fbpx

Ajándék utalvány ötletek Villányba

Melyek a legjobb ajándék ötletek, ha szerettei szeretnek kimozdulni? Természetesen az élmény és szállás ajándék utalványok. Minek is a polcra  egy újabb váza, vagy porfogó a falra? Egy élmény ajándék utalvány villányi szállodánkba tökéletes választás, hiszen mi nem csak szállást, hanem fantasztikus élményeket is biztosítunk!

Villányi élményutalványaink keretében ínyenc, többfogásos borvacsorákat, bortúrákat, csokoládés borkóstolókat, kirándulás programokat és egyéb élményprogramokat kínálunk a szállás mellett, amelyet egyben, csomagban tudnak lefoglalni szeretteiknek!

Ajánljuk figyelmébe az alábbi élmény ajándék ötleteket, azonban bármely, Önnek szimpatikus csomagunkat ajándékba adhatja szeretteinek. Amennyiben nem szeretne konkrét szállás utalványt választani, vásárolhat forint értékű utalványt is, melyet szerettei tetszés szerinti csomagra tudnak nálunk felhasználni.

Az élmény ill. szállás ajándék utalványt e-mailben küldjük el Önnek, így ha esetleg az utolsó pillanatra maradt a vásárlás, akkor is tudunk segíteni!

Két Ünnep Közötti Wellness hétvége Villányban

Érvényes: 2023.12.26-2023.12.30-ig
Karácsonykor sincs alkalma igazán pihenni? Látogasson el hozzánk a Két Ünnep Között villányi wellness akciónk keretében és öblítse le a sok finom falatot és a karácsonyi sürgés-forgás okozta fáradalmakat néhány pohár vörösborral, majd relaxáljon a Harkányi Gyógy- és Élményfürdőben! A wellness belépőt a csomag tartalmazza! Minimum 3 éj foglalása esetén, szobánként egy három palackos ünnepi borválogatást vagy fejenként fél óra masszázst ajándékba adunk! 

Mennyei Pihenés Villányban | Utalvány | Karácsonyi ajándék ötlet

Érvényes: 2024.04.18-2024.08.31-ig
Hamarosan itt a karácsony és jól jönne egy ajándék ötlet?  Akkor a megoldás: élményajándék, azaz egy élményekkel teli kikapcsolódás Villányban! Borvacsora hangulatos pinceéttermünkben, séta a meseszép villánykövesdi pincesoron, egy kirándulás az Ördögárokhoz, kerékpártúra a dűlőkben, vagy wellness a Harkányi élményfürdőben? És mindez egyetlen élmény ajándék utalvány keretében!  Most akár 30 % előfoglalási kedvezménnyel foglalható!

Bor és Wellness Villányban

Érvényes: egész évben, kivéve kiemelt időszakok
Bor és Wellness Villányban csomagunk dupla élményt kínál a testi-lelki felüdülésre vágyóknak. Ajándékozza meg vele szeretteit és töltődjenek fel energiával egy masszázs keretében, vagy a Harkányi gyógy-és élményfürdőben! Töltsék együtt a pihenést vidám, felszabadult hangulatban, egymás és a kiváló villányi borok társaságában! Hétköznapokon -20 % kedvezménnyel! 

Romantikus Pihenés Villányban

Érvényes: egész évben, kivéve kiemelt időszakok
Lepje meg kedvesét egy romantikus kikapcsolódással a bor és wellness jegyében a festői szépségű Villányi Borvidéken! Kóstolják meg saját pincészetünk kiváló borait egy gyertyafényes vacsora alkalmával hangulatos pinceéttermünkben, kényeztessék magukat a Thermal Spa Siklós élményfürdőben, járják be ezt a csodálatos vidéket kettesben kerékpáron! Hétköznapokon 20 % kedvezménnyel!

Téli Kényeztetés a Villányi Borvidéken

Érvényes: 2023.12.01-2024.03.31-ig
Nem is vágyunk másra télen, mint egy jó pohár forralt borra, masszázsra, ellazulásra egy wellness fürdőben Villány környékén és persze…a szürke téli napokon, egy kis csokoládéra! Téli Kényeztetés csomagunk ideális választás a villányi vörösborok, a desszertborok és a csokoládék szerelmeseinek. Szerdától péntekig -20 %, EGÉSZ DECEMBERBEN -15 %  kedvezménnyel!

Kalandos Bortúra Hétvége a Villányi Borvidéken

Érvényes: 2024.04.15-2024.08.31-ig
Látogatást tervez a Villányi Borvidékre? Akkor bizonyosan szeretne sok, különféle pincészetbe eljutni! Persze egy kis napfényt is jó lenne a bőrén érezni? Villányi Bortúrára fel! Jöjjön és fedezze fel a Borvidék titkait rutinos túravezetőnk segítségével és ismerje meg a borvidék ezer arcát: Villány, Villánykövesd és Palkonya és a borvidék legnagyobb és legapróbb borászatait, a hagyományostól a csúcstechnológiáig, transzferrel!