Borvacsorák a Mokos PincészettelBorvacsora programok a Villányi Borvidéken!


Ha kíváncsi az étel-bor párosítás mikéntjére és szeretne a Villányi Borvidéken egy magas szintű gasztronómiai élményben részesülni, vegyen részt barátaival valamely borvacsora rendezvényünkön! Gourmet borvacsoráink során 4 vagy 5 fogásos ínyenc menüsort kóstolhat végig, a hozzáillő bor társaságában (a Mokos Pincészet kínálatából)!

Aktuális ajánlatunk: 

A. Borvacsora – 9.900 Ft/fő
Lazac tatár szőlőmaglisztes lepénnyel – Mokos Fehér Cuvée ’16
Spenótkrémes bundáskenyér spízzel – Mokos Rosé Cuvée ’16
Falusi jércecomb céklapürével, kerti salátával – Mokos Kékfrankos ’12
Sült mangalicapofa gratin burgonyával, paprikamártással – Mokos Cabernet Sauvignon ’11
Csokoládé mousse – Mokos Szilvabor

B. Borvacsora – 11.900 Ft/fő
Malac-rilette toast kenyéren – Mokos Chardonnay Barrique ’15
Babkrémleves szalonnachipsszel – Mokos Cabernet2 Rosé ’16
Osso Bucco paradicsomos gnocchival parmezánpehellyel – Mokos Portugieser ’16
Vörösboros vadsült mandulás túrógombóccal – Mokos Villányi Franc ’11
Részeges körte házi csokoládé öntettel – Mokos Meggybor

C. Borvacsora – 14.900 Ft/fő
Tatár beefsteak vajjal, pirítóssal – Mokos Gyöngyöző Rosé ’15
Vargányakrémleves szőlőmaglisztes lepénnyel – Mokos Portugieser Selection ’15
Vaslapon sült báránybordák zöldborsó szőnyegen, sárgarépa ropogóssal – Mokos Pinot Noir ’08
Mangalica szűz szalonnás burgonyapürével – Mokos Villány Franc ’11
Csokoládé felfújt gyümölcsboröntettel – Mokos Meggybor

Foglaljon Toszkán Tavasz csomagunk keretében, és egy tavaszi borvacsorát máris beírhat programjai közé (a tavaszi vacsorasor szakácsunk aktuális ajánlata alapján készül)!

Program tartalma

  • 4 vagy 5 féle bor kóstolása 4 vagy 5 féle étellel párosítva (kérje a chef aktuális ajánlatát e-mailben!);
  • az ízekkel harmonizáló fogások minden bor mellé;
  • vezetett kóstoló borászunkkal/sommelier-nkkel;
  • sok érdekesség, újdonság az étel-bor párosításokról, borainkról és a Villányi Borvidékről;
  • garantált jó hangulat. 🙂

Érvényesség

A program az év bármely szakában indítható. Borvacsorát egyéni megrendelés esetén legalább 6 főre szóló asztalfoglalás esetén tudunk biztosítani, borászunk/sommelier-nk elfoglaltságának függvényében. Kérjük, időpont- és menüegyeztetés miatt keresse a recepciót (info@hotelcabernet.hu)! Angol nyelvű borvacsora programra is van lehetőség, előzetes egyeztetéssel.

Árak

A program ára: lásd a menüsoroknál!

Kinek ajánljuk?

Aki

  • érdeklődik a gasztronómia, a különleges étel-bor párosítások, ízkombinációk iránt;
  • egy emlékezetes gasztronómiai élményben szeretne részesülni;
  • ha a Villányi Borvidékre látogat, olyan bort szeretne kóstolni, amit nem vesz le a nagyáruház polcáról;
  • olyan gasztronómiai programot keres, ahol az ételeket és borokat nemcsak felszolgálják, hanem a vendég a kóstoló során 100 % figyelemben részesül;
  • egy jó programot keres, jó társaságban.

Többet szeretne tudni a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!