fbpx

Szobák

A kellemes pihenést a Hotel Cabernet kényelmes szobái (két- és háromágyas, valamint családi szobák) biztosítják vendégeinknek. A hotel minden szobájához tartozik fürdőszoba, klíma, síkképernyős televízió, telefon, esetenként erkély, illetve teraszra nyíló kijárat. A szálloda szobáinak mindegyike pótágyazható és nemdohányzó. A szállodában (szobákban és közterekben egyaránt) a Wifi használata díjmentes. A parkolás közterületen lévő parkolóban díjmentes.

A szobaár tartalma

  • Szállás büféasztalos reggelivel*;
  • Korlátlan internethasználat (Wifi);
  • Díjmentes klímahasználat;
  • Biliárdasztal díjmentes használata;
  • ÁFA.


*Tipp: A reggeli során kóstolja meg saját gyümölcsöseink terméséből készülő lekvárjainkat és házi stifolderünket! A stifolderkészítésnek nagy hagyományai vannak a Borvidéken!

Kétágyas szoba

Franciaágyas és külön ágyas elrendezésben is igényelhető, zuhanyos és fürdőkádas szobák közül is választhatnak vendégeink. A szobafelszereltség részét képezi a TV és a hűtőszekrény és a klíma is.  Kérjük, zuhanyzós, illetve kádas szobára vonatkozó igényét előre jelezze!

Teraszos opció: olyan kétágyas szobák, melyek egy belső teraszra nyílnak, ahol vendégeink kényelmesen elfogyaszthatják reggeli kávéjukat, élvezve a napsütést és a remek rálátást a Fekete-hegyre. Teraszos szobáink felárral (2.000 Ft/szoba/éj) igényelhetők. Kérjük, erre vonatkozó igényét előre jelezze! A szobafelszereltség részét képezi a TV és a hűtőszekrény és a klíma is. A szoba csak zuhanyzós fürdőszobával elérhető, kád ezekben a szobákban nem található!

Családi Opció:

kétágyas szobáink közül egy-egy szoba rendelkezik

  • emeletes ággyal (tehát négyágyas szoba), amely pótággyal öt főssé bővíthető;
  • kuckós hálófülkével gyerekeknek (3 kisebb vagy 2 nagyobb gyermek fér el)
  • illetve két db kétágyas szoba összenyitható.

Az emeletes ágy, illetve a kuckós elhelyezés pótágynak számítandó. Az összenyitható szobák két külön szobának számítanak (gyermekkedvezményt ez utóbbi esetben nem tudunk biztosítani, a szobák teljes áron foglalhatók).

Egyágyas opció: kétágyas szobáink egyágyas felárral egy fő részére is igénybe vehetők.
Kiemelt időszakok: a szobaárak és a pótágy díjai 20 % felárral számolandók!

Háromágyas szoba

Háromágyas szobáink egy része káddal, egy része zuhanyfülkével rendelkezik.  Egyes szobák erkéllyel is rendelkeznek, az erkélyes szobákból a természetvédelmi területnek nyilvánított Fekete-hegyre nyílik kilátás. A szobafelszereltség részét képezi a síkképernyős TV, a hűtőszekrény és a klíma is. Erkélyes szobáink 2.000 Ft/szoba/éj felárral igényelhetők. Kérjük, erre vonatkozó igényét előre jelezze!

Családi opció: a szoba pótággyal kiegészítve 4 ágyassá alakítható.

Kiemelt időszakok: a szobaárak és a pótágy díjai 20 % felárral számolandók!