fbpx

Csomagok

A Hotel Cabernet*** izgalmas ajánlatokkal, villányi borkóstolókkal, borvacsorákkal, élményprogramokkal és kedvező szállásajánlattal várja Önt Villány szomszédságában, egy hangulatos kis faluban, Villánykövesden, a Fekete-hegy lábánál. 

Miért vagyunk mi más, mint a többi borvidéki szálláshely? Mert nem csak szállást és étkezési lehetőséget, hanem rengeteg izgalmas élményprogramot is kínálunk vendégeinknek. Csomag ajánlataink keretében garantáltan biztosítunk helyi és villányi programokat,  így többek között borvacsorákat, szőlőhegyi kirándulásokat, bortúrákat, kerékpárhasználati lehetőséget és még sok minden mást! Ismerje meg családi pincészetünk, a Mokos Pincészet borait és különleges gyümölcsborait borkóstoló programjaink során.

Csomagfoglalás során mindehhez kedvezőbb áron juthat hozzá, ráadásul rengeteg élménnyel is gyarapodhat!

 A csomagok árából hétköznapi foglalás esetén 20 % kedvezményt adunk (kivéve az időponthoz kötött ünnepi csomagok)! Szemezgessen ajánlatainkból kedvére!

Hotel Cabernet különleges ajánlatai, villányi borkóstolókkal és élményprogramokkal és kedvező szállásajánlattal Villány szomszédságában.

Miért vagyunk mi más, mint a többi borvidéki szálláshely? Mert nem csak szállást és étkezési lehetőséget, hanem rengeteg izgalmas élményprogramot is kínálunk vendégeinknek. Csomagajánlataink keretében garantáltan biztosítunk helyi és villányi programot,  így többek között borvacsorákat, szőlőhegyi kirándulásokat, bortúrákat, kerékpárhasználati lehetőséget és még sok minden mást! Ismerje meg családi pincészetünk, a Mokos Pincészet borait és különleges gyümölcsborait borkóstoló programjaink során. Csomagfoglalás során mindehhez kedvezőbb áron juthat hozzá, ráadásul rengeteg élménnyel is gyarapodhat! Csomagajánlataink utalvány keretében meg is vásárolhatók. Borkóstoló Villány legkiválóbb boraiból, családias szállás Villánykövesden, páratlan programok a Villányi Borvidéken – éljen a kedvezményekkel most és válassza ki utazásának időpontját akár később! A csomagok árából hétköznapi foglalás esetén 20 % kedvezményt adunk (kivéve a csak hétvégén foglalható vagy időponthoz kötött ünnepi csomagok)! Használja ki az akciós hétköznapokat, vasárnaptól csütörtökig! 

Hűsítő Nyár a Villányi Borvidéken

Érvényes: 2024.06.01-től 08.31-ig

Elege van az irodában üldögélésből? Nem tud egy hétre nyaralni menni, de kicsit lazítani, hűsölni szeretne? Ugorjon le a Villányi Borvidékre néhány napra, egy pincehideg roséfröccsre, vagy egy hűs kajsziborra! Hűsöljön pinceéttermünkben, a Harkányi Strand-és Csúszdapark medencéiben, vagy egy szellős borteraszon!

Szüretnyitó Augusztus 20-i, Hosszú Hétvége Villányban

Érvényes: 2024. Augusztus 13-tól 24-ig
Töltse az Augusztus 20 -i Hosszú Hétvégét Villányban! Élvezze ki a jó időt, kiránduljon, kerékpározzon, kortyoljon hűs rozét, no és kezdje meg velünk a szüreti szezont is! Szüretnyitó borvacsorával, szüreti Mulatsággal és Tűzijátékkal ünnepeljük meg az Államalapítást!

