Főoldal


Ha aktív pihenésre és közösségi élményekre vágyik, tartson velünk!

Akciós ajánlatainkért kattintson ide!


Bor, wellness, relax... Borvidéki romantika Villánykövesden!

Akciós ajánlatainkért kattintson ide!


Élvezze az első tavaszi napsugarakat a mediterrán Villányi Borvidéken!

Akciós ajánlatainkért kattintson ide!


Csapatépítés, dőzsölés és élmények egy füst alatt Villányban!

Speciális ajánlatunkért kattintson ide!

“Szállást kerestünk a Villányi Borvidéken, de többet kaptunk!  A szálloda programszervezése és a szolgáltatások színvonala is kimagasló! Ízletesek és bőségesek voltak reggelik és a vacsorák, az étterem hangulata különleges. Fantasztikus volt a sok-sok program, a túrák, a borkóstolók. Olyan szállás Villány közelében, amely turistahadaktól mentes és visszaadja a Borvidék igazi hangulatát. Egyedi volt az a nyitottság, az a családias hangulat, ami minket fogadott a hotelben. Köszönjük!”

Mester József

szállás és élmények villányban

Járt már Villánykövesden, a híres történelmi háromszintes pincesornál, a Fekete-hegy lábánál? Ha a városias Villány helyett egyedi hangulatra vágyik, ahol a Borászok maguk mesélnek boraikról pókhálós kispincéikben, Villánykövesden a helye! Villánytól pár kilométerre található szállás helyünk, a Hotel Cabernet, ahol megtalálhatja azt a csendet, kedvességet, személyességet és gyönyörű természeti környezetet, amelyre garantáltan vágyott a stresszes, rohanó mindennapok után.

Szállodánk fiatalos családi vállalkozás, mely palkonyai Pincészetünkkel (Mokos Pincészet) együttműködve várja borkedvelő Vendégeit Villányba. Szállás helyünkön igazi falusias, gazdag büféreggelivel, ízletes vacsorákkal, kiváló aranyérmes villányi szőlő- és gyümölcsborokkal,  illetve számos programlehetőséggel kívánunk maradandó élményt adni a Villányi Borvidékre látogató Vendégeinknek. A személyességet és a fiatalos lendületet megtalálják borainkban, programjainkban, melyet személyesen a család tagjai tartanak és koordinálnak a Pincészet indulása óta.

A Hotel Cabernet Villánytól 4 km-re található, a szállás busszal, vonattal, és biciklivel is könnyedén megközelíthető,  25 szobával rendelkezik, melyek két- és háromágyas szobák pótágyazási lehetőséggel. A szobák jól felszereltek: hűtővel, síkképernyős televízióval, ingyenes WIFI-vel,  egyes szobák klímaberendezéssel, erkéllyel és terasszal is rendelkeznek. Kádas és zuhanyzós fürdőszobáink szabad kapacitás függvényében a Vendég kéréseit figyelembe véve választhatók.

A szállás helyünk különlegessége egy gyönyörű 70-80 fő befogadóképességével rendelkező Pinceétterem, ahol Vendégeink az étkezéseket, borkóstolókat, borvacsorákat és zenés esteket élvezhetik.

Svédasztalos reggelinknek Villányban nincs párja. Különleges, igazi falusi ízekben lehet része Vendégeinknek: házi füstölt finomságokkal és kenegetősökkel, frissen sült kaláccsal, Etelka híres tojásrántottájával, házi lekvárokkal, tartósítószer és cukormentes Palkonyai gyümölcsmustjainkkal kedveskedünk szállás helyünk Vendégeinek! 😊

Gazdag villányi programkínálatunk között mindenki megtalálhatja a kedvére valót, melyet személyesen Családunk tagjai (esetenként családtagnak fogadott kollégáink 😊) vezetnek: Borkóstoló villányi vörös-és fehérborainkkal, Gyümölcsborkóstoló saját készítésű kézműves csokoládékkal, Pálinkakóstoló saját gyümölcsösünkből készült pálinkáinkból, Birtoklátogatás Szőlőbirtokunkon és Pinceszínházunk megtekintése, Mokos-Nyomozós és Szeszcsempész Játék Palkonyán, Élményszüret ősszel, Disznóvágás falusi portán télen. Gazdag programkínálatunkról bővebben itt olvashat! Szeretettel várjuk Villánykövesden, ahol igazi Élményeket adunk Mindenkinek! 😊

szállás villány

szállás_villány

szállás villány