fbpx

Borvacsorák Villányban

ÍNYCSIKLANDÓ BORVACSORA PROGRAMOK A MOKOS PINCÉSZETTEL!


Ha kíváncsi az étel-bor párosítás mikéntjére és szeretne a Villányi Borvidéken egy magas szintű gasztronómiai élményben részesülni, vegyen részt barátaival valamely villányi borvacsora rendezvényünkön! Gourmet villányi borvacsoráink során 4 vagy 5 fogásos ínyenc menüsort kóstolhat végig, a hozzáillő bor társaságában(a Mokos Pincészet kínálatából)!

Foglaljon BORVACSORA SZÁLLÁSSAL csomagajánlatunk keretében, és szezonális borvacsoránkat garantáltan biztosítjuk a csomag részeként! 

Szezonális ajánlatunk:

Tavaszi borvacsora – 15.900 Ft/fő

Fetasajtos-zöldséges tavaszhívogató – Mokos I Cuvée 2023
Grúz bárányhúsleves – Mokos Redy 2023
Marhasült mustáros répapürével, pirított pak choi-jal, serpenyős rozmaringos burgonyával – Mokos Cabernet Sauvignon 2019
Kókusz mousse csokoládézselével és meggytükörrel – Mokos Meggybor

Állandó ajánlataink csoportoknak (minimum 6 fő részvételével, tetszőleges időpontban):

A. Borvacsora – 18.500 Ft/fő

Füstös sonkaszeletkék feketekenyér tölcsérben, házi sajt terrinnel – Mokos I Cuvée 2023
Sütőtök leves tökmaghabbal, pirított tökmagos crostinivel – Mokos Rozé Cuvée 2023
Ropogós csirke supreme, zöldséges rizottóval, parmezáncsipsszel, zsenge zöldborsóhajtással –
Mokos Portugieser 2023
Egészben sütött szűzpecsenye szalonnás téli spárgával, spenótos burgonya galuskával – Mokos Villányi Franc Classicus 2020 
Epres Panna cotta, gyümölcsbor zselével – Mokos eper-őszibarack gyümölcsbor házasítás

B. Borvacsora – 21.900 Ft/fő

Roquefort körte zsenge salátaágyon, diódresszinggel –Mokos I Cuvée 2023
Brokkoli krémleves parmezános grissinivel –Mokos Rozé Cuveé 2023
Rosé kacsamell, grillezett polentával, vajas kelbimbóval, áfonyamártással – Mokos Kékfrankos 2019
Rumpsteak pirított fehér shimeji gombával, quinoa rizottón, parmezán ropogóssal
Mokos Cabernet Sauvingon 2019
Tökmagparfé feketeszeder raguval, karamell lándzsával – Mokos Szederbor

C. Borvacsora – 23.900 Ft/fő

Carpaccio bazsalikom pestoval, rukkola salátával, vajjal –Mokos Olaszrizling 2023
Gombás poréhagyma leves grillezett jércemell nyárssal – Mokos Redy 2022
Kakukkfűvel marinált bárányborda, serpenyős répa válogatáson, vadrizs koszorúban
Mokos Kékfrankos 2019
Szarvassült rozmaringos demi-glace mártással, édesburgonyával töltött fodroskel roláddal, sült cékla vitorlácskákkal – Mokos Villányi Franc Superpremium  2017
Málna tortácska mering suisse-vel passió gyümölcsös túrókrémmel – Mokos Málnabor

Program tartalma

  • 4 vagy 5 féle bor kóstolása 4 vagy 5 féle étellel párosítva (kérje a chef aktuális ajánlatát e-mailben!);
  • az ízekkel harmonizáló fogások minden bor mellé;
  • vezetett kóstoló borászunkkal/sommelier-nkkel;
  • sok érdekesség, újdonság az étel-bor párosításokról, borainkról és a Villányi Borvidékről;
  • garantált jó hangulat. 🙂

Érvényesség

A program az év bármely szakában indítható. A villányi borvacsorát egyéni megrendelés esetén legalább 6 főre szóló asztalfoglalás esetén tudunk biztosítani, borászunk/sommelier-nk elfoglaltságának függvényében. Egy csoportnak, egyszerre 1 féle borvacsorát szolgálunk fel, mivel az étkezés borkóstolóval egybekötött! Kérje ajánlatunkat az info@hotelcabernet.hu e-mail címen, vagy  időpontegyeztetés miatt hívja a recepciót +3672493200! Angol nyelvű borvacsora programra is van lehetőség, előzetes egyeztetéssel.

Meghirdetett szezonális borvacsora időpontjaink

Árak

A program ára: lásd a menüsoroknál!

Kinek ajánljuk?

Aki

  • érdeklődik a gasztronómia, a különleges étel-bor párosítások, ízkombinációk iránt;
  • egy emlékezetes gasztronómiai élményben szeretne részesülni;
  • ha a Villányi Borvidékre látogat, olyan bort szeretne kóstolni, amit nem vesz le a nagyáruház polcáról;
  • olyan gasztronómiai programot keres, ahol az ételeket és borokat nemcsak felszolgálják, hanem a vendég a kóstoló során 100 % figyelemben részesül;
  • szeretné, ha borvacsora mellett a szállással sem kell bajlódnia;
  • egy jó programot keres, jó társaságban.