fbpx

Borzsongás Fesztivál Villányban

Zsongjon Ön is velünk a Villányi Borvidéken...hívogat a Tavasz!


Zsongó Borudvarok és igazi napsütéses Tavasz a Villányi Borvidéken!!!!

A Villányi borvidék településein zsongó helyszínekre-borudvarokba várjuk szeretettel! A BorZsongás fesztiválon lesz májusfaállítás, blues-, jazz-, rock’n’roll, magyar táncház, grill partik, stifolderverseny, Bor-Ász futball gálamérkőzés és természetesen villányi borok, ételkülönlegességek, kézműves foglalkozások, gyalog-, és kerékpártúrák a borvidék dűlői között.

Igazi majális hangulatú, de egyedi hangvételű programban vehet részt, ha május 1. hétvégéjén látogat el a Villányi Borvidékre!  Zsongjunk együtt egy rendhagyó majálison Villányban!

Foglaljon Május 1-i Borzsongás Fesztivál Villány Hosszú Hétvégi csomagunk keretében és még egy borvacsorán is részt vehet, Szállodánk gyönyörű Pinceéttermében!

Bővebb információ a fesztiválról: villanyiborvidek.hu/programok/

Program tartalma

A részletes programot lásd a Villány-Siklós Borút honlapján>>

Érvényesség

Dátum: Május első hétvégéje
Helyszín: Palkonya-Villánykövesd-Villány-Kisharsány-Siklós.
Programgazdák: a zsongó borudvarok.

Árak

A Borzsongás fesztiválra a belépés díjmentes, a fizetés a portákon egyéni fogyasztás szerint történik, egyes programok díjmentesek, míg másokra belépőjegy váltása/asztalfoglalás szükséges!

Foglaljon Május 1-i Borzsongás Fesztivál Villány Hosszú Hétvégi csomagunk keretében és még egy borvacsorán is részt vehet, Szállodánk gyönyörű Pinceéttermében!

Kinek ajánljuk?

Aki

  • színvonalas, színes tavaszi programot, hétvégi kikapcsolódást keres, gasztro-élményekkel egybekötve;
  • a májusi 1-i hétvégét aktívan szeretné tölteni, élménygazdag pihenést keres;
  • feltöltené az energia-raktárát egy kis mediterrán tavaszi napsütéssel;
  • egy könnyed, laza, tavaszi programra, egy kis lassulásra vágyik autentikus borvidéki, falusias, tömegektől mentes környezetben.