fbpx

Wellness programok

Thermal Spa Siklós

Fedezze fel Siklós élménydús wellnessfürdőjét: a Thermal Spa Siklóst! Egyedülálló természeti, történeti környezetben, a Siklósi Vár szomszédságában található Siklós élményelemekben gazdag termálfürdője. A komplexumban a hideg és meleg vizes medencék egyedülálló élményelemekkel, gyermek- és élményfürdők, szaunavilág (finn, gőz, aroma, orosz), éttermek és bárok nyújtanak élménydús kikapcsolódást.

Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Télen-nyáron megjár az embernek a kikapcsolódás! A harkányi gyógy- és strandfürdőben nemcsak energiával töltődhet fel a hétköznapokra, hanem a víz gyógyító hatásának köszönhetően egészségét is megőrizheti. Harkány a fiatalabb korosztály számára is kiváló program, hiszen a komplexum élményfürdővel is rendelkezik, ráadásul kültéri meleg vizes medencéiben télen is lehetőség van fürdőzni, a csillagos ég alatt!

Masszázsélmény Keleti Kuckónkban

Kényeztesse magát Keleti Masszázskuckónkban! Masszázsszobánk Szállodánkban a béke szigeteként várja a Vendégeket: gyertyafénnyel, füstölő bódító illatával és halk keleti zenével kívánjuk minden érzéküket ellazítani. Profi masszőrünk kívánság szerinti masszázzsal (svéd-, hát, arc-, talp) stresszmentesíti testét és lelkét! A Kuckót elhagyva garantált az újjászületés!.