Borvacsorák Villányban
ÍNYCSIKLANDÓ BORVACSORA PROGRAMOK A MOKOS PINCÉSZETTEL!
Ha kíváncsi az étel-bor párosítás mikéntjére és szeretne a Villányi Borvidéken egy magas szintű gasztronómiai élményben részesülni, vegyen részt barátaival valamely villányi borvacsora rendezvényünkön! Gourmet villányi borvacsoráink során 4 vagy 5 fogásos ínyenc menüsort kóstolhat végig, a hozzáillő bor társaságában(a Mokos Pincészet kínálatából)!
Márton napi borvacsora estek (2025. október 25.; november 1.; 8.; 10; 15.; 17.; 22.; 29. – 18.00)
Készüljön egy felejthetetlen gasztronómiai élményre a Márton-napi hagyományok jegyében! Az est során 5 különleges libás fogást kóstolhat végig, melyekhez a Mokos Pincészet 5 gondosan válogatott bora társul. Az ízek harmóniájáról a Sárga Ház Borgerező és Bisztró séfje gondoskodik, a hagyományos Márton-napi ízek modern köntösben kerülnek a tányérokra.
A vacsoraest részvételi díja: 24.900 Ft/fő. (Szállóvendégeinknek 22.900 Ft/fő).
Érdekel a Márton Napi csomagajánlat szállással és borvacsorával együtt!
Állandó ajánlataink csoportoknak (minimum 6 fő részvételével, tetszőleges időpontban):
A. Borvacsora – 18.500 Ft/fő
Füstös sonkaszeletkék feketekenyér tölcsérben, házi sajt terrinnel – Mokos I Cuvée 2023
Sütőtök leves tökmaghabbal, pirított tökmagos crostinivel – Mokos Rozé Cuvée 2023
Ropogós csirke supreme, zöldséges rizottóval, parmezáncsipsszel, zsenge zöldborsóhajtással –
Mokos Portugieser 2023
Egészben sütött szűzpecsenye szalonnás zöldbabbal, spenótos burgonya galuskával – Mokos Villányi Franc Classicus 2020
Epres Panna cotta, gyümölcsbor zselével – Mokos eper-őszibarack gyümölcsbor házasítás
B. Borvacsora – 21.900 Ft/fő
Roquefort körte zsenge salátaágyon, diódresszinggel –Mokos I Cuvée 2023
Brokkoli krémleves parmezános grissinivel –Mokos Rozé Cuveé 2023
Rosé kacsamell, grillezett polentával, vajas kelbimbóval, áfonyamártással – Mokos Kékfrankos 2019
Rumpsteak pirított fehér shimeji gombával, quinoa rizottón, parmezán ropogóssal
– Mokos Cabernet Sauvingon 2019
Tökmagparfé feketeszeder raguval, karamell lándzsával – Mokos Szederbor
C. Borvacsora – 23.900 Ft/fő
Carpaccio bazsalikom pestoval, rukkola salátával, vajjal –Mokos Olaszrizling 2023
Gombás poréhagyma leves grillezett jércemell nyárssal – Mokos Redy 2022
Kakukkfűvel marinált bárányborda, serpenyős répa válogatáson, vadrizs koszorúban
– Mokos Kékfrankos 2019
Szarvassült rozmaringos demi-glace mártással, édesburgonyával töltött fodroskel roláddal, sült cékla vitorlácskákkal – Mokos Villányi Franc Superpremium 2017
Málna tortácska mering suisse-vel passió gyümölcsös túrókrémmel – Mokos Málnabor
Ha kíváncsi az étel-bor párosítás mikéntjére és szeretne a Villányi Borvidéken egy magas szintű gasztronómiai élményben részesülni, vegyen részt barátaival valamely villányi borvacsora rendezvényünkön! Gourmet villányi borvacsoráink során 4 vagy 5 fogásos ínyenc menüsort kóstolhat végig, a hozzáillő bor társaságában(a Mokos Pincészet kínálatából)!
Márton napi borvacsora estek (2025. október 25.; november 1.; 8.; 10; 15.; 17.; 22.; 29. – 18.00)
Készüljön egy felejthetetlen gasztronómiai élményre a Márton-napi hagyományok jegyében! Az est során 5 különleges libás fogást kóstolhat végig, melyekhez a Mokos Pincészet 5 gondosan válogatott bora társul. Az ízek harmóniájáról a Sárga Ház Borgerező és Bisztró séfje gondoskodik, a hagyományos Márton-napi ízek modern köntösben kerülnek a tányérokra.
