fbpx

Bográcsos csapatépítő főzés a Villányi Borvidéken

Keverem, kavarom - és máris jókedvű a csapatom! Főzzön munkatársaival Villányban, játékos keretek között!


Egy csapatépítő főzés mindig kiváló program, de különösen kellemes lehet a palkonyai szőlőhegyek panorámás kilátásával, vagy a villánykövesdi 3 soros történelmi pincesor lábánál. Látogasson el a Villányi Borvidékre és válassza Bográcsos csapatépítő játékunkat, melynek során nemcsak kiváló ételeket főzhet munkatársaival/barátaival, de csapata egy vidám vetélkedőn is részt vehet, a közös főzés jegyében. Mindezt a 3 soros, történelmi villánykövesdi pincesor lábánál elhelyezkedő szabadidő parkban, vagy szőlőbirtokunk Mályvarózsa Pihenőpontján. Ha ezt a programot választja, akkor egy vidám, beszélgetős, borozgatós, bográcsos délutánban lehet része, opcionálisan egy kis izgalommal, játékkal fűszerezve.

Képek a csapatépítő főzés helyszínéről:

A csapatépítő játék során a résztvevőknek a főzéssel-magyar konyhával kapcsolatos feladványokat, játékokat kell teljesítenie, egymással kommunikálva, együttműködve. Mindeközben minden csapat kijelöli a csapat „főzőmesterét” és „kuktáit”, akik a sorsolással kiválasztott „versenymunkát” elkészítik és amelyet „szigorú szakmai zsűri” értékel majd!  A feladványokból és a főzőverseny eredményeképp egyaránt pontokat gyűjthet a team, melynek összesített eredményeképp születik meg a győztes csapat, aki oklevélben és díjazásban is részesül. Eredményhirdetésre az ebéd/vacsora során kerül sor, ahol a csapatok a játék során elkészített ételeket fogyasztják el, kiegészítve a Hotel Cabernet konyhájában készült köretekkel és desszertekkel. A program borkóstolóval vagy a villányi borvidék egyik bortúrájával is összeköthető.

Fontos tudnivalók:

A főzéshez minden alapanyagot és felszerelést (tűzifa, begyújtós, bogrács, konyhai eszközök), valamint sörpadokat, asztalokat, vizet, áramot, igény szerint hangosítást biztosítunk. Mindkét kitelepülési helyszínen tudunk kulturált vizes blokkot és toalettet is biztosítani. Esőhelyszín: Szállodánk Pinceétterme látvány bográcssarokkal.

Választható ételek (ezek kerülnek a csapatok között kisorsolásra):

  • Csirkepaprikás
  • Sertéspörkölt
  • Csülökpörkölt
  • Pulykatöke pörkölt
  • Harcsapaprikás
  • Slambuc
  • Babgulyás
  • Gulyás leves
  • Csirkegulyás
  • Pontyhalászlé

A zsűri az ételeket nem egymáshoz viszonyítva, hanem egy abszolút skálán értékeli.

Kérjük, előre adja meg a csapatok számát és a csapatlétszámot, valamint hogy mely ételek közül sorsolhatunk! Az ideális csapatlétszám 8-10 fő. Javasoljuk, hogy levest és pörkölt félét is válasszanak a menübe!

Az általunk biztosított ételek:

Desszertek (maximum 2 féle választható): Gesztenyepüré habadaptáció, Lekváros-kakós palacsinta, Túrós-mazsolás palacsinta vaníliasodóval, Meggyes pite, Almás pite,  Tiramisu, Gyümölcsös-mascarponés pohárkrém, Somlói galuska.

Köretek: Galuska, Törtburgonya, Petrezselymes burgonya, Csuszatészta, Friss vegyes saláta (2 féle választható).

A program időigénye kb. 2-4 óra (a választott ételektől függően).

A Hotel Cabernet-ről: A Fekete-hegy keleti lábánál, a villányi borvidék lankás lejtőin elhelyezkedő Hotel Cabernet kiváló csapatépítő helyszín céges csapatépítés és tréningek lebonyolítására. A szálloda természet közeli, mégis elegáns környezete kiváló feltételeket teremt a mindennapi rutinból való kiszakadásra és különféle tréningprogramok megszervezésére.

A 60-70 fős, modern technikai eszközökkel felszerelt konferenciatermek, valamint a 80-100 főt befogadni képes étteremhelyiségek alkalmasak a szakmai programok – akár több csoportban történő – lebonyolítására, míg a résztvevők elszállásolására 25 db igényesen kialakított szoba szolgál. A szálloda kiváló konyhával rendelkezik, az étkezésekre hangulatos pinceéttermünkben, a Cabernet Boréttermében kerülhet sor. A tájjellegű ételek, a zamatos villányi borok, a vendégszerető kiszolgálás megfelelő hátteret biztosítanak a programhoz.

Egy csapatépítő főzés mindig kiváló program, de különösen kellemes lehet a palkonyai szőlőhegyek panorámás kilátásával, vagy a villánykövesdi 3 soros történelmi pincesor lábánál. Látogasson el a Villányi Borvidékre és válassza Bográcsos csapatépítő játékunkat, melynek során nemcsak kiváló ételeket főzhet munkatársaival/barátaival, de csapata egy vidám vetélkedőn is részt vehet, a közös főzés jegyében. Mindezt a 3 soros, történelmi villánykövesdi pincesor lábánál elhelyezkedő szabadidő parkban, vagy szőlőbirtokunk Mályvarózsa Pihenőpontján. Ha ezt a programot választja, akkor egy vidám, beszélgetős, borozgatós, bográcsos délutánban lehet része, opcionálisan egy kis izgalommal, játékkal fűszerezve.

