fbpx

Borétterem

Hangulatos pinceétterem a műemléki villánykövesdi Pincesor lábánál, Villány közelében, a Fekete-hegy ölén!

Étterem a Villányi Borvidéken

Pinceéttermünkben lehetősége nyílik a Villányi Borvidékre látogató, gasztronómiára fogékony vendégeknek megismerkedni a vidék ízeivel, valamint családi pincészetünk villányi boraival és desszert-borkülönlegességeivel is.  A Cabernet Borétterem színhelyül szolgál borkóstolók és nagyobb szabású borvacsorák, céges vagy családi események megrendezéséhez. Az étterem egy romantikus vacsora helyszínéül is kiváló választás.

Az étteremhez egy bortrezor és egy kisebb borospince is csatlakozik, ahol saját családi pincészetünk, a Mokos Pincészet kiváló borait őrizzük, melyek megkóstolására a szállodába látogató vendégeknek is lehetősége nyílik. Az étterem Villány szívében, a villánykövesdi műemléki pincesor lábánál található. Ez az étteremmé alakított pince tehát a Villánykövesdi Pincesor első pincéje is egyben!

Borvacsorák alkalmával a helyi, autentikus borvidéki ízeket ötvözzük családi pincészetünk, a Mokos Pincészet legkiválóbb borainak zamatával. Az ételeket  a borokra komponáljuk, így nyújtva szívvel-lélekkel komplex gasztronómia élményt az idelátogatóknak – például egy többfogásos borvacsora keretében!

Éttermünkben a’la carte étlapról is van lehetősége választania, ahol a klasszikus, magyaros ételek mellett a pincesorról betérő látogatóknak helyi alapanyagokból készült, új hullámos kolbászokat és hamburger-különlegességeket is kínálunk.

Félpanzió

A szálloda vendégei részére félpanziós étkezési lehetőség áll rendelkezésre, félpanziós étkezésre vonatkozó szándékát kérjük a foglalásnál előzetesen jelezze részünkre!

Rendezvények

Csoportos   rendezvények, szülinapok, bankettek, érettségi találkozók, esküvők lebonyolítását is vállaljuk. Éttermünk 80-100 főt képes befogadni. Menüválasztásos, bőségtálas és svédasztalos étkezésre is van lehetőség. A vacsora összeköthető  borkóstoló programokkal,  pincejárótúrával, élőzenés esttel, csapatépítő játékokkal is. Igény szerint különtermet, többféle italcsomagot is tudunk biztosítani. Kérje erre vonatkozó részletes ajánlatunkat!

Borvacsorák

Boréttermünkben több fogásos ínyenc borvacsorák igénybevételére is van lehetőség, minimum 6 fős létszám esetén. Kérje erre vonatkozó ajánlatunkat e-mailben!

Fizetési módok

Éttermünkben lehetősége van készpénzzel, bankkártyával, vagy szép kártyával is fizetni! Az OTP, MKB és K&H szép kártyát is elfogadjuk éttermünkben.

Ajánlatkérés / Asztalfoglalás

További információk iránt érdeklődjön a +36-72-493-200-as telefonszámon, vagy kérjen ajánlatot az info@hotelcabernet.hu e-mailcímen. Kollégánk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot!

Nyitva tartás

Nyitva: pénteken és szombaton 12:00-tól 21:30-ig
Az aktuális hétköznapi nyitvatartási időről kérjük, érdeklődjön a recepción!

 

közlekedés

Az étterem Villány közelében (3-4 km), Villánykövesden található. Az étteremtől 3 perc sétára található a vasúti megálló, kisvonattal éttermünk Villányból/Palkonyáról 3 perc alatt, Pécsről-Mohácsról 30-40 perc alatt elérhető. Autóval Pécsről érkezve Újpetre-Palkonya irányból célszerű megközelíteni.