Kiemelt téli ajánlataink

Ha beköszönt a tél a Villányi Borvidékre, akkor sincs szomorúságra ok, hiszen az új borok már a hordókban vagy a palackokban pihennek, és csak Önökre várnak, kedves Vendégeink, hogy megkóstolják őket! És persze a sok színes téli program is Önökre vár! Töltse nálunk a Két Ünnep közötti időszakot Mámorító csomagunk keretében, vagy ünnepelje velünk az Új esztendőt a Mokos Pincészet különleges színháztermében. Tekintse meg Szilveszteri Ajánlatunkat!

És ha tél, akkor persze ne felejtkezzünk meg a farsangi szezonról sem! Disznótoros Dőzsölés programunk keretében részt vehet egy autentikus falusi disznóvágáson, ahogy illik korlátlan pálinkafogyasztással és hozzá vidám harmonikaszóval. Ne hagyja ki ezt az egyedi hangulatú disznóvágó mulatságot! A program keretében betekintést nyerhet a villánykövesdi pincészetek életébe és persze hordóiba is. 🙂

Ha Ön édesszájú és a hideg téli napokon jól esne egy kis boldogsághormon-injekció, akkor ajánljuk Mennyei Hétvége csomagunkat, csokoládés borkóstolóval, korlátlan forralt bor fogyasztással!

És persze, hogy a tél ne maradjon örökké a nyakunkon, el is kell űznünk azt…ki mással, mint a mohácsi busókkal. Válassza “Kettő az egyben: Mohácsi Busójárás, Villányi Pincejárás” csomagunkat, Mohácsra a transzfert mi biztosítjuk!

Többet szeretne tudni a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!