fbpx

Szobák és szobaárak

A kellemes pihenést a Hotel Cabernet kényelmes szobái (két- és háromágyas, valamint családi szobák) biztosítják vendégeinknek. A hotel minden szobájához tartozik fürdőszoba, klíma, síkképernyős televízió, telefon, esetenként erkély, illetve teraszra nyíló kijárat. A szálloda szobáinak mindegyike pótágyazható és nemdohányzó. A szállodában (szobákban és közterekben egyaránt) a Wifi használata díjmentes. A Hotel Cabernet kedvező szobaárai mellett a parkolás közterületen lévő parkolóban díjmentes.

A Hotel Cabernet szobaár tartalma

  • Szállás házias* büféasztalos reggelivel;  (A reggeli során saját szőlőnk és gyümölcsöseink terméséből készülő  lekvárokat és gyümölcsleveket, házi stifoldert és füstöltárut, házi krémeket, házi mézet kínálunk.)

  • Korlátlan internethasználat (Wifi);
  • Díjmentes klímahasználat;
  • Biliárdasztal díjmentes használata;
  • ÁFA.

TIPP: foglaljon közvetlenül szállodánkon keresztül, hogy Öné legyen a 3000 Ft értékű borvásárlási kupon!

A Hotel Cabernet standard kétágyas szobája, a képen dupla ágy, tévé, íróasztal

Franciaágyas és külön ágyas elrendezésben is igényelhető, zuhanyos és fürdőkádas szobák közül is választhatnak vendégeink. A szoba klímával, síkképernyős tévével és hűtőszekrénnyel felszerelt. Egyes szobákhoz terasz / erkély is tartozik (feláras).
További információk >>

21.900 Ft-tól

Háromágyas szobáink zuhanyfülkével rendelkeznek. A szobafelszereltség részét képezi a síkképernyős TV, a hűtőszekrény és a klíma is.

További információk >>

39.900 Ft-tól
A Hotel Cabernet standard háromágyas szobája, a képen egy dupla ágy és egy külön ágy, tévé, íróasztal, fotel, kis hűtő
A Hotel Cabernet családi kuckós szobája, a képen egy dupla ágy és egy összenyitható plusz szoba is látható, valamint tévé, íróasztal, kis hűtő

Ez a kétágyas szoba egy kuckós hálófülkével is rendelkezik, amelyben 2 nagyobb vagy 3 kisebb gyermek kényelmesen elfér. A szoba egy másik kétágyas szobával összenyitható, így két generáció, vagy egy nagyobb család számára is ideális választás. További információk >>

44.900 Ft-tól

Ez a szoba 2 felnőtt és 2 gyermek elhelyezésére ideális választás. Egyemeletes ággyal és 2 standard ággyal is rendelkezik. A szobában zuhanyzós fürdőszoba található.

További információk >>

44.900 Ft-tól
A Hotel Cabernet családi emeletes ágyas szobája, a képen egy dupla ágy és egy emeletes ágy, valamint íróasztal, tévé és tükör