Ízek és termelők borvacsora estje

Egy este, ahol a bor és a helyi ízek mesélnek!


Fedezze fel a Villányi Borvidék ízeit az „Ízek és termelők borvacsora estjén”! A palkonyai Mokos Pincészet 5 kiváló borát párosítjuk 5 ínycsiklandó fogással, melyeket a Sárga Ház Borgerező készít helyi termelőktől származó alapanyagokból. A borvacsora célja, hogy bemutassuk a környék gasztronómiai sokszínűségét és az együttműködés erejét. Ízek, történetek és közösség – egy estére a pohárban és a tányéron is.

A vacsoraest menüje:

Carpaccio savanyított vargányával, és fürjtojással – Mokos Rozé Cuvée 2024
Zellerkrémleves tépett fürjhússal – Mokos I Cuvée 2024
Serpenyős harcsasteak, karfiolpürével, vaj emulzióval, almás tormazselével –  Mokos Fehér Pinot Noir 2024
Bélszín steak fokhagymás kecskesajttal, töltött édesburgonyával, borsmártással és vele sütött paradicsommal – Mokos D Cuvée 2019
Kecskesajtos panna cotta, chilis málna raguval, mézes sorbet-val – Mokos Málnabor

 

Fedezze fel a Villányi Borvidék ízeit az „Ízek és termelők borvacsora estjén”! A palkonyai Mokos Pincészet 5 kiváló borát párosítjuk 5 ínycsiklandó fogással, melyeket a Sárga Ház Borgerező készít helyi termelőktől származó alapanyagokból. A borvacsora célja, hogy bemutassuk a környék gasztronómiai sokszínűségét és az együttműködés erejét. Ízek, történetek és közösség – egy estére a pohárban és a tányéron is.

A vacsoraest menüje:

Carpaccio savanyított vargányával, és fürjtojással – Mokos Rozé Cuvée 2024
Zellerkrémleves tépett fürjhússal – Mokos I Cuvée 2024
Serpenyős harcsasteak, karfiolpürével, vaj emulzióval, almás tormazselével –  Mokos Fehér Pinot Noir 2024
Bélszín steak fokhagymás kecskesajttal, töltött édesburgonyával, borsmártással és vele sütött paradicsommal – Mokos D Cuvée 2019
Kecskesajtos panna cotta, chilis málna raguval, mézes sorbet-val – Mokos Málnabor

 

Program tartalma

  • 5 féle Mokos bor kóstolása, gondosan válogatott bor-étel párosításban
  • 5 fogásos vacsoramenü, ahol minden étel az adott borhoz hangoltan készül
  • 100%-ban helyi alapanyagok, közvetlenül a környékbeli termelőktől
  • Történetek a helyi termelők előadásában, a gazdaságok bemutatkozása
  • Vezetett kóstoló borászunkkal és chefünkkel, tele sztorikkal és szakmai érdekességekkel
  • Exkluzív betekintés a bor és étel harmóniájába – újdonságok, párosítási trükkök és a Villányi Borvidék titkai
  • Családias hangulat, közvetlenség, sok nevetés és élmény – garantáltan egy emlékezetes este!

Érvényesség

A borvacsora időpontja: 2025.08.30. 18.00-21.00

Aszalokat a szabad kapacitás erejéig tudunk biztosítani!

Foglaljon asztalt most: info@hotelcabernet.hu vagy info@borgerezo.hu

Árak

A vacsoraest részvételi díja: 24.900 Ft/fő.

Kinek ajánljuk?

  • Borkedvelőknek, akik szeretnék mélyebben megismerni a Mokos borokat és a Villányi Borvidéket.
  • Gasztronómia iránt érdeklődőknek, akik nyitottak az ízek játékára és az étel-bor párosítások izgalmaira.
  • Tudatos vásárlóknak, akik értékelik a helyi termelők munkáját és a minőségi alapanyagokat.
  • Pároknak, baráti társaságoknak, akik egy különleges estét töltenének el jó hangulatban, finom falatok és borok mellett.
  • Belföldi felfedezőknek, akik autentikus élményre vágynak a Villányi Borvidék szívében.

Szimpatikus valamely ajánlatunk?


Kattintson a foglalás gombra és a legördülő menüben vállassza ki a kívánt csomagajánlatot, vagy kérje ajánlatunkat!

Egyedi kérése van?
Örömmel állunk rendelkezésére!

Foglalni szeretnék! Ajánlatot kérek! Utalványt szeretnék venni! Heti programajánlatunk