Kiemelt tavaszi ajánlataink

Bár szállodánkban télen sem unatkoznak vendégeink, mégis…ki ne vágyna a téli mínuszok és zimankó után egy kis tavaszi napsütésre a délvidéki Villányban?  Tavasszal az egész Villányi borvidék zsongani kezd és szállodánk is pincészetünkkel karöltve számos színes programmal várja Önöket!

Ha a tavasz ízeire vágyik, válassza Ínyenc Tavaszi Wellness hétvége csomagunkat, ínyenc, több fogásos borvacsorával, ahol az ételeket a borokra komponáljuk.  A csomag részeként, kirándulást tehet túravezetőnkkel, a Fekete-hegyen át a Vylyan Pincészetbe is, vagy kiélvezheti az első meleg napsugarakat a Borvidék thermalfürdőiben. Ha pedig a borvidék kisebb falvait, eldugottabb pincészeteit, titkos gyöngyszemeit vagy akár nagyágyúit látogatná meg szívesen vidám, borszerető útitársak körében, akkor tartson velünk valamely Tavaszi Bortúránkra!

Válassza Húsvéti Családi Hétvége csomagunkat, ha a parfümös locsolókat hátra hagyná és inkább finom házi füstölt sonkát eszegetne békésen, pinceéttermünk gazdagon rakott, házias reggeli svédasztaláról. Lazítsa el izmait a Thermal Spa Siklós élményfürdőben, kiránduljon velünk a Vylyan Pincészetbe a Fekete-hegyen át, vagy bortúrázzon velünk faluról falura járva a Villányi Borvidéken! Családi vetélkedőnk keretében keretében vidám húsvéti hagyományokkal ismerkedhet meg, míg teraszunkon megsül a nyárson sült bárány. Az esti húsvéti borvacsora során pedig Pincészetünk, a Mokos Pincészet boraival ismerkedhet meg!

Április-májusban két újabb tavaszi hétvége is kínálkozik, hogy kedves vendégeink csökkentsék a Villányi Borvidék borkészleteit. 🙂 A Borzsongás és a Hú!Svét Gourmet Fesztivál keretében színes tavaszi élmény- és gasztronómiai kavalkádban lehet része, ha a Villányi Borvidékre látogat! A Borzsongás fesztiválon (2020. április 30-május 3.) nagy kirándulások, picknik, stifolder verseny, jazz- és blues koncertek, filmvetítés…és sok üde villányi bor várja Önt. A Hú!Svét Gourmet fesztivál (2020. április 18.) keretében pedig egy különleges kulináris sétára, egy húsvéti gastro picknick-re kerül sor, a meseszép Palkonyán! A Borvidéken ezen a két hétvégén egy fantasztikus programkavalkádban lesz része!