fbpx

Villányi Rozé Fesztivál

Lássa két napig teljesen rozéban a világot!


A villányi Rozé Fröccs Fesztivál, avagy a Rozémaraton, minden évben júliusban várja a nyár és a hűs rozé szerelmeseit! A legvidámabb villányi fesztivál két napján a Villányi borvidék borászai a villányi rendezvénytéren és a történelmi pincesoron mérik majd a nyár egyik legfrissebb és legüdítőbb italát, a villányi rozét. A hangulatot emeli az a jelmezes, vidám futóverseny (rosémaraton), ahol nem csak a gyorsaságot, de a „legrozébb” kinézetet is díjazni fogják.

A ritmusos, pezsgő programokon minden korosztályra számítanak. A forró nyarat és a felfokozott hangulatot az egyre népszerűbb rozéfröccsel, a kisebbek esetében málnaszörppel hűsítik.

Friss zenék, színes programok, üdítő rozék, játékok várják egész hétvégén, apraját és nagyját a Villányi Rosé Fesztiválon! Ha pedig a villányi rozé fesztivál idejére szállást keres, a Hotel Cabernet-ben a helye!  A fesztiválra transzfert biztosítunk!

További információk a Rosé Fesztiválról»
Nézze meg a Bólyi TV felvételét a Rosé Fesztiválról itt»

Program tartalma

A  rozé fröccs fesztiválról és a rozémaratonról bővebb információ: www.villanyiborfesztival.hu

Érvényesség

Minden év júliusában! Pontos időpontot lásd:  www.villanyiborfesztival.hu.

Árak

A villányi rozé fesztiválra a belépés díjmentes.

SZOBAÁRAINKRÓL IDE KATTINTVA TÁJÉKOZÓDHAT>>

Kinek ajánljuk?

Aki

  • szereti a nyár legklasszabb hűsítő italát, a rozét és szívesen végigkóstolná a villányi borászok idei kínálatát;
  • a maratont és a rozét is szereti, de együtt még nem próbálta;
  • szívesen részt venne egy vidám, fiatalos fesztiválon, ahol végre kieresztheti az év során felgyülemlett gőzt…”szigorúan csak rózsaszínben”! 🙂
  • kedveli a beöltözős bulikat és most végre megvillanthatja kedvenc rózsaszín párduc jelmezét, elnyerve ezzel a legrozébb kinézetet és a fődíjat, a 6 karton rozét!. 🙂