fbpx

Ajándék utalvány ötletek Villányba

Melyek a legjobb ajándék ötletek, ha szerettei szeretnek kimozdulni? Természetesen az élmény és szállás ajándék utalványok. Minek is a polcra  egy újabb váza, vagy porfogó a falra? Egy élmény ajándék utalvány villányi szállodánkba tökéletes választás, hiszen mi nem csak szállást, hanem fantasztikus élményeket is biztosítunk!

Villányi élményutalványaink keretében ínyenc, többfogásos borvacsorákat, bortúrákat, csokoládés borkóstolókat, kirándulás programokat és egyéb élményprogramokat kínálunk a szállás mellett, amelyet egyben, csomagban tudnak lefoglalni szeretteiknek!

Ajánljuk figyelmébe az alábbi élmény ajándék ötleteket, azonban bármely, Önnek szimpatikus csomagunkat ajándékba adhatja szeretteinek. Amennyiben nem szeretne konkrét szállás utalványt választani, vásárolhat forint értékű utalványt is, melyet szerettei tetszés szerinti csomagra tudnak nálunk felhasználni.

Az élmény ill. szállás ajándék utalványt e-mailben küldjük el Önnek, így ha esetleg az utolsó pillanatra maradt a vásárlás, akkor is tudunk segíteni!

Kalandos Bortúra Hétvége a Villányi Borvidéken

Érvényes: 2024.04.15-2024.08.31-ig
Látogatást tervez a Villányi Borvidékre? Akkor bizonyosan szeretne sok, különféle pincészetbe eljutni! Persze egy kis napfényt is jó lenne a bőrén érezni? Villányi Bortúrára fel! Jöjjön és fedezze fel a Borvidék titkait rutinos túravezetőnk segítségével és ismerje meg a borvidék ezer arcát: Villány, Villánykövesd és Palkonya és a borvidék legnagyobb és legapróbb borászatait, a hagyományostól a csúcstechnológiáig, transzferrel!

Bor-Relax-Wellness Villányban

Érvényes: egész évben, kivéve kiemelt időszakok

Bor és Wellness Villányban csomagunk dupla élményt kínál a testi-lelki felüdülésre vágyóknak. Ajándékozza meg vele szeretteit és töltődjenek fel energiával a Harkányi Gyógy-és Élményfürdőben! Töltsék együtt a pihenést vidám, felszabadult hangulatban, egymás és a kiváló villányi borok társaságában! Hétköznapokon akár -20 % kedvezménnyel!

Romantikus Pihenés Villányban

Érvényes: egész évben, kivéve kiemelt időszakok

Lepje meg kedvesét egy romantikus hétvégi kikapcsolódással a festői szépségű Villányi Borvidéken! Kóstolják meg saját pincészetünk kiváló borait egy gyertyafényes vacsora alkalmával hangulatos pinceéttermünkben, járják be ezt a csodálatos vidéket kettesben kerékpáron, sétáljanak a romantikus villánykövesdi pincesoron vagy a dűlőkben! Hétköznapokon akár 20 % kedvezménnyel!