fbpx

Horgászat a palkonyai halastavakonTöltsön el néhány nyugodt órát a Villányi Borvidék legszebb horgásztavánál!


Csend, nyugalom, jó levegő…. no és persze horgászfelszerelés! Na meg egy horgásztó. 🙂 Nem is kell ennél több a horgászat szerelmeseinek. A palkonyai halastavakról csodás kilátás nyílik a falura és az egyedülálló kupolás templomra. Ha tökéletes, békés kikapcsolódásra vágyik, ezt a programot Önnek találták ki! A Villányi Borvidék legszebb kilátással bíró horgásztava csak Önre vár! Élvezze a horgászás minden örömét festői környezetben, a Palkonyai tavaknál!

Kösse össze a kellemest a még kellemesebbel! 🙂 Ha Palkonyán jár, térjen be hozzánk egy pohár borra Palkonyán, a Mokos Pincészet szeretettel várja! Ha még többet szeretne megtudni a palkonyai Mokos Pincészetről, válassza Birtoklátogatás vagy Mokos Borkóstoló programunkat! Pincészetünkben előzetes, csoportos megrendelés esetén étkezésre is van lehetőség, valamint tóparti büfénkben is haraphat valamit, ha netán megéhezett!

Program tartalma

  • belépő a horgásztóhoz, napijeggyel, a lenti feltételekkel.

Érvényesség

A horgásztó áprilistól októberig fogad vendégeket.

A palkonyai halastavon kizárólag horgászengedéllyel és saját horgászfelszereléssel lehet horgászni! A aktuális hal árakról (ponty, amur, kárász, csuka, harcsa) érdeklődni a helyszínen vagy telefonon lehet! További információ: +36-30/295-2073

Árak

Napijegy árak:

  • További információ: +36-30/295-2073

Kinek ajánljuk?

Aki

  • festői környezetben néhány nyugodt órát szeretne eltölteni;
  • a Villányi Borvidéken élvezni szeretné a horgászat minden örömét.