fbpx

Programok

Programokat keres a Villányi Borvidéken? Akkor jó helyen jár! Borkóstolók, borvidéki bortúrák, pókhálós pincetúra, ínyenc borvacsorák, vezetett kirándulások a Fekete-hegyen át és az Ördögárokba, kerékpártúrák, szőlőhegyi picknick, élményszüret, disznóvágás … és még sok más. A Villányi borvidéken egyedülálló módon, rengeteg saját programot szervezünk Vendégeink részére. Ha érdeklődik a villányi programok iránt, válogasson programkínálatunkból, vagy kérje kollégáink segítségét az info@hotelcabernet.hu vagy +3672493200-as telefonszámon!

Legyen szó családi kirándulásról, vagy akár céges rendezvényről, programszervező kollégáink örömmel állnak kedves Vendégeink rendelkezésére! Mi nem csak szállást, hanem élményeket is nyújtunk Szállodánk vendégeinek! Hisszük, hogy a hagyományok élményekben élnek tovább, és hiszünk az emberi, társas kapcsolatok fontosságában! Ha részt vesz programjainkon, megismerkedhet a helyi gazdákkal, túravezetőink révén bepillantást nyerhet a Borvidék életébe, olyan helyekre látogathat el, amely a turistahadak szeme elől rejtve marad. Mindemellett eltölthet egy kellemes napot, vagy délutánt, más, jó hangulatú, a Borvidék iránt érdeklődő emberek társaságában! Válassza vezetett programjainkat, és meglátja, élményekkel, új barátságokkal elhalmozva, feltöltődve tér majd haza! Válogasson programkínálatunkból! Szeretettel várjuk!

Villányi Programok – Tekintse át kínálatunkat!

Borkóstoló, bortúra programok Villány

Szállodánkban a Mokos Pincészet borait kóstolhatja meg szervezett borkóstoló vagy borvacsora keretében, de más Pincészetekbe, borvidék szerte szervezünk bortúrákat, pince látogatásokat szállóvendégeink részére! Tekintse meg villányi borkóstoló programjainkat és válassza ki a legszimpatikusabb szállással egybekötött borkóstoló és vacsora programjaink egyikét!

KEDVEZŐ CSOMAGAJÁNLATAINK keretében a bortúrák, borvacsorák, illetve egy villányi borkóstoló program szállással együtt kedvezményesen foglalható.

Természetjáró programok Villány

Ha izgatják a rendhagyó dűlőtúrák Villányban, megismerné a Villányi borvidék szépségét egy hegyi túra keretén belül, szívesen felfedezné a Borvidék dűlőinek szépségét kerékpárral, vagy egy platós teherautón ülve, hajókázna vagy kenuzna a Dráván, a Hotel Cabernet-nél szívesen segítünk megtalálni a tökéletes formáját az aktív kikapcsolódásnak.

Foglaljon ÉLMÉNYTELI AKTÍV PIHENÉS csomagunk keretében, és már visszük is Önt egy Ördögárok túrára, vagy bejárhatja kerékpárjainkkal a Borvidéket!

Wellness programok Villány környékén

Ha a borkóstolást szeretné egy kis wellness-szel, lazítással is összekötni, akkor erre a Villányi Borvidéken több lehetősége is van!  Két nagyobb wellnessfürdőből is választhatnak a Villányi Borvidékre érkező vendégek, Villánytól mindössze 15-20 perc autóútra. A Harkányi Gyógy- és Élményfürdő gyógyvízes thermálmedencékkel, élményfürdővel, csúszdaparkkal,  stranddal, a Thermal Spa Siklós úszómedencével, számos élményelemmel és gyermekmedencékkel várja a  fürdőzőket.

BOR ÉS WELLNESS EXTRA csomagunk máris tartalmazza a fürdőbelépőt is!

Fesztiválok, események

Szereti ha zajlik Ön körül az élet és ha aktívan töltheti az idejét? Akkor egy olyan villányi program, ahol kieresztheti a gőzt, ideális választás! Az év bármely szakában látogatna el hozzánk, mindig lesz egy jó ajánlatunk. Borfesztiválok, falusi gasztropiknikek, borvidéki szervezésű bor -és kerékpártúrák, dűlőfutás, majális, kulturális programok és még sok más vár Önre a Villányi Borvidéken!

Válogasson tartalmas CSOMAG AJÁNLATAINKBÓL, amelyek sok esetben a részvételi díjat, belépőt, transzfert is tartalmazzák a rendezvényre!

Borvidéki látnivalók

A Villányi Borvidékre látogat? Összeállítottuk a Top 10+1 legnépszerűbb villányi látnivalók listáját a Borvidéken, amit ha nem is egy füst alatt, de apránként érdemes felkeresni! Szálljon meg a Hotel Cabernet-ben és kérje tapasztalt programszervező kollégáink segítségét kirándulásai megtervezéséhez!

Ha nincs ideje a programszervezéshez, foglaljon valamely KEDVEZŐ CSOMAG AJÁNLATUNK keretében, és kiránduljon – bortúrázzon túravezetőnk/sommelier-nk kíséretében!