fbpx

Beltéri csapatépítő programok a Villányi borvidéken

Tart attól, hogy rossz idő lesz a csapatépítő programon és szeretne esőbiztos helyszínt? Vagy szeretne a szabadtéri játék mögé egy esőbiztos beltéri csapatépítő programot, mint B opciót? Mindkettőben tudunk segíteni! Jöjjön indoor csapatépítésre hozzánk bátran novemberben, vagy akár télen is!

Villánykövesdi szállodánk csapatépítő programkínálatában mind kültéri, mint beltéri csapatépítő programok is szerepelnek.

Szállodánk a műemléki, háromsoros villánykövesdi pincesor mellett található, mindössze 50 métert kell sétálni, és máris az első pincében találjuk magunkat. Ha nem szeretné a  csapatépítést túlbonyolítani, csak szeretne kollégáival egy vidám boros estét eltölteni, válassza Pincéről Pincére guruló indoor csapatépítő programunkat.

Ha a borkóstolás mellett egyéb beltéri csapatépítő játékok révén is színesítené a palettát, válassza:
BorVegas vakkóstoló játékunkat, ahol akár 3 féle játékkal ismerkedhetnek meg. A Borrulett játékban a rulettasztalon nem számok találhatók, hanem Magyarország borvidékei, illetve különféle szőlőfajták, alkoholfokok, és a bor egyéb ismérvei, melyekre a játékosok zsetonokkal voksolhatnak. Winejack és Bormemória játékunk szintén sok vidám percet szerez majd kollégáinak.
Borásztusa játékunkban, próbálja kis Ön is, milyen egy napja a borászoknak! Mindeközben járja végig munkatársaival pincészetünket, a Mokos Pincét és egy füst alatt egy rendhagyó pincelátogatásban is része lesz! Ez a játék 100 %-ig beltéri csapatépítő program.
Titkos elixír játékunk során az örök fiatalság receptjét garantáló elixír titkos receptjét kell felkutatni a csapatnak. A  csapatépítő játék javarészt beltéren- a villánykövesdi pincék között néhány perc sétával – zajlik.

Ha nem riasztja el a hideg idő, válassza Disznótoros Dínom-Dánom csapatépítő programunkat, korlátlan forraltbor és pálinkafogyasztással, vidám disznóvágással kapcsolatos játékokkal, harmonikás élőzenével, disznótoros svédasztalos vacsorával, pincetúrával. Ez a program fele-fele arányban kül- és beltéri program.

Csapatépítő csomagjaink keretében 25 db színvonalas szállodai szobában biztosítunk szállást, az étkezésekre pedig hangulatos Pinceéttermünkben kerül sor. Amennyiben a játékok mellett szakmai programra is sor kerülne, 3 tréningtermet is tudunk biztosítani. Szálláskapacitásunkat környékbeli szálláshelyekkel is ki tudjuk egészíteni, éttermünk kapacitása maximum 80-100 fő. Esti zenés bulihoz különtermet is tudunk biztosítani!

Fenti csapatépítő programjainkon kívül szervezünk vezetett kirándulásokat a Fekete-hegyre és az ördögárokba, lovaskocsikázást, élményautózást platós teherautón, hajókirándulást, borkóstolókat és bortúrákat, borvacsorákat, élményszüretet és még sok minden mást!  Szabadtéri csapatépítő programjainkat ide kattintva éri el!

Kérje ajánlatunkat most!

Titkos Elixír kincskereső játék csapatépítő program

Az egyik vendég egy kincs után kérdezősködik, amelyről még a Nagyapja mesélt neki. Egy titkos receptről, melyet az ősi svábok rejtettek el Villánykövesden, és amely azonos az istenek italával, az örök egészség titkát hordozza! Vajon hogyan kerültek a svábok Villánykövesdre? És hova rejtették az általuk készített Titkos Elixír receptjét? A játék kiváló villányi csapatépítő program, a résztvevők együttműködését, összehangolódását igényli, és egyben nagyszerű lehetőség egy kis kikapcsolódásra, vidámságra, borozásra is.

Pincéről Pincére Guruló Csomag

Nevezzen be kollégáival egy villányi csapatépítő pincejáró túrára, és miközben egy 10 boros borkóstolón is részt vesznek, megismerkedhetnek a borász szakmai fortélyaival, és magukkal a gazdákkal is. A csapattagok is bizonyosan közelebb kerülnek egymáshoz, a bor áldásos hatásának és az oldott hangulatnak köszönhetően. A program végén a domboldalban fekvő pincékből (100 m) már csak be kell gurulniuk szállodánk ajtaján!

BorVegas – Casino- és BorÉlmény Villányban

A céges szakmai tréning mellett csak pár óra szabadidőre futja az időből? Vagy esetleg kötetlenebb, társas csapatépítő programot keres, amit fiatalok és idősek egyaránt játszhatnak, fizikai kihívások nélkül, ráadásul nem kötött időjáráshoz sem? A játék keretében a csapattagok egyúttal a magyar borvidékek is játszva megismerkedhetnek, játszva, sommelier vezetésével!

Kvíz csapatépítő játék Villányban

Kvíz csapatépítő program Villánykövesden! A kvíz kilépett a Tv világából, és a pub-okon és éttermeken keresztül most akár az Ön munkatársainak asztalára is kerülhet, a villánykövesdi Hotel Cabernet-ben! Ha könnyű szórakoztató programot keres csapatának a borkóstolás mellé, akkor Kvíz csapatépítő játékunk ideális választás!

BorászTusa – Boros Csapatépítő Tréning

Ügyességi-logikai vetélkedőben gondolkodik, de nem szeretne zsákban ugrálni sem? Akkor válassza BorászTusa Csapatépítő Programcsomagunkat, melynek során a csapatok összemérhetik ügyességüket és a borokról szerzett tudásukat. A tusa során eldől, melyik csapat lenne a legjobb borász (mind a szakmai tudást, mind a pincebeli feladatok szervezését illetően). Természetesen jó villányi borban sem lesz hiány!

Csapatépítő disznóvágás a Villányi Borvidéken

Ha közelít az év vége, akkor bizonyára Ön is fontosnak tartja, hogy megjutalmazza kollégáit egy jó kis csapatépítő dínom-dánommal! Töltse fel beosztottjai energiaraktárát igazi borvidéki és gasztronómiai élményekkel egy disznóvágó program keretében a házi készítésű kolbászok, hurkák, stifolderek fellegvárában, Villányban! A csapatépítő élmény és a jó hangulat garantált!