fbpx

Palkonyai Nyitott Pincék

Fedezze fel ezt a mozgalmas életet élő kis falut, a Palkonyai Nyitott Pincék program keretében!


Lazítson Palkonyán fesztiváli hangulatban és ismerje meg a palkonyai termelők borait! Erre egy  évben két alkalma is nyílik Palkonyán!

A Palkonyai Pünkösdi nyitott Pincék alkalmával igazi programkavalkád várja a Palkonyára látogatókat: kiváló borok, műemléki pincesor, hangulatos kulturális rendezvények és könnyűzenei koncertek varázsolják az ünnepet igazi élménnyé. Főszerepben a palkonyai borok állnak, a nyitott pincés borkóstolók során a helyi kistemelők borait kortyolhatja. A kellemes hangulathoz táncos előadások és koncertek is hozzájárulnak. A borozós élmények mellett kézműves kirakodóvásár, gyermek játszópark és lovas felvonulás is a program részét képezi.

A Palkonyai Szüreti nyitott Pincék alkalmával együtt ünnepelheti a szüret eljövetelét a helyi borászokkal. A borászok szélesre tárt pinceajtókkal várják a látogatókat, hogy együtt ünnepelhessék a szüreti munkálatok végét. A borkóstolók mellett gasztrokulturális élményekkel és igazi fesztiválhangulattal vár mindenkit Palkonya! Fergeteges szüreti mulatság, színes programokkal!

A villánykövesdi Hotel Cabernet örömmel látja a Palkonyai Nyitott Pincékre érkező vendégeket. Amennyiben szívesen részt vesz a pünkösdi vagy szüreti napok forgatagában, azonban szeretné csendes környezetben kipihenni az estét, Palkonyától mindössze 2-3 km-re található szállodánk ideális választás az Ön számára! Transzfertbuszt a fesztivál helyszínére a programokhoz igazodva a fesztivál minden napján biztosítunk.

Program tartalma

A programokról bővebb információ:

www.facebook.com/palkonyainyitottpincek/
http://palkonya.hu/esemenyek/palkonyai-rendezvenyek/

Érvényesség

A Palkonyai Nyitott Pincék fesztivál időpontja: minden év Pünkösd szombat és vasárnap, illetve a Szüreti Nyitott Pincék időpontja szeptember közepére esik (szombati nap)! Pontos időpontokról és szabad szobákról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Árak

A fesztiválra a belépő ára, lásd: www.facebook.com/palkonyainyitottpincek/

A belépő tartalmaz egy üvegpoharat és a kóstolójegyeket is!

SZOBAÁRAINKRÓL IDE KATTINTVA TÁJÉKOZÓDHAT>>

Transzfer ára a fesztivál helyszínére: 3.000 Ft/fő/nap (korlátlan utazásra jogosít fel, az általunk összeállított menetrend szerint, Villánykövesd és Palkonya között).

Kinek ajánljuk?

Aki

  • szeretné kisebb pincék kínálatát is megismerni;
  • szereti a borkóstolást gasztronómiai és kulturális programokkal ötvözni;
  • szeret a fűben üldögélve, bort kortyolgatva, zenét hallgatva lazítani;
  • szeretné a hétköznapok fáradtságát egy vidám utcabállal levezetni.