fbpx

Kiemelt tavaszi ajánlataink

Ki ne vágyna a téli mínuszok és zimankó után egy kis tavaszi napsütésre a délvidéki Villányban?  Ha Önnek is elege van a bezártságból, akkor ugorjon le egy kis tavaszi friss levegőt szívni Villánykövesdre! Jöjjön kirándulni velünk a Fekete-hegyre vagy az Ördög árokba, pincetúrázzon velünk pókhálós kispincékbe, vegyen részt egy ínyenc tavaszi borvacsorán, vagy csak csavarogjon a dűlőkben és élvezze a langyos napsugarakat!

Ha kedve van, látogassa meg a Harkányi fürdő kültéri meleg vizes medencéit és sütkérezzen a tavaszi napfényben, vagy kortyoljon el egy üdítő rozét borteraszunkon! Élvezze a tavaszt a Hotel Cabernet***-ben, kényelmes szobákkal, hangulatos pinceétteremmel, a Mokos Pincészet boraival, ízletes vidéki reggelikkel és vacsorákkal, jókedvű pincetúrákkal és persze a szokásos családias hangulattal várjuk Önöket!

Lazítós kiruccanás a Villányi Borvidéken

Érvényes: 2024.04.01-2024.10.30-ig

Lazítson a Villányi Borvidék lankáin barátaival! Fedezze fel a titkos túraútvonalakat és csavarogjon, piknikezzen borvidéki dűlőkben, vagy pihenjen a wellness fürdőkben, Villány szomszédságában! Pezsegjen a villányi programokon, kiránduljon velünk és élvezze a panorámás kilátást a Szársomlyóra és a szőlőültetvényekre, a napfényt és az isteni borokat! Nyári szezonális kedvezmény: 06.01-től 08.31-ig 10 % kedvezménnyel foglalható! 

Élményteli Nyaralás Villányban

Érvényes: 2024.04.01-2024.08.31-ig
Ön is alig várta  már, hogy eljöjjön a tavasz és napfürdőzhessen a mediterrán Villányi borvidéken? Pihenjen aktívan Villányban! Ha nem szeret egy helyben ülni, viszont imád kirándulni, megismerni, akkor tartson velünk! Nyári szezonális kedvezmény: 06.01-től 08.31-ig 10 % kedvezménnyel foglalható! 

Kalandos Bortúra Hétvége a Villányi Borvidéken

Érvényes: 2024.04.15-2024.08.31-ig
Látogatást tervez a Villányi Borvidékre? Akkor bizonyosan szeretne sok, különféle pincészetbe eljutni! Persze egy kis napfényt is jó lenne a bőrén érezni? Villányi Bortúrára fel! Jöjjön és fedezze fel a Borvidék titkait rutinos túravezetőnk segítségével és ismerje meg a borvidék ezer arcát: Villány, Villánykövesd és Palkonya és a borvidék legnagyobb és legapróbb borászatait, a hagyományostól a csúcstechnológiáig, transzferrel!