Villányi Programok – Borkóstolók, bortúrák, kirándulások

A Villányi Borvidékre készül? Villányi programokat keres?  Lépjen ki Villányból és fedezze fel a környék hangulatos pincefalvait! Villánykövesd, Palkonya, Kisharsány, Nagyharsány apró ékszerdobozok, látogasson el hozzánk! Villánykövesdi Borgerezőnkben, illetve szervezésében számos izgalmas villányi programon vehet részt! Bortúrák, borkóstolók, borvacsorák, kirándulások és sok más érdekesség! Kövesse nyomon aktuális programajánlatunkat! AKTUÁLIS, HETI BORKÓSTOLÓ PROGRAMOKÉRT GÖRGESSEN LEJJEBB!

Rendezvények/programajánlat a Villányi Borvidéken 2019-ben:

Novemberben – Márton napi újborköszöntés – Hagyományos újborköszöntés és – kóstolás, libator a Villányi borvidéken.
November 22– 23. – Franc & Franc – Fórum és közönség kóstoló a Villányi Franc jegyében.
December 31. – Szilveszter a Villányi Borvidéken

Rendezvények/programajánlat a Villányi Borvidéken 2020-ban:

Január 25. – Pincéről Pincére, Variációk Vincére: vesszőszentelés, pincejárás, borvacsorák, Vince-napi szokások a
Villányi borvidék mentén.
Januártól márciusig szombatonként – Disznóvágás Villánykövesden egy Parasztház Portáján.
Február 20-25. – Mohácsi Busójárás: tavaszváró, téltemető karnevál, a sokácok farsangi maszkos beöltözése, felvonulás, színes programokkal.

Villánykövesdi PROGRAMAJÁNLÓ 2019.12.09-2019.12.31. (Hotel Cabernet, Villánykövesd szervezésében) 

Tekintse át aktuális programajánlatunkat is! Szabad helyekről, későbbi időpontokról érdeklődjön telefonon (+36-72-493-200) vagy e-mailben (info@hotelcabernet.hu)! A programokra minden esetben előzetes regisztráció szükséges!!! Bizonyos programok minimum létszámmal indulnak, illetve létszám korlátosak lehetnek! Kérjük, érdeklődjön telefonon! 

Pincejáró túra Villánykövesden: Vendégeink ellátogatnak kísérőink által vezetve, a műemlékileg védett, háromszintes pincesorra, ahol a borászok pincéit felkeresve megismerhetik a termelőket, megkóstolhatják boraikat (3-4 féle bor pincénként).  A program időtartama 2-3 óra.  A programcsomag ára: 4.500 Ft/fő.

Időpontok: 12.13. 16.00; 12.27. 17.00; 12.29. 16.00.

5 tételes borkóstoló a Mokos Pincészet boraiból. Látogasson el Villánykövesdre, és kóstolja végig családi pincészetünk, a Mokos Pincészet borait! A borkóstolón borászunk vagy sommelier-nk személyesen mutatja be a bortrezorban tárolt saját termelésű villányi borokat! A program mellé pogácsát, vagy házi lepényt biztosítunk. A program ára: 2.800 Ft/fő. Időpontok: igény szerint egyéb időpontban is megszervezzük!

Csokoládés gyümölcsbor kóstoló: Látogasson el Villánykövesdre, és kóstolja végig családi pincészetünk, a Mokos Pincészet gyümölcsborait hangulatos pinceéttermünkben! Nem minden napi élményben lesz része, hiszen borainkat 100 % gyümölcsből készítjük (tehát nem szőlőborokat ízesítünk aromák segítségével), és a modern, kíméletes eljárásnak köszönhetően a borban tisztán érezhető a friss gyümölcs zamata, illata. Időpontok: 12.26. 20.00; 12.28. 21.00.

Többet szeretne tudni a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!