fbpx

Villányi Vörösborfesztivál

A fesztiválra transzferjáratot biztosítunk!


A Villányi Vörösborfesztivált minden év október első hétvégéjén rendezik meg, ez a· borvidék egyik legnagyobb szabású rendezvénye az év során.·

A villányi szüreti napok ideje alatt programlehetőségben nincs hiány. A borvidék névadó településén több helyen várják színpadok az érdeklődőket,· zenés-táncos programok· színesítik a rendezvényt. A szombati nap fő attrakciója a szüreti felvonulás Villány főutcáján, lovasok, hintók, borrendek, tánccsoportok, zenekarok, kórusok színes kavalkádjával. A fesztivál időtartama alatt a Rendezvénytéren, a Borudvarban és a Diófás téren villányi borászok kínálják finom boraikat, miközben a főutcát kézművesek népesítik be.

A villánykövesdi Hotel Cabernet örömmel látja a Villányi Borfesztiválra érkező vendégeket. Amennyiben szívesen részt vesz a villányi szüreti napok forgatagában, azonban szeretné csendes környezetben kipihenni az estét, Villánytól mindössze 2-3 km-re található szállodánk ideális választás az Ön számára! Transzfertbuszt a fesztivál helyszínére pénteken és szombaton is biztosítunk, a programokhoz igazodva.

Program tartalma

A programokról bővebb információ: www.villanyiborfesztival.hu

Érvényesség

A fesztivál időpontja minden év első októberi hétvégéje.

Árak

A fesztiválra a belépő ára, lásd: www.villanyiborfesztival.hu

Jegyek a bejáratnál válthatók meg, vagy elővételben kaphatóak a Villányi Rendezvénytéren!

SZOBAÁRAINKRÓL IDE KATTINTVA TÁJÉKOZÓDHAT! 

Transzfer ára a fesztivál helyszínére: 3.000 Ft/fő/nap (korlátlan utazásra jogosít fel, az általunk összeállított menetrend szerint, Villánykövesd és a Villányi Rendezvénytér között).

Kinek ajánljuk?

Aki

  • rajongója a testes villányi vörösboroknak, most itt az alkalom, a villányi borászok kínálatának végigkóstolására;
  • szívesen elegyíti a fesztiválélményt (remek koncertek, hatalmas bulik) a jó vörösborok kortyolgatásával;
  • kíváncsi egy igazi szüreti felvonulásra, a bor ünnepére.