fbpx

Borkóstoló programok

Ha Villány, akkor borkóstoló! De hol? Étellel vagy anélkül? Esetleg birtoktúrával egybekötve? Több pince egymás után? Több településen is? Transzferrel? Vagy legyen inkább egy ínyenc, többfogásos borvacsora? Nézze meg ajánlatunkat és kérje segítségünket!

Szállodánkban a Mokos Pincészet borait kóstolhatja meg szervezett borkóstoló vagy borvacsora keretében, de más Pincészetekbe, borvidék szerte szervezünk bortúrákat, pince látogatásokat szállóvendégeink részére! Tekintse meg villányi borkóstoló programjainkat és válassza ki a legszimpatikusabb szállással egybekötött borkóstoló és vacsora programjaink egyikét! Csomagajánlataink keretében a bortúrák, illetve egy villányi borkóstoló szállással együtt kedvezményesen foglalható. 

Borkóstoló a Mokos Pincészet boraiból

Egy villányi látogatás során kihagyhatatlan program egy igazi pincebeli villányi borkóstoló, melyhez szállodánk rusztikus pincéje tökéletes helyszínt biztosít. Ízlelje meg a villányi borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő családi borászatának, a Mokos Pince díjnyertes villányi borait! A borkóstolón a pincészet tulajdonosa személyesen mutatja be a bortrezorban tárolt saját termelésű villányi borait!

Pincejáró túra Villánykövesden

Fedezze fel a Villányi Borvidék legszebb Pincesorát! A program keretében vendégeinknek lehetősége nyílik a villánykövesdi családi borászatok pincéjének megtekintésére. A pincejáró túra során pókhálós, eredeti állapotukban megőrzött, több száz éves pincéket keresünk fel. A túra során vendégeink megismerhetik a termelőket, megkóstolhatják boraikat (3-4 féle bor pincénként, összesen kb. 10 féle bor).

Borvacsorák Villányban

Ha kíváncsi az étel-bor párosítás mikéntjére és szeretne a Villányi Borvidéken egy magas szintű gasztronómiai élményben részesülni, vegyen részt barátaival valamely borvacsora rendezvényünkön! Gourmet borvacsoráink során 4 vagy 5 fogásos ínyenc menüsort kóstolhat végig, a hozzáillő bor társaságában! Boréttermünkben megízlelheti Villányt az első csepptől az utolsó falatig! Kiváló szállás, mesés borkóstoló és mennyei vacsora Villányban!

Birtoklátogatás a Mokos Pincészet Palkonyai Birtokán

Érdekli, hol és hogyan készülnek pincészetünk (Mokos Pincészet) zamatos vörösborai és desszert-gyümölcsborai? Látogassa meg családi pincészetünk palkonyai birtokát, fedezze fel, hol terem a szőlő, melyből díjnyertes boraink készülnek. A birtoklátogatás során bemutatjuk a bor útját a szőlőtőkétől egészen a palackig.

Gyümölcsborkóstoló

Meggybor, szilvabor vagy szederbor? Igen, gyümölcstermelőként bort nem csak szőlőből készít pincészetünk! Látogasson el Villánykövesdre, és kóstolja végig a Mokos Pincészet gyümölcsborait pinceéttermünkben! Nem minden napi élményben lesz része, hiszen borainkat 100 % gyümölcsből készítjük, és a modern, kíméletes eljárásnak köszönhetően a borban tisztán érezhető a friss gyümölcs zamata, illata.

Felfedező Bortúrák a Villányi Borvidéken át

Látogatást tervez a Villányi Borvidékre? Akkor bizonyosan szeretne sok, különféle pincészetbe eljutni! Jöjjön és fedezze fel a Borvidék titkait rutinos túravezetőnk segítségével és ismerje meg a borvidék ezer arcát: a borvidék legnagyobb és legapróbb borászatait, a hagyományostól a csúcs technológiáig! A túra tartalmazza a mikrobuszos transzfert is a pincészetek és a borvidéki települések között!

Csokoládékóstolóval egybekötött borkóstoló

Ön is kedveli a csokoládét és a jó borokat? Keresi az izgalmas ízharmóniákat?  Akkor ez egy kihagyhatatlan programlehetőség az Ön számára. Látogasson el Villánykövesdre, és kóstolja meg családi pincészetünk (Mokos Pincészet) vörösborait és desszert-gyümölcsborait a hozzá illő, különleges házi készítésű, kézműves csokoládékkal párosítva! Felcsigáztuk? Olvasson tovább!

Élményszüret a Mokos Pincészettel

Szívesen kikapcsolódna barátaival egy szüreti program keretében Villányban? Szeretné látni, hol terem az a szőlő, amelyből a kiváló villányi borok készülnek? Esetleg a szüreti folyamatokba is szívesen bepillantást nyerne? Most itt a kiváló alkalom! Szüreteljen velünk Palkonyán, a Weingarten dűlőben! Korlátlan rosé-fogyasztás, harmonikaszó, paraszttálas ebéd, pinceséta…Nálunk igazi Élmény a szüret!

BorVegas – Vidám kaszinójáték boros köntösben

Szereti a jó társaságot? És a jó borokat is? Vajjon mennyire ismeri Magyarország Borvidékeit? Válassza BorVegas programunkat és ígérjük, az estét vacsora után nem brazil szappanoperák nézésével kell eltöltenie! Játsszon velünk és ismerkedjen a magyar borokkal sommelier-nk és más, vidám vendégek vagy barátai társaságában!

Fröccstúra Palkonyán

A Mokos Pincészet agytekervényeket megmozgató kalandos Fröccstúrával várja kedves vendégeinket Palkonyán. A szabadtéri kalandjáték során vendégeink végig járhatják #palkonyagasztrofalut és annak látványosságait, miközben fejtörő rejtvényeink megoldása után kutathatnak a szabad levegőn. Kapcsolódjon ki és közben fedezze fel a Villányi borvidék ékszerdobozát, Palkonyát!

Pálinkakóstoló program a Mokos Pincészettel

Illatolni..ízlelni…érezni és harmóniát keresni Villányban nem csak a borokban érdemes. Saját gyümölcseinkből, helyi főzdében készült különleges pálinkáink a töményebb italok szerelmeseit is elvarázsolják. A programot ajánljuk hűvösebb téli estékre, vagy egy csapatépítő buli megalapozásaként. A pálinkakóstolón pincészetünk 5 féle pálinkáját kóstolhatja meg, Szállodánk hangulatos kis pincéjében!