Kiemelt őszi ajánlataink

Mikor is lenne a legszebb a Villányi Borvidék, ha nem ősszel. A szőlőhegy, a dűlők pazar őszi színekben játszanak, javában zajlik a szüreti munka. Ha a szüret hangulatába szeretne belekóstolni, ajánljuk Szüreti Hangulatok csomagunkat, melynek keretében alkalma lesz egy kellemes szőlőhegyi sétára, megtekintheti hol teremnek a különféle szőlők, melyből díjnyertes boraink készülnek. Kerékpározhat is a dűlők között, akár vezetett kerékpátúra keretében is.

Ha hosszú hétvégét tervez, ajánljuk Mindenszentek Hosszú Hétvége csomagajánlatunkat. A csomag keretében részt vehet egy különleges borvacsorán is, ahol az ételeket az ősz ízeire komponáljuk, harmóniában borainkkal.

Ha kicsit később tervezne utazást, válassza Márton Napi Torkoskodás csomagunkat novemberben, kóstolja meg elsőként az új borokat és persze az elmaradhatatlan Márton napi libát egy borvacsora keretében! Gourmet pincejáró túrán is részt vehet liba-falatokkal, a műemléki villánykövesdi pincesoron! A mediterrán ősz csak Önre vár a napos Villányi Borvidéken!

Többet szeretne tudni a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!