fbpx

Villányi Programok – Borkóstolók, bortúrák, kirándulások

A Villányi Borvidékre készül? Lépjen ki Villányból és fedezze fel a környék hangulatos pincefalvait! Villánykövesd, Palkonya, Kisharsány, Nagyharsány apró ékszerdobozok, látogasson el hozzánk! Villánykövesdi Borgerezőnkben, illetve szervezésében számos izgalmas villányi programon vehet részt! Kiscsoportos bortúrák, borkóstolók, borvacsorák, kirándulások, kerékpár bérlési lehetőség és sok más érdekesség! Kövesse nyomon aktuális programajánlatunkat! EGYÉB PROGRAMTIPPEKÉRT GÖRGESSEN LEJJEBB!

Rendezvények/programajánlat a Villányi Borvidéken 2023-ban:  feltöltés alatt.

Programjavaslataink

 • Tegyen kirándulásokat a Villányi-hegységben!
 • Látogassa meg a Nagyharsányi szoborparkot!
 • Vegyen részt egy hajózáson vagy kajak/kenu túrán a Dráván!
 • Tegyen kirándulást a felújított Siklósi Várba, a “Tenkes Kapitányának” színhelyére!
 • Keresse fel a siklósi Tenkes lovastanyát, ahol lovaglásra, kisállatsimogatásra nyílik lehetősége. Előzetes időpont egyeztetés javasolt!
 • Strandoljon a siklósi élményfürdő vagy a harkányi fürdő szabadtéri medencéiben!
 • Fedezze fel a Bükkösdi Ökoparkot vagy a Pécsi Zsolnay Negyedet és sétoljon nagyokat!
 • Járja be lovaskocsival a borvidéket! 4-6 fős baráti társaságok jelentkezését várjuk!
 • Tegyen kerékpártúrákat! Szállodánkban lehetősége van kerékpárbérlésre is. Fedezze fel a villányi dűlőket, édes kettesben, vagy tegyen egy kanyart Bóly felé!
 • Piknikezzen a szőlőhegyen, édes kettesben!
 • Látogasson el Szaporcára és fedezze fel az ŐsDráva látogató központ tanösvényeit!

Villánykövesdi PROGRAMAJÁNLÓ  2023.szeptember-október.  (Hotel Cabernet, Villánykövesd szervezésében)

Tekintse át aktuális programajánlatunkat is! Szabad helyekről, későbbi időpontokról érdeklődjön telefonon (+36-72-493-200) vagy e-mailben (info@hotelcabernet.hu)! A programokra minden esetben előzetes regisztráció szükséges!!! Bizonyos programok minimum létszámmal indulnak, illetve létszám korlátosak lehetnek! Kérjük, érdeklődjön telefonon! 

Pincejáró túra Villánykövesden. A program keretében 3 villánykövesdi, autentikus pince látogatható meg, 9-10 fajta bor kóstolásával, túravezetővel. A program időtartama 2,5-3 óra. A programcsomag ára: 7.900 Ft/fő.

Időpontok: minden pénteken 16.30-19.30-ig. Minimum 6 fő esetén egyedi időpontban is! Az időpont módosítás jogát fenntartjuk!

 

Borkóstoló a Mokos Pincészet boraiból. Kóstolja meg a Mokos Pincészet szőlőborait, hangulatos kóstolópincénkben! A kóstoló 4 féle szőlőbort és 1 gyümölcsbort tartalmaz, melyeket somellier kollégánk, vagy borászunk mutat be. (4.900 Ft/fő). Időpontok: minden szombaton 16.30-tól 17.30-ig! Minimum 4 fő esetén egyedi időpontban is, kérjük egyeztessen egyedi időpontot! Az időpont módosítás jogát fenntartjuk!

 

Márton Napi borvacsorák a Mokos Pincészet boraival. Izgalmas, 4 +1 fogásos borvacsora a Mokos Pincészet újboraival, gyümölcsboraival párosítva.

A program ára:  19.900 Ft/fő, szállóvendégeinknek 17.900 Ft/fő. Időpontok: minden szombaton 17.30-tól 19.30-ig (vagy 20.00-tól 22.00-ig). Minimum 6 fő esetén egyedi időpontban is! Az időpont módosítás jogát fenntartjuk!

Cabernet-Vylyan túra a Fekete-hegyen át.Vylyan-pincészet, a Fekete-hegy túloldalán mindössze 1,5 óra, avagy 3-4 km sétatávolságra található Villánykövesdtől! Így ha meglátogatná a Vylyan pincészetet, a borozgatásról senkinek sem kell lemondania. Tartson velünk a túrára, csodálja meg a Fekete-hegy védett élővilágát és a páratlan kilátást! A túráról visszatérve mi sem esik jobban, mint egy pohár hűs Mokos rosé, vagy fröccs. A program ára: 2.500 Ft/fő. Időpontok: minden kedden 10.00-14.00-ig. 10 fő feletti létszám esetén indítjuk egyedi időpontban is, kérje ajánlatunkat! Az időpont módosítás jogát fenntartjuk!

Gyümölcsborkóstoló a Mokos Pincészet boraiból. Látogasson el Villánykövesdre, és kóstolja végig családi pincészetünk, a Mokos Pincészet gyümölcsborait! A borkóstolón borászunk vagy sommelier-nk személyesen mutatja be palkonyai gyümölcsösünk terméséből készült, aromáktól és ízesítőktől mentes, zamatos gyümölcsborainkat. (5.900 Ft/fő). Időpontok: minden vasárnap 16.30-tól 17.30-ig. Minimum 4 fő esetén egyedi időpontban is, kérjük egyeztessen egyedi időpontot! Az időpont módosítás jogát fenntartjuk!

Ördögárok túra, a Fekete-hegyen át. Fedezze fel a Villányi bortermőterületek egyik leglátványosabb és legjobb minőségű szőlőt adó dűlőjét egy jó hangulatú gyalogtúra során! Csodálatos látványban lesz része, továbbá rengeteg izgalmas dolgot tudhat meg a Borvidék történetéről, geológiájáról! Tapasztalt túravezetőnk segítségével kelnek át vendégeink a Fekete-hegyen, majd a pazar panorámát ígérő Kőkereszt felé veszik az irányt.  Itt igény szerint piknikezésre, ebédelésre lesz lehetőség.   A program időtartama kb. 4-5 óra, ára 2.500 Ft/fő (ez a piknik csomagot nem tartalmazza). Piknikcsomagról érdeklődjön telefonon/e-mailben! Időpontok: minden szombaton 10.00-tól 14.00-ig.  Minimum 10 fő jelentkezése esetén egyedi időpontban is indítjuk. Az időpont módosítás jogát fenntartjuk!