fbpx

Szabadtéri csapatépítő programok a Villányi borvidéken

Ön is imád kinn lenni a szabadban? Akkor biztosan élvezné a szabadtéri csapatépítő programok egyikét is kollégáival a friss levegőn, pl. a szőlőhegy tetején, vagy bográcsozás közben, heverészve a fűben, rálátással a háromsoros műemléki pincesorra.

Villánykövesdi szállodánk csapatépítő program ajánlatában mind beltéri, mint kültéri csapatépítő programok is szerepelnek. Válogasson üdítő kültéri csapatépítő program kínálatunkból! Válassza:

Nyomozós-Borozós játékunkat, melynek keretében egy titokzatos bűntényt kell felderíteni csapatának. A palkonyai rejtély különlegessége, hogy a festői falun vezeti át a játékosokat, ahol minden apróság egy újabb nyomot jelenthet és közelebb vihet a tettes kilétének a felderítéséhez. A nyomozás közben még egy pohár bort is biztosít a Mokos Pincészet a detektívek aktivitásának serkentéséhez. Ez a kültéri csapatépítő játék akár több csoportban is lehetséges! A  program pincelátogatással is egybeköthető, a Mokos Pincészetben.
Bográcsos csapatépítő főzés programunkat, melynek során nemcsak kiváló ételeket főzhet munkatársaival/barátaival, de csapata egy vidám vetélkedőn is részt vehet, a közös főzés jegyében. Mindezt a 3 soros, történelmi villánykövesdi pincesor lábánál elhelyezkedő szabadidő parkban. Ha ezt a kültéri csapatépítő programot választja, akkor egy vidám, beszélgetős, borozgatós, bográcsos délutánban lehet része, opcionálisan egy kis izgalommal, játékkal fűszerezve.
Titkos elixír játékunkat során az örök fiatalság receptjét garantáló elixír titkos receptjét kell felkutatni a csapatnak. A  csapatépítő játék részben beltéren, illetve részben kültéren, a falut és a pincesort felfedezve zajlik!
Élményszüret csapatépítő játékunkat közös zenés szürettel, vidám szüreti feladatokkal, korlátlan rozéfogyasztással. A program közben a csapat tagjai betekinthetnek a szőlő feldolgozásának és a modern borkészítés folyamatába is. A csapat által szüretelt szőlőt és az ebből készült mustot végül meg is kóstolhatják, sőt, a későbbiek során elkészült bort meg is vásárolhatják. A program mellé paraszttálas ebédet is biztosítunk, házi finomságokkal.

Ha nem riasztja el a hideg idő, válassza Disznótoros Dínom-Dánom csapatépítő programunkat, korlátlan forraltbor és pálinkafogyasztással, vidám disznóvágással kapcsolatos játékokkal, harmonikás élőzenével, disznótoros svédasztalos vacsorával, pincetúrával. Ez a program fele-fele arányban kül- és beltéri program.

Ha nem szeretné azért a pincelátogatást sem kihagyni, válassza a kültéri csapatépítő program mellé, esti programnak Pincéről Pincére guruló programunkat! Szállodánk a műemléki, háromsoros villánykövesdi pincesor mellett található, mindössze 50 métert kell sétálni, és máris az első pincében találjuk magunkat.

Amennyiben szeretné bebiztosítani magát rossz idő esetére is, tekintse át Beltéri programkínálatunkat is! A kültéri programok mögé tudunk garantált eső opciót is szervezni!

Csapatépítő csomagjaink keretében 25 db színvonalas szállodai szobában biztosítunk szállást, az étkezésekre pedig hangulatos Pinceéttermünkben kerül sor. Amennyiben a játékok mellett szakmai programra is sor kerülne, 3 tréningtermet is tudunk biztosítani. Szálláskapacitásunkat környékbeli szálláshelyekkel is ki tudjuk egészíteni, éttermünk kapacitása maximum 80-100 fő. Esti zenés bulihoz különtermet is tudunk biztosítani!

Fenti csapatépítő programjainkon kívül szervezünk vezetett kirándulásokat a Fekete-hegyre és az Ördögárokba, lovaskocsikázást, élményautózást platós teherautón, hajókirándulást, borkóstolókat és bortúrákat, borvacsorákat, élményszüretet és még sok minden mást!

Kérje ajánlatunkat most!

Nyomozós-Borozós Csapatépítő Program

Krimibe illő kalandokkal várja Önt és kollégáit a Mokos Pincészet Palkonyán! A falu a játék idejére egy titokzatos ál-bűntény helyszínévé válik. A rejtély megoldásához egy profi nyomozó gárda szükséges, ami akár az Ön kollégáiból is állhat. Keressenek nyomokat, kössék össze őket, harcoljanak az idővel és derítsenek fényt az ügyre! A játék a festői borvidéki falun vezeti át a játékosokat!!

Titkos Elixír kincskereső játék csapatépítő program

Az egyik vendég egy kincs után kérdezősködik, amelyről még a Nagyapja mesélt neki. Egy titkos receptről, melyet az ősi svábok rejtettek el Villánykövesden, és amely azonos az istenek italával, az örök egészség titkát hordozza! Vajon hogyan kerültek a svábok Villánykövesdre? És hova rejtették az általuk készített Titkos Elixír receptjét? A játék kiváló villányi csapatépítő program, a résztvevők együttműködését, összehangolódását igényli, és egyben nagyszerű lehetőség egy kis kikapcsolódásra, vidámságra, borozásra is.

Bográcsos csapatépítő főzés a Villányi Borvidéken

Közösen főzni mindig kiváló program, de különösen kellemes lehet a palkonyai szőlőhegyek panorámás kilátásával, vagy a villánykövesdi pincesor lábánál. Látogasson el hozzánk és válassza Bográcsos csapatépítő játékunkat, melynek során nemcsak kiváló ételeket főzhet munkatársaival/barátaival, de csapata egy vidám vetélkedőn is részt vehet, a közös főzés jegyében.  Ha ezt a programot választja, akkor egy vidám, beszélgetős, borozgatós, bográcsos délutánban lehet része, opcionálisan egy kis izgalommal, játékkal fűszerezve.

Szüreti Csapatépítő Csomag Villányban

Ha unja a szokványos csapatépítő feladatokat és mégis valami olyan programot szeretne csapatának, ami összekovácsoló erejű, egyúttal kikapcsoló, felszabadító, akkor hozza el a team-et szüretelni! Korlátlan rozéfogyasztás, vidám szüreti feladatok …és máris jó a hangulat. Emellett a csapat tagjai betekinthetnek a szőlő feldolgozásának és a modern borkészítés folyamatába is.

Csapatépítő disznóvágás a Villányi Borvidéken

Ha közelít az év vége, akkor bizonyára Ön is fontosnak tartja, hogy megjutalmazza kollégáit egy jó kis csapatépítő dínom-dánommal! Töltse fel beosztottjai energiaraktárát igazi borvidéki és gasztronómiai élményekkel egy disznóvágó program keretében a házi készítésű kolbászok, hurkák, stifolderek fellegvárában, Villányban! A csapatépítő élmény és a jó hangulat garantált!