fbpx

BorVegas - Vidám kaszinójáték boros köntösben

Ismerje meg Magyarország borvidékeit sommelier-nk vezetésésvel, egy vidám játék keretében!


Szereti a jó társaságot? És a jó borokat is? Vajon mennyire ismeri Magyarország Borvidékeit? Válassza BorVegas programunkat és ígérjük, az estét vacsora után nem brazil szappanoperák nézésével kell eltöltenie! Játsszon velünk és ismerkedjen a magyar borokkal sommelier-nk és más, vidám vendégek vagy barátai társaságában! (Pénznyeremény nincs, csak sok vidám emlék, melyet hazavihet!)

Program tartalma

BorVegas játékunkban a rulettasztalon nem számok találhatók, hanem Magyarország borvidékei, illetve különféle szőlőfajták, alkoholfokok, és a bor egyéb ismérvei, melyekre a játékosok zsetonokkal voksolhatnak. A játék különböző borvidékekről és pincészetekből származó borok vakkóstolásával kezdődik.  A kóstolást követően a játékosok megteszik tétjeiket az adott bor ismérveire (borvidék, fajtaborok, alkoholfok, érlelés módja, stb.) vonatkozólag. Cél a legtöbb zseton összegyűjtése! A nyertesek jutalomban részesülnek. Egy körben 5 féle bor/pálinka kóstolására nyílik lehetőség.

Érvényesség

A program előzetes megrendelés, vagy a meghirdetett időpontok esetén vehető igénybe. Amennyiben a meghirdetett időpontoktól eltérően, saját baráti társaságával szeretné a programot igénybe venni, a megrendelést legkésőbb 1 héttel érkezése előtt leadni szíveskedjen!

A játékot egyszerre akár több csapatban, vagy egyénileg is játszhatják a játékosok. Nagyobb csoportok, társaságok esetén a „rulett játék” más „kaszinó” játékokkal is kiegészíthető, egymással párhuzamosan többféle játék is játszható.

A program az év bármely szakában indítható, minimum 10 fő esetén, vagy a 10 főre szóló ár kifizetése mellett, borászunk/sommelier-nk elfoglaltságának függvényében. Kérjük, időpontegyeztetés miatt hívja a recepciót (+36-72-493- 200)!

Árak

A program ára 15.900 Ft/fő.

Kinek ajánljuk?

Aki

  • az estét nem TV nézéssel, hanem jó társaságban, egy vidám, boros programmal szeretné eltölteni;
  • szereti a magyar borokat és szívesen bővíteni tudását;
  • jó borokat akar kóstolni;
  • fejlesztené borkóstolási ismereteit;
  • jó programot keres jó társaságban.