Lazítós kiruccanás a Villányi Borvidéken

Érvényes: 2024.04.01-2024.10.30-ig

Lazítson a Villányi Borvidék lankáin barátaival! Fedezze fel a titkos túraútvonalakat és csavarogjon, piknikezzen borvidéki dűlőkben, vagy pihenjen a wellness fürdőkben, Villány szomszédságában! Pezsegjen a villányi programokon, kiránduljon velünk és élvezze a panorámás kilátást a Szársomlyóra és a szőlőültetvényekre, a napfényt és az isteni borokat! Nyári szezonális kedvezmény: 06.01-től 08.31-ig 10 % kedvezménnyel foglalható! 

Élményteli Nyaralás Villányban

Érvényes: 2024.04.01-2024.08.31-ig
Ön is alig várta  már, hogy eljöjjön a tavasz és napfürdőzhessen a mediterrán Villányi borvidéken? Pihenjen aktívan Villányban! Ha nem szeret egy helyben ülni, viszont imád kirándulni, megismerni, akkor tartson velünk! Nyári szezonális kedvezmény: 06.01-től 08.31-ig 10 % kedvezménnyel foglalható! 

Kalandos Bortúra Hétvége a Villányi Borvidéken

Érvényes: 2024.04.15-2024.08.31-ig
Látogatást tervez a Villányi Borvidékre? Akkor bizonyosan szeretne sok, különféle pincészetbe eljutni! Persze egy kis napfényt is jó lenne a bőrén érezni? Villányi Bortúrára fel! Jöjjön és fedezze fel a Borvidék titkait rutinos túravezetőnk segítségével és ismerje meg a borvidék ezer arcát: Villány, Villánykövesd és Palkonya és a borvidék legnagyobb és legapróbb borászatait, a hagyományostól a csúcstechnológiáig, transzferrel!

Bor-Relax-Wellness Villányban

Érvényes: egész évben, kivéve kiemelt időszakok

Bor és Wellness Villányban csomagunk dupla élményt kínál a testi-lelki felüdülésre vágyóknak. Ajándékozza meg vele szeretteit és töltődjenek fel energiával a Harkányi Gyógy-és Élményfürdőben! Töltsék együtt a pihenést vidám, felszabadult hangulatban, egymás és a kiváló villányi borok társaságában! Hétköznapokon akár -20 % kedvezménnyel!

Rozé Fesztivál szállás csomag

Érvényes: 2024.07.10-16. 

Szállást keres a Villányi Rozé Fesztiválra? Szálljon meg és pihenjen a festői szépségű Villánykövesden és bulizzon Villányban! A csomag tartalmazza a Villányi Rozé fesztiválra érkező vendégeknek a szállás mellett egy bőséges, házias svédasztalos reggelit hangulatos Pinceéttermünkben, a transzfert is mindkét napra Villányba, egy welcome drinket és opcionálisan félpanziós vacsorát is! Legalább 3 éjszakára érkező vendégeinknek ajándék borkóstoló programmal! 

Ördögkatlan Fesztiválcsomag

Érvényes: 2024.07.29-2024.08.05-ig

Több éves hagyományt folytatva az Ördögkatlan fesztivál idén is megrendezésre kerül a Villányi Borvidéken . A festői szépségű környezet csodálatos hátteret ad a különféle kulturális programok sorának, így a fesztiválon résztvevők egyszerre gazdagodhatnak egy hamisíthatatlan vidéki nyaralás és egy fantasztikus kultúrfesztivál élményével. Kedvezményes szállás katlanlakóknak itt!

Romantikus Pihenés Villányban

Érvényes: egész évben, kivéve kiemelt időszakok

Lepje meg kedvesét egy romantikus hétvégi kikapcsolódással a festői szépségű Villányi Borvidéken! Kóstolják meg saját pincészetünk kiváló borait egy gyertyafényes vacsora alkalmával hangulatos pinceéttermünkben, járják be ezt a csodálatos vidéket kettesben kerékpáron, sétáljanak a romantikus villánykövesdi pincesoron vagy a dűlőkben! Hétköznapokon akár 20 % kedvezménnyel!