Hangterápiás MeditációEngedje el magát és relaxáljon velünk pireneusi harangjátékra!


A hangokkal való gyógyításnak régi hagyománya van és mi is tapasztalhatjuk, hogy egyes hangok, dallamok az átlagosnál mélyebben érintenek meg minket. Tudjuk azt is, hogy a hangok rezgések és mivel testünk 70%-a víz (ami jól vezeti a rezgéseket), ezért a direkt módon ellazuláshoz, meditációkhoz hangolt hangszerek segítségével nyitottabbá válunk belső hangunk meghallására.

Szeretettel mutatjuk be minden érdeklődőnek a Koshit, ami egy autentikus, kézzel készített hangszer. Eredetileg a Pireneusi hegyek lábánál készítették. A hangszerek a szélcsengők, melyeket a 4 Elem: azaz a Föld, Víz, Tűz, Levegő elemek megszólaltatására tervezték. Mindegyik szélcsengő aprólékos kivitelezés.

A hangja a harangjátékra emlékeztet. A kristályos pihentető hang elutaztat a csoda világába. Feltölt, ellazít és harmonikusabbá teszi az ember mindennapjait. Jöjjön és próbálja ki Ön is a Hotel Cabernet-ben! Nem csak felnőttek, hanem gyermekek számára is ajánlott. Érdeklődjön csoportos foglalkozások iránt telefonon, vagy rendelje meg egyénileg, előre egyeztetett időpontra a foglalkozást (Recepció: 06-72-493-200).

Ami szükséges a meditációhoz: nyitott szív és kényelmes ruházat! 🙂 Szeretettel várjuk!

Program tartalma

  • 1 órás meditáció, vezetéssel, Koshi harangjáték használatával;
  • szőnyeget vagy polifoam matracot biztosítunk.

Érvényesség

A meditációs program az év bármely szakában indítható,  szállóvendégek részére akár már minimum 4 fő esetén, a meditáció vezetőjének elérhetőségének függvényében! Kérjük, időpontegyeztetés miatt hívja a recepciót (+36-72-493-200), vagy csatlakozzon meghirdetett időpontjainkhoz! A meditációs program külsős vendégeknek is elérhető, amennyiben van meghirdetett időpont, melyhez csatlakozni lehet!

Árak

A meditáció díja: 1.300 Ft/fő/óra.

Kinek ajánljuk?

Aki

  • szeretne ellazulni, relaxálni;
  • akár több órányi alvásnak megfelelő pihenésre szeretne szert tenni, mindössze 1 óra alatt (boros este után hasznos lehet 🙂 );
  • nyitott az újdonságok, alternatív gyógymódok iránt;
  • érdeklődik: hogyan irányítható tudatalattink kitűzött céljaink, vágyaink elérésére;
  • jó közösségi programot keres, jó társaságban.