Szobák

A kellemes pihenést a Hotel Cabernet 21 db kétágyas és 4 db háromágyas szobája biztosítja vendégeinknek. A hotel minden szobájához tartozik fürdőszoba, televízió, telefon, esetenként erkély, illetve teraszra nyíló kijárat. A szálloda szobáinak mindegyike pótágyazható és nemdohányzó. A szállodában a Wifi használata díjmentes. A parkolás közterületen lévő parkolóban díjmentes.

A szobaár tartalma

  • Szállás büféasztalos reggelivel*;
  • Korlátlan internethasználat (Wifi);
  • Biliárdasztal díjmentes használata;
  • ÁFA.


*Tipp: A reggeli során kóstolja meg saját gyümölcsöseink terméséből készülő lekvárjainkat és házi stifolderünket! A stifolderkészítésnek nagy hagyományai vannak a Borvidéken!

Kétágyas szoba

Franciaágyas és külön ágyas elrendezésben is igényelhető, zuhanyos és fürdőkádas szobák közül is választhatnak vendégeink. A szobafelszereltség részét képezi a TV és a hűtőszekrény is, légkondicionálás** felárral igényelhető. Kérjük, zuhanyzós, illetve kádas, valamint légkondicionált** szobára vonatkozó igényét előre jelezze!

Teraszos opció: olyan kétágyas szobák, melyek egy belső teraszra nyílnak, ahol vendégeink kényelmesen elfogyaszthatják reggeli kávéjukat, élvezve a napsütést és a remek rálátást a Fekete-hegyre. Teraszos szobát a szabad szobák függvényében tudunk biztosítani (felárat nem számolunk fel). Kérjük, erre vonatkozó igényét előre jelezze! A szobafelszereltség részét képezi a TV és a hűtőszekrény is, légkondicionálás** felárral igényelhető. A szoba csak zuhanyzós fürdőszobával elérhető, kád ezekben a szobákban nem található!

Családi Opció:

kétágyas szobáink közül egy-egy szoba rendelkezik

  • emeletes ággyal (tehát négyágyas szoba), amely pótággyal öt főssé bővíthető;
  • kuckós hálófülkével gyerekeknek (3 kisebb vagy 2 nagyobb gyermek fér el)
  • illetve két db kétágyas szoba összenyitható.

Az emeletes ágy, illetve a kuckós elhelyezés pótágynak számítandó. Az összenyitható szobák két külön szobának számítanak (gyermekkedvezményt ez utóbbi esetben nem tudunk biztosítani, a szobák teljes áron foglalhatók).

Egyágyas opció: kétágyas szobáink egyágyas felárral egy fő részére is igénybe vehetők.
Kiemelt időszakok: a szobaárak és a pótágy díjai 20 % felárral számolandók!

A szoba ára (kivéve kiemelt időszakok):
Kétágyas ÁrEgyágyas árBabaágyPótágy
 Ft/szoba/éjFt/szoba/éjFt/fő/éj
December-Szeptember17.900 Ft12.900 Ft0 Ft5.500 Ft
Október-November19.900 Ft14.900 Ft0 Ft6.500 Ft

Háromágyas szoba

Háromágyas szobáink erkélyesek és fürdőkáddal felszereltek. Az erkélyes szobákból a természetvédelmi területnek nyilvánított Fekete-hegyre nyílik kilátás. A szobafelszereltség részét képezi a TV és a hűtőszekrény is, légkondicionálás** felárral igényelhető.

Családi opció: a szoba pótággyal kiegészítve 4 ágyassá alakítható.

Kiemelt időszakok: a szobaárak és a pótágy díjai 20 % felárral számolandók!

A szoba ára (kivéve kiemelt időszakok):
Háromágyas ÁrBabaágyPótágy
 Ft/szoba/éjFt/fő/éj
December-Szeptember23.900 Ft0 Ft5.500 Ft
Október-November25.900 Ft0 Ft6.500 Ft

**Légkondicionálás: 13 szobánk légkondicionáló berendezéssel felszerelt, a légkondicionálás ára 1.000 Ft/éj. Kérjük, légkondicionált szobára vonatkozó igényét a foglalással együtt, e-mailben jelezze részünkre! Légkondicionálást a szabad légkondicionált szobák erejéig tudunk biztosítani.