fbpx

Siklósi Vár

RAJONGÓJA VOLT A TENKES KAPITÁNYÁNAK? VÁRJÁK A SIKLÓSI VÁRI PROGRAMOK!


Látogasson el a Siklósi Várba, mely az egyik legszebb állapotban fennmaradt középkori történelmi emlék a Dél-Dunántúlon!· Ha kedvelte a Tenkes Kapitányát, akkor kihagyhatatlan program a népszerű sorozat forgatási helyszínének megtekintése. A Vár kiváló színhely nyári szabadtéri színházi és egyéb kulturális programok megszervezéséhez is. A Siklósi Vár 2011-ben teljesen megújult és 2011. május 27-től ismét látogatható. A Siklósi vári programok kínálatátát történelmi, festészeti, képzőművészeti, megújult állandó és időszaki kiállítások, szórakoztató programok, komoly- és könnyűzenei koncertek, nyári színházi előadások, hőspróbák, családi napok színesítik. A 2011-es felújítás keretében egy modern látogatóközpont is kialakításra került, amely a Siklósi Vár történetét és a várlakók életét igyekszik bemutatni.

Kerékpártúra a Siklósi Várba? Szállodánkban kerékpárokat is bérelhet és kerékpárúton gurulhat egészen a Siklósi Várig!

Program tartalma

A belépőjegy ára tartalmazza a várlátogatást, az állandó és időszaki kiállítások megtekintését.  Tárlatvezetés felár ellenében igényelhető! 

Amennyiben kerékpártúrát tervez a Siklósi Várba, foglalja előre nálunk a kerékpárokat! (Csak szállóvendégeinknek elérhető!)

Érvényesség

A Siklósi Vár nyitva tartása és további információ: http://www.siklosivar.hu/

Árak

A Siklósi Vár aktuális programjairól, belépőkről és a tárlatvezetés áráról a következő elérhetőségen tájékozódhat: www.siklosivar.hu

Kinek ajánljuk?

Aki

  • szereti a történelmet;
  • szívesen ellátogatna a Siklósi Várba egy kerékpártúra keretén belül;
  • érdeklődik a Villány-Siklós Borvidék történelmi kincse iránt;
  • aki tartalmas kiránduló programot keres, akár egy siklósi wellness-fürdőzéssel egybekötve.