fbpx

Kiemelt őszi ajánlataink

Mikor is lenne a legszebb a Villányi Borvidék, ha nem ősszel. A szőlőhegy, a dűlők pazar őszi színekben játszanak, javában zajlik a szüreti munka. Ha a szüret hangulatába szeretne belekóstolni, ajánljuk Deluxe szüreti Hangulatok csomagunkat, melynek keretében alkalma lesz egy kellemes szőlőhegyi sétára, megtekintheti hol teremnek a különféle szőlők, melyből díjnyertes boraink készülnek. Kerékpározhat is a dűlők között is, ha kedve tartja.

Ha szívesen lazítana egy picknick kosár és egy palack bor társaságában a szőlőhegyen, ajánljuk figyelmébe Lazítós kiruccanás csomagunkat, ha pedig inkább egy vidám bortúrán és izgalmas borvacsorán venne részt, kattintson Kalandos bortúra hétvége csomagunkra!

Ha hosszú hétvégét tervez, ajánljuk Október 23-i Élményszüreti Hosszú Hétvége csomagunkat (2023. október 20-október 24.), akár 3-4 éjszakás tartózkodással is!

Ha kicsit később tervezne utazást, válassza Márton Napi Torkoskodás csomagunkat novemberben, kóstolja meg elsőként az új borokat és persze az elmaradhatatlan Márton napi libát egy borvacsora keretében! Gourmet pincejáró túrán is részt vehet liba-falatokkal, a műemléki villánykövesdi pincesoron!

A mediterrán ősz csak Önre vár a napos Villányi Borvidéken!

Deluxe Szüreti Hangulatok Villányban

Mikor is lenne ideálisabb alkalom ellátogatni a Villányi Borvidékre, mint ősszel, mikor a szőlőültetvények pazar színekbe öltöznek és beköszönt a vénasszonyok nyara. Az idő nem is lehetne kellemesebb a bortúrához, vagy akár egy borvidéki kerékpártúrához. A Deluxe csomag részeként szüreti borvacsorán vehet részt, ahol boréttermünkben ínyenc, szőlővel és borral készülő ételeket, desszerteket kóstolhat! A csomag árából hétköznapi foglalás esetén 20 % kedvezményt adunk!  

Október 23-i, Élményszüreti Hosszú Hétvége Villányban

Nincs is kellemesebb időszak a Villányi Borvidéken, mint az ősz…a szüret színeivel és ízeivel, a kellemes, meleg őszi napsugarakkal. Kóstolja meg szakácsunk ínyenc fogásait a szüret ízeire hangolva, sétáljon az őszi színekbe öltözött szőlőhegyünkön, vegyen részt dűlőjáró kerékpár túránkon, vagy csodálja meg a Fekete-hegyről a Borvidék őszi panorámáját!  Őszi szünet kedvezménnyel 2 fő 17 év alatti gyermek részére akár ingyenesen! 

Márton Napi Torkoskodás Villányban

Márton Napi csomagajánlatunk keretében libaborvacsorán és egy gourmet pincejáró túrán vehet részt a Villányi Borvidéken! Látogasson el Ön is Márton Napi Libafalatok és Újborok fellegvárába, Villányba! Kiemelt akció! Amennyiben a Márton Napi hétvégét megelőzően vagy azt követően foglal, a csomag árából 20 % kedvezményt adunk!