fbpx

Palkonyai Programok és Szállás

Hamarosan itt az április és a Mokos Pince, Palkonya, valamint borhotele, a Hotel Cabernet Villánykövesd, jobbnál jobb programokkal várja Önöket 2023-ban is!
– Április 7-10-i hétvégén: Húsvéti Hosszú hétvége Villánykövesden, Birtoklátogatással a Mokos Pincészet palkonyai birtokán;
– Április 14-16-i hétvégén a Stílusos Vidéki Éttermiség bemutatja: HÚ!SVÉT  – Újra Együtt gasztropiknik Palkonyán (2023.04.15.) A programra Tavaszköszöntő csomagunk keretében mikrobuszos TRANSZFERT biztosítunk;
– Április 21-23-i hétvégén: DŰLŐFUTÁS Palkonyán (2023.04.22.)
A programra Tavaszköszöntő csomagunk keretében mikrobuszos TRANSZFERT biztosítunk;
– Április 29-május 1-i hétvégén: Kávé és Kenyér illata Palkonyán (2023.04.29.).
Borzsongás csomagunk keretében a programra TRANSZFERT biztosítunk (valamint Villányba is).
– Május 26-19-i hétvégén a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincékre (2023.05. 27-28.)
Pünkösdi csomagunk keretében TRANSZFERT ÉS KÓSTOLÓPOHARAT biztosítunk.

Válogasson a jobbnál jobb programok közül! Szeretettel várjuk!

Borzsongás – Május 1. Hosszú Hétvége a Villányi Borvidéken

Bor, gasztronómia, muzsika, film, természet, kaland, kultúra, majális, tavasz – így jellemezhető a Villányi Borzsongás fesztivál! A Villányi Borvidék tavaszi zsongó borudvaraiban kedvére válogathat a jobbnál jobb gasztronómiai és kulturális programok közül. Borzsongó csomagunk keretében lehetősége nyílik megkóstolni a Mokos Pincészet vörösborait és gyümölcsbor különlegességeit is. Zsongjon Ön is! Most ajándék pincejáró túrával!

Tavaszköszöntő csomag a Villányi Borvidéken

Szeretné már érezni a nap melegét az arcán? Szívesen sétálna, netán szaladgálna a Villányi Dombvidék rétjein-mezőin-dűlőiben-pincesorain? Megkóstolná Villány ízeit? Ébressze fel testét és ízlelőbimbóit is téli álmukból !!! Vegyen részt egy gourmet gasztropikniken (HÚ!SVÉT) vagy egy DŰLŐFUTÁSON Palkonyán! Este pedig kóstolja meg séfünk ínyenc fogásait, a hozzá illő Mokos borokkal párosítva, egy borvacsora keretében! Vagy ha kedve van, tartson velünk egy kirándulásra, ahol medvehagymát szedünk, majd pesztót készítünk, Etelka néni receptje alapján!