Tavaszi ajánlatok a napsütötte Villányi Borvidéken

Ki ne vágyna a téli mínuszok és zimankó után egy kis tavaszi napsütésre a délvidéki Villányban?  Tavasszal az egész Villányi borvidék zsongani kezd és szállodánk is pincészetünkkel karöltve számos színes programmal várja Önöket!

Ha Önnek is elege van a bezártságból, akkor válassza valamely tavaszi csomagajánlatunkat! Élménycsomagjaink keretében:

  • Kirándulhat velünk a Fekete-hegyen át a Vylyan pincészetbe vagy az Ördög-árokba. A túrák során legendákról, helyi érdekességekről mesélnek túravezetőink (kiscsoportos túrák);
  • Felfedezheti a műemléki villánykövesdi pincesor pókhálós, zegzugos pincéit, találkozhat a csupaszív-lélek helyi termelőkkel;
  • Megkóstolhatja pincészetünk, a Mokos Pincészet díjnyertes vörös borait és desszertbor-különlegességeit, melyek egyedülállók a borvidéken;
  • Különleges borvacsorán vehet részt, ahol az ételeket a hozzáillő borokkal párosítjuk;
  • Olyan borokat kóstolhat, amelyeket nem talál meg szupermarketek polcain;
  • Kerékpárjainkkal bejárhatja a borvidék rejtett zugait;
  • Isteni házias büféreggeliben lehet része, ahol helyi termelésű füstölt árukkal és saját gyümölcsöseink préselt gyümölcsleveivel töltekezhet a napi programok előtt;
  • Ajándék 1-et fizet 2-őt kap belépőkuponunkkal megismerheti a környék látványosságait, vagy élvezheti a helyi wellness fürdők strandjait.

Most 15-20 % előfoglalási kedvezménnyel foglalhatók, csapjon le a kedvezményekre!

Szeretettel várjuk Önöket!

Aktív Üdülés Villányban Extrákkal

Pihenjen aktívan Villányban!  Ha nem szeret egy helyben ülni, viszont imád felfedezni, akkor tartson velünk! Kirándulások, bortúrák, borvacsorák, hűs pincék, kerékpározás a dűlőkben, egy friss rozé, birtoklátogatás, wellness és még sok más program. Villány nyáron is csábító, fedezze fel! Most 20 % előfoglalási kedvezménnyel foglalható!

Lazítós kiruccanás a Villányi Borvidéken

Lazítson Villányban! Engedje ki a gőzt és pihenjen szép természeti környezetben, jó borok társaságában! Fedezze fel a titkos túraútvonalakat és csavarogjon / piknikezzen borvidéki dűlőkben! Olvassa el “zsúfoltságmentes” programtippjeinket és fedezzen fel titkos gyöngyszemeket a pincék között! Most 15 % előfoglalási kedvezménnyel! 

Kalandos Bortúra Hétvége a Villányi Borvidéken

Látogatást tervez a Villányi Borvidékre? Akkor bizonyosan szeretne sok, különféle pincészetbe eljutni! Persze egy kis napfényt is jó lenne a bőrén érezni? Villányi Bortúrára fel! Jöjjön és fedezze fel a Borvidék titkait rutinos túravezetőnk segítségével és ismerje meg a borvidék ezer arcát: Villány, Villánykövesd és Palkonya és a borvidék legnagyobb és legapróbb borászatait, a hagyományostól a csúcstechnológiáig, transzferrel!

Húsvéti Hétvége a Villányi Borvidéken

Hamarosan itt a Húsvét és egy jó lehetőség, hogy egy tavaszi hosszú hétvége keretében kipihenje a tél fáradalmait! Töltse a húsvéti hosszú hétvégét a Villányi Borvidéken és meneküljön el a parfümös locsolók elől! Kóstolja meg a helyi ételspecialitásokat, házias húsvéti reggelinket, vetélkedjen velünk Húsvét vasárnap, süssön velünk bárányt! Ajándék Vylyan túra minimum 3 éjszakára foglaló vendégeinknek, extra ajándék gyümölcsborkóstoló minimum 4 éjszakára foglaló vendégeinknek!

Borzsongás – Május 1. Hosszú Hétvége a Villányi Borvidéken

Bor, gasztronómia, muzsika, film, természet, kaland, kultúra, majális, tavasz – így jellemezhető a Villányi Borzsongás fesztivál! A Villányi Borvidék tavaszi zsongó borudvaraiban kedvére válogathat a jobbnál jobb gasztronómiai és kulturális programok közül. Borzsongó csomagunk keretében lehetősége nyílik megkóstolni a Mokos Pincészet vörösborait és gyümölcsbor különlegességeit is. Zsongjon Ön is! Most ajándék pincejáró túrával!

Pünkösdi Hosszú Hétvége – Nyitott Pincék Fesztivál

A Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék borfesztivál alkalmával kivételes lehetősége nyílik a borszerető közönségnek, hogy betekinthessen a palkonyai műemlékileg védett pincékbe, találkozhasson a borosgazdákkal, megkóstolhassa boraikat. “Nyitott Pincék” csomagajánlatunk keretében érkező szállóvendégeink részére Pünkösd vasárnapján folyamatos transzfert biztosítunk a fesztivál helyszínére (2 km).