Márton napi újborok és ízek borvacsora estje

Egy este, ahol a bor és a helyi ízek mesélnek!


Készüljön egy felejthetetlen gasztronómiai élményre a Márton-napi hagyományok jegyében! A borvacsora est során 5 különleges libás fogást kóstolhat végig, melyekhez a Mokos Pincészet 5 gondosan válogatott bora társul. Az ízek harmóniájáról a Sárga Ház Borgerező és Bisztró séfje gondoskodik, a hagyományos Márton-napi ízek modern köntösben kerülnek a tányérokra.

A vacsoraest menüje:

Töltött libanyak savanyított zöldségekkel, pirított vajas kaláccsal – Mokos Olaszrizling 2025
Zellerkrémleves tépett libahússal – Mokos Rozé Cuvée 2025
Libamell burgonyagratinnal, rókagomba mártással, áfonyás vaj emulzióval – Mokos Portugieser 2025
Aszalt szilvával töltött libacomb rozmaringos rizottóval sült zöldségekkel – D Cuvée 2019
Fehér lúdláb torta Amarena meggyraguval mascarpone habbal, amarant ropogóssal – Mokos Meggybor

Érdekel a borvacsora szállással együtt! 

Készüljön egy felejthetetlen gasztronómiai élményre a Márton-napi hagyományok jegyében! A borvacsora est során 5 különleges libás fogást kóstolhat végig, melyekhez a Mokos Pincészet 5 gondosan válogatott bora társul. Az ízek harmóniájáról a Sárga Ház Borgerező és Bisztró séfje gondoskodik, a hagyományos Márton-napi ízek modern köntösben kerülnek a tányérokra.

A vacsoraest menüje:

Töltött libanyak savanyított zöldségekkel, pirított vajas kaláccsal – Mokos Olaszrizling 2025
Zellerkrémleves tépett libahússal – Mokos Rozé Cuvée 2025
Libamell burgonyagratinnal, rókagomba mártással, áfonyás vaj emulzióval – Mokos Portugieser 2025
Aszalt szilvával töltött libacomb rozmaringos rizottóval sült zöldségekkel – D Cuvée 2019
Fehér lúdláb torta Amarena meggyraguval mascarpone habbal, amarant ropogóssal – Mokos Meggybor

Érdekel a borvacsora szállással együtt! 

Program tartalma

  • 5 féle Mokos bor (köztük újborok) kóstolása, gondosan válogatott bor-étel párosításban
  • 5 fogásos vacsoramenü, ahol minden étel az adott borhoz hangoltan készül
  • Hagyományos libaételek, modern köntösben
  • Vezetett kóstoló borászunkkal és chefünkkel, tele sztorikkal és szakmai érdekességekkel
  • Exkluzív betekintés a bor és étel harmóniájába – újdonságok, párosítási trükkök és a Villányi Borvidék titkai
  • Családias hangulat, közvetlenség, sok nevetés és élmény – garantáltan egy emlékezetes este!

Érvényesség

A borvacsora időpontja: 2025. október 25. és  november 29. között minden Szombaton, 18.00-tól 20.00-ig.  Hétfőnként: november 10. és november 17-én,  18.00-tól 20.00-ig.

Aszalokat a szabad kapacitás erejéig tudunk biztosítani!

Foglaljon asztalt most: info@hotelcabernet.hu vagy info@borgerezo.hu

Árak

A vacsoraest részvételi díja: 24.900 Ft/fő. (Szállóvendégeinknek 22.900 Ft/fő, csomagban is foglalható!)

Kinek ajánljuk?

  • Borkedvelőknek, akik szeretnék mélyebben megismerni a Mokos borokat és a Villányi Borvidéket.
  • Gasztronómia iránt érdeklődőknek, akik nyitottak az ízek játékára és az étel-bor párosítások izgalmaira.
  • Tudatos vásárlóknak, akik értékelik a helyi termelők munkáját és a minőségi alapanyagokat.
  • Pároknak, baráti társaságoknak, akik egy különleges estét töltenének el jó hangulatban, finom falatok és borok mellett.
  • Belföldi felfedezőknek, akik autentikus élményre vágynak a Villányi Borvidék szívében.

Érdekel a borvacsora szállással együtt! 

Szimpatikus valamely ajánlatunk?


Kattintson a foglalás gombra és a legördülő menüben vállassza ki a kívánt csomagajánlatot, vagy kérje ajánlatunkat!

Egyedi kérése van?
Örömmel állunk rendelkezésére!

Foglalni szeretnék! Ajánlatot kérek! Utalványt szeretnék venni! Heti programajánlatunk