fbpx

Wellness programok

Ha a borkóstolást szeretné egy kis wellness-szel, lazítással is összekötni, akkor erre a Villányi Borvidéken több lehetősége is van!

Ha télen érkezik, válassza a Harkányi Gyógy- és Élményfürdőt (szállodánktól kb. 25 perc autóval) , hiszen természetes thermálvízben gőzölöghet télen is, a gyönyörű napsütésben, vagy ködfelhőben. A Harka Vízivilág pedig kicsiknek és nagyoknak is remek időtöltést biztosít, egy térben, az egész családnak!

A legközelebbi wellness fürdő Villányhoz  (kb. 15-20 perc autóval) a Thermal Spa Siklós élményfürdő is, amely tavasztól őszig ideális választás, számos élményelemmel, remek szaunákkal, közvetlenül a Siklósi vár szomszédságában.

Ha nyáron érkezik, ajánljuk a Harkányi Strandot, több kültéri -és  gyermekmedencével, úszómedencével és csúszdaparkkal, hatalmas parkkal, óriási árnyas fákkal, játszóterekkel, büfékkel. Foglaljon Bor és Wellness Extra csomagunkban, és a belépőről mi gondoskodunk!

Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Télen-nyáron megjár az embernek a kikapcsolódás! A harkányi gyógy- és strandfürdőben nemcsak energiával töltődhet fel a hétköznapokra, hanem a víz gyógyító hatásának köszönhetően egészségét is megőrizheti. Harkány a gyógyfürdője mellett a fiatalabb korosztály számára is kiváló program, hiszen a komplexum élményfürdővel is rendelkezik, ráadásul kültéri meleg vizes medencéiben télen is lehetőség van fürdőzni, a csillagos ég alatt!

Masszázsélmény Keleti Kuckónkban

Kényeztesse magát Keleti Masszázskuckónkban! Élvezze a Hotel Cabernet masszázs szolgáltatását: gyertyafénnyel, füstölő bódító illatával és halk keleti zenével kívánjuk minden érzéküket ellazítani. A Hotel Cabernet masszőre kívánság szerinti masszázzsal (svéd-, hát, arc-, talp) stresszmentesíti testét és lelkét! A Kuckót elhagyva garantált az újjászületés!.

Thermal Spa Siklós

Fedezze fel Siklós wellnessfürdőjét: a Thermal Spa Siklóst! Egyedülálló természeti, történeti környezetben, a Siklósi Vár szomszédságában található Siklós élményelemekben gazdag termálfürdője. A siklósi wellnessfürdő komplexumban a hideg és meleg vizes medencék egyedülálló élményelemekkel, gyermek- és élményfürdők, szaunavilág (finn, gőz, aroma, orosz), éttermek és bárok nyújtanak élménydús kikapcsolódást.