Árak és fizetési feltételek

Szobaárak

Szobaárainkról a SZOBÁK ÉS SZOBAÁRAK menüpontban tájékozódhat.

Kiemelt időszakok

Csak csomagban foglalható:    Mohácsi Busójárás (2022.02.25-27.); Húsvét (2022.04.15-04.18.), Pünkösd (2022.06.03-06.06.); Szilveszter (2022.12.29-2022.01.01.).

Egyéb kiemelt szobaáras időszakok:  Ördögkatlan Fesztivál (2022. 08. 2-6.); Sváb Zenei Hétvége (2022.09.09-11.); Októberi Vörösborfesztivál időszaka (2022.09.30-10.02.);  Márton Nap (2022.11.11-13.)

Hétvégi áron értékesítjük szobáinkat a teljes Ördögkatlan fesztivál ideje alatt is (2022. Augusztus 2-6.).

Kedvezmények

Kedvezmények: legalább 4 éjszaka eltöltése esetén 10 %,  5 vagy több éjszaka eltöltése esetén 15 % kedvezményt adunk a szobaárból. A kedvezmények  kizárólag e-mailben vagy honlapunkon történő on-line foglalás esetén érvényesíthetők és kupon- vagy egyéb speciális akciókkal nem összevonhatók!

Csoportkedvezmények: nagyobb csoportok, rendezvények esetén kérje egyedi, személyre szabott árajánlatunkat!

Vasárnaponként “Kései Kijelentkezés Akció”:  minden közvetlenül e-mailben vagy weblapunkon keresztül foglaló kedves vendégünk díjmentesen elhalaszthatja a szobából való kijelentkezést délután 4 óráig! A szabad szobák függvényében és előzetes bejelentés esetén tudjuk biztosítani!

Felárak

Háziállat: Szállodánkba kutya és egyéb háziállat nem hozható!

Reggeli: a szobaár a reggeli árát minden esetben tartalmazza. Nem szállóvendégek részére a reggeli ára: 3.000 Ft/fő/alkalom.

Bejelentkezés: 14 órától, kijelentkezés 10 óráig. A szoba késői elhagyásának díja 12 óráig + 5.000 Ft, 12 óra után a teljes szobaár fizetendő. (Vasárnapi kései kijelentkezés akciót lásd a kedvezményeknél fentebb!)

Figyelem! A hatályos jogszabályok szerint, érvényes személyigazolvány vagy útlevél helyszíni bemutatásának és szkennelésének hiányában NEM fogadhatunk vendéget Szállodánkban! Kérjük, minden vendég (gyerekek is) okmányait hozza magával!

Extra takarítási díj (nem rendeltetésszerű használat esetén): takarítás, pótlás költsége, de legalább 5.000 Ft.

Fizetési FELTÉTELEK

Fizetési feltételek: a megrendelés garantálásához foglaló fizetése szükséges, melynek mértéke  a foglalás összértékének 30 %-a (kiemelt időszakok esetében 50 %-a), és amelyet előlegbekérőnk megérkezését követő 8 napon belül szükséges bankszámlánkra átutalni. A foglalás az átutalt összeg bankszámlánkra történő beérkezésével realizálódik. Lemondás esetén a foglaló értékét nem áll módunkban visszafizetni!

Lemondási feltételek:
• 7-2 nappal az érkezés előtt a megrendelt szolgáltatás 50%-a fizetendő kötbérként;
• 24 órával az érkezés előtt ill. lemondás elmaradása esetén, valamint személyigazolvány/útlevél bemutatásának hiányában a megrendelt szolgáltatás 100%-a fizetendő kötbérként.
• Csoportos foglalás esetén a foglalót, illetve a kötbért a lemondott szobákkal arányosan felhasználtnak tekintjük, illetve érvényesítjük!

Amennyiben a kormányzat rendkívüli állapotot / kijárási tilalmat rendel el a Koronavírus járvány miatt, az időpont módosítható, a foglaló nem vész el, a későbbiekben felhasználható!

 

Fizetési módok

Szállodánkban a következő módokon rendezheti szobaszámláját:

  • Készpénz,
  • Bankkártya (Visa, Master Card, Maestro),
  • Széchenyi Pihenő (SZÉP) Kártya – Partnereink: OTP, MKB, K&H,
  • Előre utalás.

AMEX kártyát és Erzsébet utalványt nem áll módunkban elfogadni!

Utazási irodák és cégek esetében egyedi fizetési feltételek érvényesek.