Borvacsorák VillánybanBorvacsora programok a Mokos Pincészettel!


Ha kíváncsi az étel-bor párosítás mikéntjére és szeretne a Villányi Borvidéken egy magas szintű gasztronómiai élményben részesülni, vegyen részt barátaival valamely borvacsora rendezvényünkön! Gourmet villányi borvacsoráink során 4 vagy 5 fogásos ínyenc menüsort kóstolhat végig, a hozzáillő bor társaságában (a Mokos Pincészet kínálatából)!

Szezonális ajánlatunk:
Húsvéti Borvacsora – 14.900 Ft/fő  – Időpontokról érdeklődjön telefonon (+36-72-493-200)
Tervezett időpont: 2021. 04.03. – 18.00

Lazactatár papayával, mezes limeos öntettel – Mokos Rozé Cuvée 2020
Tejszínes tormakrémleves füstölt csülökmorzsával és kerti zsázsával – Mokos Olaszrizling 2019
Fokhagymával marinírozott nyúlcomb kelkáposzta rolláddal és répa pürével – Mokos Kékfrankos 2015
Konfitált sertéspofa medvehagymás, zöldséges knédlivel rozmaringos vörösbor mártással – Mokos Cabernet Sauvingon 2015
Vaníliás sült túrógombóc gyömbéres eper-chili chutneyval – Mokos eper-őszibarack gyümölcsbor házasítás

Állandó ajánlataink csoportoknak (minimum 6 fő részvételével, tetszőleges időpontban):

A. Borvacsora – 11.900 Ft/fő

Füstös sonkaszeletkék feketekenyér tölcsérben, házi sajt terrinnel – Mokos I Cuvée 2019
Sütőtök leves tökmaghabbal, pirított tökmagos crostinivel – Mokos Rozé Cuvée 2020
Ropogós csirke supreme, zöldséges rizottóval, parmezáncsipsszel, zsenge zöldborsóhajtással –
Mokos Portugieser 2020
Egészben sütött szűzpecsenye szalonnás téli spárgával, spenótos burgonya galuskával – Mokos Decennio 2008
Epres Panna cotta, gyümölcsbor zselével – Mokos eper-őszibarack gyümölcsbor házasítás

B. Borvacsora – 14.900 Ft/fő

Roquefort körte zsenge salátaágyon, diódresszinggel –Mokos I Cuvée 2019
Brokkoli krémleves parmezános grissinivel –Mokos Rozé Cuveé 2020
Rosé kacsamell, grillezett polentával, vajas kelbimbóval, áfonyamártással – Mokos Kékfrankos 2015
Rumpsteak pirított fehér shimeji gombával, quinoa rizottón, parmezán ropogóssal
Mokos Cabernet Sauvingon 2015
Tökmagparfé feketeszeder raguval, karamell lándzsával – Mokos Szederbor

C. Borvacsora – 16.900 Ft/fő

Carpaccio bazsalikom pestoval, rukkola salátával, vajjal –Mokos Olaszrizling 2019
Gombás poréhagyma leves grillezett jércemell nyárssal – Mokos Redy 2019
Kakukkfűvel marinált bárányborda, serpenyős répa válogatáson, vadrizs koszorúban
Mokos Kékfrankos 2015
Szarvassült rozmaringos demi-glace mártással, édesburgonyával töltött fodroskel roláddal, sült cékla vitorlácskákkal – Mokos Cabernet Franc 2015
Málna tortácska mering suisse-vel passió gyümölcsös túrókrémmel – Mokos Málnabor

Foglaljon Deluxe Szüreti Hangulatok vagy Ínyenc Tavaszi Wellnesshétvége csomagunk keretében, és egy őszi/tavaszi borvacsorát máris beírhat programjai közé (a szezonális vacsorasor szakácsunk aktuális ajánlata alapján készül)!

Program tartalma

  • 4 vagy 5 féle bor kóstolása 4 vagy 5 féle étellel párosítva (kérje a chef aktuális ajánlatát e-mailben!);
  • az ízekkel harmonizáló fogások minden bor mellé;
  • vezetett kóstoló borászunkkal/sommelier-nkkel;
  • sok érdekesség, újdonság az étel-bor párosításokról, borainkról és a Villányi Borvidékről;
  • garantált jó hangulat. 🙂

Érvényesség

A program az év bármely szakában indítható. Borvacsorát egyéni megrendelés esetén legalább 6 főre szóló asztalfoglalás esetén tudunk biztosítani, borászunk/sommelier-nk elfoglaltságának függvényében. Egy csoportnak, egyszerre 1 féle borvacsorát szolgálunk fel, mivel az étkezés borkóstolóval egybekötött! Kérjük, időpont- és menüegyeztetés miatt keresse a recepciót (info@hotelcabernet.hu)! Angol nyelvű borvacsora programra is van lehetőség, előzetes egyeztetéssel.

Árak

A program ára: lásd a menüsoroknál!

Kinek ajánljuk?

Aki

  • érdeklődik a gasztronómia, a különleges étel-bor párosítások, ízkombinációk iránt;
  • egy emlékezetes gasztronómiai élményben szeretne részesülni;
  • ha a Villányi Borvidékre látogat, olyan bort szeretne kóstolni, amit nem vesz le a nagyáruház polcáról;
  • olyan gasztronómiai programot keres, ahol az ételeket és borokat nemcsak felszolgálják, hanem a vendég a kóstoló során 100 % figyelemben részesül;
  • egy jó programot keres, jó társaságban.