Villányi Programok – Borkóstolók, bortúrák, kirándulások

A Villányi Borvidékre készül? Zsúfoltságmentes villányi programokat keres?  Lépjen ki Villányból és fedezze fel a környék hangulatos pincefalvait! Villánykövesd, Palkonya, Kisharsány, Nagyharsány apró ékszerdobozok, látogasson el hozzánk! Villánykövesdi Borgerezőnkben, illetve szervezésében számos izgalmas villányi programon vehet részt! Kiscsoportos bortúrák, borkóstolók, borvacsorák, kirándulások, kerékpár bérlési lehetőség és sok más érdekesség! Kövesse nyomon aktuális programajánlatunkat!

Villánykövesdi PROGRAMAJÁNLÓ  2023.01.03.- 2023.03.31.  (Hotel Cabernet, Villánykövesd szervezésében)

Tekintse át aktuális programajánlatunkat is! Szabad helyekről, későbbi időpontokról érdeklődjön telefonon (+36-72-493-200) vagy e-mailben (info@hotelcabernet.hu)! A programokra minden esetben előzetes regisztráció szükséges!!! Bizonyos programok minimum létszámmal indulnak, illetve létszám korlátosak lehetnek! Kérjük, érdeklődjön telefonon! 

Pincejáró túra Villánykövesden. A program keretében 3 villánykövesdi, autentikus pince látogatható meg, 9-10 fajta bor kóstolásával, túravezetővel. A program időtartama 2,5-3 óra. A programcsomag ára: 6.900 Ft/fő. Időpontok: minden pénteken 16.00 és 17.00 órai kezdéssel indítjuk Pincejáró túráinkat!

Szabad helyekről és ettől eltérő időpontokról érdeklődjön telefonon!

5 tételes borkóstoló a Mokos Pincészet boraiból. Látogasson el Villánykövesdre, és kóstolja végig családi pincészetünk, a Mokos Pincészet borait! A borkóstolón borászunk vagy sommelier-nk személyesen mutatja be a bortrezorban tárolt saját termelésű villányi borokat! A program mellé pogácsát, vagy házi lepényt biztosítunk. A program ára: 4.900 Ft/fő. Időpontok: minden csütörtökön 16.00 órai kezdéssel indítjuk a programot! Szabad helyekről és ettől eltérő időpontokról érdeklődjön telefonon!

Csokoládés gyümölcsborkóstoló a Mokos Pincészet boraival: Látogasson el Villánykövesdre, és kóstolja végig családi pincészetünk, a Mokos Pincészet gyümölcsborait hangulatos pinceéttermünkben, mennyei kézműves csokoládékkal párosítva! Nem minden napi élményben lesz része, hiszen borainkat 100 % gyümölcsből készítjük, és a modern, kíméletes eljárásnak köszönhetően a borban tisztán érezhető a friss gyümölcs zamata, illata. A csokoládékat mi magunk készítjük, belga csokoládé alapanyagból és a borokhoz párosítva kóstolható. A program ára: 5.900 Ft/fő. Időpontok: minden szombaton 20.00 órai kezdéssel indítjuk a programot!

Szabad helyekről és ettől eltérő időpontokról érdeklődjön telefonon!

“Zsúfoltságmentes” programjavaslataink 🙂

 • Tegyen kirándulásokat a Villányi-hegységben! Tippeket adunk garantáltan ritkán látogatott túraútvonalakra.
 • Látogassa meg a Nagyharsányi szoborparkot! Itt aztán van tér, nem kell félni tömegektől.
 • Vegyen részt egy kajak/kenu túrán a Dráván. Kiscsoportokat, családokat is szívesen fogadnak és a Dráván bőven van hely a 1,5 méter távolságra. 🙂
 • Tegyen kirándulást a felújított Siklósi Várba, a “Tenkes Kapitányának” színhelyére. Látogatását tervezze a kora délelőtti vagy késő délutáni órákban!
 • Keresse fel a siklósi Tenkes lovastanyát, ahol lovaglásra, kisállatsimogatásra nyílik lehetősége. Előzetes időpont egyeztetés javasolt!
 • Strandoljon a siklósi élményfürdő vagy a harkányi fürdő szabadtéri medencéiben (szállóvendégeinknek 1-et fizet 2-őt kap akció!)
 • Fedezze fel a Bükkösdi Ökoparkot vagy a Pécsi Zsolnay Negyedet és sétoljon nagyokat!
 • Járja be lovaskocsival a borvidéket! 4-6 fős baráti társaságok jelentkezését várjuk!
 • Tegyen kerékpártúrákat! Szállodánkban lehetősége van kerékpárbérlésre is. Fedezze fel a villányi dűlőket, édes kettesben, vagy tegyen egy kanyart Bóly felé!
 • Piknikezzen a szőlőhegyen! Erre vonatkozólag is van tuti tippünk, ahol senki sem jár! 🙂
 • Látogasson el Szaporcára és fedezze fel az ŐsDráva látogató központ tanösvényeit!