fbpx

Ördögkatlan fesztivál

Nyaraljon-lazítson a Villányi Borvidék különleges összművészeti fesztiválján!


Minden év augusztusában megrendezésre kerül a Villányi Borvidéken az Ördögkatlan fesztivál, mely kihagyhatatlan nyári pihenést, kikapcsolódást kínál a magyar kultúra és művészet iránt elkötelezett vendégeknek. Az Ördögkatlan fesztivál öt helyszínen kerül megrendezésre (Nagyharsány, Beremend, Szoborpark, Vylyan Terasz, Mokos Pince), öt napon át várják a katlanlakókat a nívós összművészeti programok az Ördögkatlan Fesztivál keretében. A festői szépségű környezet csodálatos hátteret ad a különféle kulturális programok (koncertek, színházi produkciók, vásárok, gyerekprogramok, irodalmi és kézműves bemutatók) sorának, így a fesztiválon résztvevők egyszerre gazdagodhatnak egy hamisíthatatlan vidéki nyaralás és egy fantasztikus kultúrfesztivál élményével.

Ördögkatlan fesztivál szállás

A villánykövesdi Hotel Cabernet örömmel látja vendégül az Ördögkatlan Fesztiválra érkező vendégeket! Ha szereti a fesztivál élményt és zsongást, de aludni csendes, pihentető környezetben szeretne, élvezve egy hotel kényelmét és kiváló konyhánkat, szálljon meg nálunk!  A szomszédos fesztiválfalvak között közlekedő busz Villánykövesden közvetlenül szállodánk előtt áll meg! Az Ördögkatlan fesztiválra szállás foglalása mielőbb ajánlott, a fesztivál népszerűsége okán.

Program tartalma

A programokról bővebb információ:

https://ordogkatlan.hu/

Érvényesség

Az Ördögkatlan fesztivál időpontja: minden év augusztus első hete. Pontos időpontokról és szabad szobákról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Árak

A fesztiválra a belépő ára, lásd: https://ordogkatlan.hu/

SZOBAÁRAINKRÓL IDE KATTINTVA TÁJÉKOZÓDHAT! 

Kinek ajánljuk?

Aki

  • szereti a magyar művészetet és kultúrát;
  • szeretne egy hamisítatlan vidéki nyaralás részese lenni;
  • szereti a borkóstolást gasztronómiai és kulturális programokkal ötvözni;
  • szeretné a hétköznapok fáradtságát egy fantasztikus összművészeti fesztivál keretében levezetni.
  • szívesen válik részesévé a fesztivál hobó hangulatának néhány napra.