Kiemelt tavaszi ajánlataink

Bár szállodánkban télen sem unatkoznak vendégeink, mégis…ki ne vágyna a téli mínuszok és zimankó után egy kis tavaszi napsütésre a délvidéki Villányban?  Tavasszal az egész Villányi borvidék zsongani kezd és szállodánk is pincészetünkkel karöltve számos színes programmal várja Önöket!

Az év első Hosszú Hétvégéjére Március 15-nek köszönhetően kerül sor, amikor is Szállodánk szakácsai egy  különleges piros-fehér-zöld borvacsorával örvendeztetik meg a  Vendégsereget. Ha az idő is engedi, ekkor indítjuk útnak az év első Vylyan túráját is, a Fekete-hegyen át! Túracipőket fel!

Húsvét alkalmából 2 nagyszerű tavaszi hétvége is rendelkezésére áll, hogy ízlelőbimbóit kényeztesse! Töltse a Húsvéti hosszú hétvégét, vagy az azt követő hétvégét Villánykövesden! Míg Húsvéti Családi Hétvége (2019. április 19 – 22.) csomagunk keretében vidám húsvéti hagyományokkal ismerkedhet, Hú!Svét Gourmet fesztivál keretében egy különleges kulináris séta, egy húsvéti gastro picknick várja Önt, a meseszép Palkonyán! Mindkét alkalommal fantasztikus programkavalkádban lesz része!

Április végén egy újabb tavaszi hosszú hétvége is kínálkozik, hogy kedves vendégeink csökkentsék a Villányi Borvidék borkészleteit. 🙂 A Borzsongás Fesztivál keretében egy színes tavaszi élmény és gasztronómiai kavalkádban lehet része, ha a Villányi Borvidékre látogat! Nagy kirándulások, picknik, stifolder verseny, jazz- és blues koncertek, filmvetítés…és sok üde villányi bor.

Ha a tavasz ízeire vágyik, válassza Ínyenc Tavaszi Wellness hétvége csomagunkat, ínyenc, több fogásos borvacsorával, ahol az ételeket a borokra komponáljuk.  A csomag részeként, kirándulást tehet túravezetőnkkel, a Fekete-hegyen át a Vylyan Pincészetbe is, vagy kiélvezheti az első meleg napsugarakat a Borvidék thermalfürdőiben. Ha pedig a borvidék kisebb falvait, eldugottabb pincészeteit, titkos gyöngyszemeit vagy akár nagyágyúit látogatná meg szívesen vidám, borszerető útitársak körében, akkor tartson velünk valamely Tavaszi Bortúránkra!

Többet szeretne tudni a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!