Inaktív csomagok

Bolondító Április Villányban

Szereti a mókát, a szabadulójátékokat, bolondosságot, társasjátékokat? Akkor jöjjön el hozzánk Áprilisban! Töltsön el egy vidám délutánt, nyomozzon családjával, barátaival a meseszép borvidéki településen, Palkonyán, egy titokzatos rejtély nyomában! Bolondos süteményekkel, furfangos bor-csokoládé kóstolóval, vidám borkvízzel és társasjátékokkal, Borrulett játékkal várjuk a Villányi Borvidéken! Foglaljon “Bolondító Villány” kedvezménnyel! 

Szüreti Hangulatok Villányban

Legyen Ön is részese a Szüreti Hangulatoknak a Villányi Borvidéken! Töltsön el nálunk néhány napot, fedezze fel a Borvidék bájos kis falvait, kerékpározzon a dűlők között! Látogasson el szőlőültetvényünkre, tekintse meg, hol terem az a szőlő, melyből saját pincészetünk minőségi borai készülnek, szüreteljen csemegeszőlőt, élvezze a Borvidék Szüreti Hangulatát. Szeptemberben -10 % kedvezménnyel!

Vidéki Móka – Családi Nyaralás Villánykövesden

Gyermekbarát szálloda egy borvidéken? Hihetetlenül hangzik, de igaz! Nyaraljon nálunk családjával! Úgy gondoljuk, hogy a gyermekekkel érkező, kedves borszerető vendégeinknek is megjár a pihenés! Állatsimogató, gyümölcsszüret, kirándulások, korlátlan limonádé-fogyasztás, játszószoba, kézműves-foglalkozások és gyermekfelügyelet egész nyáron! Gyermekek részére akár DÍJMENTESEN!

Október 23-i, Szüreti Hosszú Hétvége Villányban

Nincs is kellemesebb időszak a Villányi Borvidéken, mint az ősz…a szüret színeivel és ízeivel, a kellemes, meleg őszi napsugarakkal. Kóstolja meg szakácsunk ínyenc fogásait a szüret ízeire hangolva, sétáljon az őszi színekbe öltözött szőlőhegyünkön, vegyen részt dűlőjáró kerékpár túránkon, vagy csodálja meg a Fekete-hegyről a Borvidék őszi panorámáját!  Most ajándék gyümölcsbor kóstolóval foglalható! 

Március 15-i Ünnepi Hosszú Hétvége Villányban

Végre itt a lehetőség, hogy egy hosszú hétvége keretében kipihenje a tél fáradalmait! Töltse a március 15-i hosszú hétvégét Villánykövesden és frissüljön fel vidéki, üde tavaszi levegővel! Relaxáljon a Thermal Spa Siklós élményfürdőben vagy fedezze fel a vidéket egy kerékpáron ülve! És természetesen, mindenképp kóstolja meg családi pincészetünk kiváló villányi vörös borait! Ajándék pincejáró túrával! 

Nyári Bortúrák a Villányi Borvidéken

Látogatást tervez a Villányi Borvidékre? Akkor bizonyosan szeretne sok, különféle pincészetbe eljutni! Villányi Bortúrára fel! Jöjjön és fedezze fel a Borvidék titkait rutinos túravezetőnk segítségével és ismerje meg a borvidék ezer arcát: Villány, Villánykövesd és Palkonya és a borvidék legnagyobb és legapróbb borászatait, a hagyományostól a csúcstechnológiáig! (Transzfert biztosítunk). Most 30 % kedvezménnyel! 

Két Ünnep Közötti Mámorító Wellness Csomag Villányban

Karácsonykor sincs alkalma igazán pihenni? Látogasson el a Villányi Borvidékre a Két Ünnep Között és öblítse le a sok finom falatot és a karácsonyi sürgés-forgás okozta fáradalmakat néhány pohár vörösborral, majd relaxáljon a Siklósi Thermalfürdőben! December 26-i érkezés és minimum 3 éj foglalása esetén, szobánként egy három palackos ünnepi borválogatást vagy fél óra masszázst ajándékba adunk! 

Esküvői Hosszú Hétvége a Villányi Borvidéken

A Villányi Borvidékre hivatalos esküvőre? Használja ki az alkalmat! Ha már több száz kilométert utazik, kapcsolja össze az ifjú pár ünneplését egy borvidéki nyaralással! Kerékpározzon, hűsöljön a villányi pincékben, vagy a strandokon! Kérje el a pár esküvőszervezőjétől azt a kedvezményes kuponkódot, amelyre hivatkozva jogosulttá válik szállodánk speciális, esküvői ajánlatának igénybevételére.