A vacsoraest részvételi díja: 24.900 Ft/fő. (Szállóvendégeinknek 22.900 Ft/fő).
Érdekel a Márton Napi csomagajánlat szállással és borvacsorával együtt!
Állandó ajánlataink csoportoknak (minimum 6 fő részvételével, tetszőleges időpontban):
A. Borvacsora – 18.500 Ft/fő
Füstös sonkaszeletkék feketekenyér tölcsérben, házi sajt terrinnel – Mokos I Cuvée 2023
Sütőtök leves tökmaghabbal, pirított tökmagos crostinivel – Mokos Rozé Cuvée 2023
Ropogós csirke supreme, zöldséges rizottóval, parmezáncsipsszel, zsenge zöldborsóhajtással –
Mokos Portugieser 2023
Egészben sütött szűzpecsenye szalonnás zöldbabbal, spenótos burgonya galuskával – Mokos Villányi Franc Classicus 2020
Epres Panna cotta, gyümölcsbor zselével – Mokos eper-őszibarack gyümölcsbor házasítás
B. Borvacsora – 21.900 Ft/fő
Roquefort körte zsenge salátaágyon, diódresszinggel –Mokos I Cuvée 2023
Brokkoli krémleves parmezános grissinivel –Mokos Rozé Cuveé 2023
Rosé kacsamell, grillezett polentával, vajas kelbimbóval, áfonyamártással – Mokos Kékfrankos 2019
Rumpsteak pirított fehér shimeji gombával, quinoa rizottón, parmezán ropogóssal
– Mokos Cabernet Sauvingon 2019
Tökmagparfé feketeszeder raguval, karamell lándzsával – Mokos Szederbor
C. Borvacsora – 23.900 Ft/fő
Carpaccio bazsalikom pestoval, rukkola salátával, vajjal –Mokos Olaszrizling 2023
Gombás poréhagyma leves grillezett jércemell nyárssal – Mokos Redy 2022
Kakukkfűvel marinált bárányborda, serpenyős répa válogatáson, vadrizs koszorúban
– Mokos Kékfrankos 2019
Szarvassült rozmaringos demi-glace mártással, édesburgonyával töltött fodroskel roláddal, sült cékla vitorlácskákkal – Mokos Villányi Franc Superpremium 2017
Málna tortácska mering suisse-vel passió gyümölcsös túrókrémmel – Mokos Málnabor
Program tartalma
- 4 vagy 5 féle bor kóstolása 4 vagy 5 féle étellel párosítva (kérje a chef aktuális ajánlatát e-mailben!);
- az ízekkel harmonizáló fogások minden bor mellé;
- vezetett kóstoló borászunkkal/sommelier-nkkel;
- sok érdekesség, újdonság az étel-bor párosításokról, borainkról és a Villányi Borvidékről;
- garantált jó hangulat. 🙂
Érvényesség
A program az év bármely szakában indítható. A villányi borvacsorát egyéni megrendelés esetén legalább 6 főre szóló asztalfoglalás esetén tudunk biztosítani, borászunk/sommelier-nk elfoglaltságának függvényében. Egy csoportnak, egyszerre 1 féle borvacsorát szolgálunk fel, mivel az étkezés borkóstolóval egybekötött! Kérje ajánlatunkat az info@hotelcabernet.hu e-mail címen, vagy időpontegyeztetés miatt hívja a recepciót +3672493200! Angol nyelvű borvacsora programra is van lehetőség, előzetes egyeztetéssel.
Meghirdetett szezonális borvacsora időpontjaink
Árak
A program ára: lásd a menüsoroknál!
Kinek ajánljuk?
Aki
- érdeklődik a gasztronómia, a különleges étel-bor párosítások, ízkombinációk iránt;
- egy emlékezetes gasztronómiai élményben szeretne részesülni;
- ha a Villányi Borvidékre látogat, olyan bort szeretne kóstolni, amit nem vesz le a nagyáruház polcáról;
- olyan gasztronómiai programot keres, ahol az ételeket és borokat nemcsak felszolgálják, hanem a vendég a kóstoló során 100 % figyelemben részesül;
- szeretné, ha borvacsora mellett a szállással sem kell bajlódnia;
- egy jó programot keres, jó társaságban.