Őszi Szünet Villányban

Hova utazzon az őszi szünetben a család? Töltsön el egy hetet Villányban október-novemberben és legalább 3 éjszaka eltöltése esetén +1 éjszakát ajándékba adunk! A villányi borvidéken kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a kedvükre való programokat! Ráadásul családbarát szállodánkban minden nap 2×3 órában kreatív-játékos gyermekfoglalkozáson vehetnek részt gyermekei!

Élményszüreti Hétvége a Villányi Borvidéken

Szívesen kikapcsolódna barátaival egy szüreti hétvége keretében a Villányi Borvidéken? Szeretné látni, hol terem az a szőlő, amelyből a kiváló villányi borok készülnek? Esetleg a szüreti folyamatokba is szívesen bepillantást nyerne? Most itt a kiváló alkalom! Autentikus borvidéki élményben lehet része, közvetlenül a műemlékileg védett pincesor lábánál!

RozéMaraton Fesztiválcsomag

A villányi Rozémaraton, avagy a Rosé Fröccs Fesztivál minden év júliusában várja a nyár és a hűs rozé szerelmeseit! Míg a Villányi borvidék borászai a hűs, friss villányi rosét mérik, a talpig rózsaszínbe öltözött futók már a rajthoz készülődnek. A jelmezes, vidám futóversenyen nem csak a gyorsaságot, de a „legrozébb” kinézetet is díjazzák! Fusson Ön is velünk, pincészetünk színeiben!

Szüreti Nyitott Pincék Fesztivál

A Szüreti Nyitott Pincék borfesztivál alkalmával kivételes lehetősége nyílik a borszerető közönségnek, hogy betekinthessen a palkonyai műemlékileg védett pincékbe, találkozhasson a borosgazdákkal, megkóstolhassa boraikat. “Nyitott Pincék” csomagajánlatunk keretében érkező szállóvendégeink részére a szombati napon folyamatos transzfert biztosítunk a fesztivál helyszínére (2 km).

Prémium Családi Nyaralás Villányban

Családi nyaralás – prémium kivitelben? Igen! Korlátlan limonádéfogyasztás és fürdőkuponok az egész családnak, sok-sok színes programmal, kézműves-foglalkozással, állatsimivel, gyümölcsszürettel és lekvárfőzéssel, gyermekfelügyelettel és játszószobával egész nyáron! Pihenjen a család és pihenjen kicsit Ön is!

Hűsítő Nyár a Villányi Borvidéken

Elege van az irodában üldögélésből? Nem tud egy hétre nyaralni menni, de kicsit lazítani, hűsölni szeretne? Ugorjon le a Villányi Borvidékre néhány napra, egy pincehideg roséfröccsre, vagy egy hűs kajsziborra! Hűsöljön pinceéttermünkben; a Siklósi Fürdő medencéiben; vagy a Vylyan birtokon egy kellemes túra után, a Fekete-hegyen át! 

Szilveszter a Villányi Borvidéken

Búcsúztassa az óévet barátaival bormámoros hangulatban! Szilveszterezzen a Villányi Borvidéken, és fedezze fel a környék ízeit, borait! Töltsön el Szállodánkban egy hosszú hétvégét, és mi garantáltan feltöltjük energiával és jókedvvel a jövő évre! Borvacsorával, kemencés malaclakomával, szilveszteri svédasztalos vacsorával, korlátlan italfogyasztással várjuk! Most ajándék Pincejáró túrával! 

Szársomlyó túracsomag

Szeret kirándulni? Ha igen, látogasson el Villányba egy túrázós hétvégére és kösse össze a természetjárást egy villányi borkóstolóval! Szerdától vasárnapig minden nap indulnak garantált szakvezetéses túrák· a fokozottan védett, páratlan élőlényeknek otthont adó Szársomlyó hegyre. A kirándulás után lazítsa el izmait a Thermalfürdőben, majd kóstolja meg pincészetünk villányi vörös borait!

Kettő az egyben: Mohácsi busójárás villányi pincejárással

Búcsúztassa a telet a mohácsi busókkal, és koccintson a tavasz közeledtének örömére egy jó pohár villányi vörösborral! Pénteken járja be a Híres Villánykövesdi Pincesor Pincészeteit, szombat-vasárnap pedig legyen részese a Mohácsi Farsangi Forgatagnak! A parkolás miatt ne aggódjon! A Mohácsi Busójárás ideje alatt 1 alkalommal oda-vissza transzfert biztosítunk Mohács és Villánykövesd között!