Képek a csapatépítő főzés helyszínéről:

A csapatépítő játék során a résztvevőknek a főzéssel-magyar konyhával kapcsolatos feladványokat, játékokat kell teljesítenie, egymással kommunikálva, együttműködve. Mindeközben minden csapat kijelöli a csapat „főzőmesterét” és „kuktáit”, akik a sorsolással kiválasztott „versenymunkát” elkészítik és amelyet „szigorú szakmai zsűri” értékel majd!  A feladványokból és a főzőverseny eredményeképp egyaránt pontokat gyűjthet a team, melynek összesített eredményeképp születik meg a győztes csapat, aki oklevélben és díjazásban is részesül. Eredményhirdetésre az ebéd/vacsora során kerül sor, ahol a csapatok a játék során elkészített ételeket fogyasztják el, kiegészítve a Hotel Cabernet konyhájában készült köretekkel és desszertekkel. A program borkóstolóval vagy a villányi borvidék egyik bortúrájával is összeköthető.

Fontos tudnivalók:

A főzéshez minden alapanyagot és felszerelést (tűzifa, begyújtós, bogrács, konyhai eszközök), valamint sörpadokat, asztalokat, vizet, áramot, igény szerint hangosítást biztosítunk. Mindkét kitelepülési helyszínen tudunk kulturált vizes blokkot és toalettet is biztosítani. Esőhelyszín: Szállodánk Pinceétterme látvány bográcssarokkal.

Választható ételek (ezek kerülnek a csapatok között kisorsolásra):

  • Csirkepaprikás
  • Sertéspörkölt
  • Csülökpörkölt
  • Pulykatöke pörkölt
  • Harcsapaprikás
  • Slambuc
  • Babgulyás
  • Gulyás leves
  • Csirkegulyás
  • Pontyhalászlé

A zsűri az ételeket nem egymáshoz viszonyítva, hanem egy abszolút skálán értékeli.

Kérjük, előre adja meg a csapatok számát és a csapatlétszámot, valamint hogy mely ételek közül sorsolhatunk! Az ideális csapatlétszám 8-10 fő. Javasoljuk, hogy levest és pörkölt félét is válasszanak a menübe!

Az általunk biztosított ételek:

Desszertek (maximum 2 féle választható): Gesztenyepüré habadaptáció, Lekváros-kakós palacsinta, Túrós-mazsolás palacsinta vaníliasodóval, Meggyes pite, Almás pite,  Tiramisu, Gyümölcsös-mascarponés pohárkrém, Somlói galuska.

Köretek: Galuska, Törtburgonya, Petrezselymes burgonya, Csuszatészta, Friss vegyes saláta (2 féle választható).

A program időigénye kb. 2-4 óra (a választott ételektől függően).

A Hotel Cabernet-ről: A Fekete-hegy keleti lábánál, a villányi borvidék lankás lejtőin elhelyezkedő Hotel Cabernet kiváló csapatépítő helyszín céges csapatépítés és tréningek lebonyolítására. A szálloda természet közeli, mégis elegáns környezete kiváló feltételeket teremt a mindennapi rutinból való kiszakadásra és különféle tréningprogramok megszervezésére.

A 60-70 fős, modern technikai eszközökkel felszerelt konferenciatermek, valamint a 80-100 főt befogadni képes étteremhelyiségek alkalmasak a szakmai programok – akár több csoportban történő – lebonyolítására, míg a résztvevők elszállásolására 25 db igényesen kialakított szoba szolgál. A szálloda kiváló konyhával rendelkezik, az étkezésekre hangulatos pinceéttermünkben, a Cabernet Boréttermében kerülhet sor. A tájjellegű ételek, a zamatos villányi borok, a vendégszerető kiszolgálás megfelelő hátteret biztosítanak a programhoz.

A csomag tartalma

Az 1 éjszakás csomag tartalma:

  • szállás svédasztalos reggelivel;
  • welcome drink;
  • egy alkalommal bográcsebéd vagy vacsora (a csoport készíti el), kiegészítve köretekkel és desszertekkel (mi készítjük el) ;
  • a főzéshez szükséges alapanyagok, eszközök, áram, víz, vizesblokk, sörpadok és asztalok, igény szerint hangfalak biztosítása;
  • csapatépítő vetélkedő a főzés ideje alatt;
  • elpakolás, takarítás a helyszínen (hotel biztosítja :);
  • borkóstoló a Mokos pincészet boraiból, szállodánk hangulatos pinceéttermében;
  • konferenciaterem és technika használat (8-tól 18 óráig vehető igénybe);
  • parkolás privát parkolónkban;
  • korlátlan internethasználat (Wifi).

A 2 éjszakás csomag tartalma:

  • szállás svédasztalos reggelivel;
  • welcome drink;
  • 1 alkalommal vegyestálas vagy svédasztalos vacsora (ez utóbbi minimum 30 fős csoportlétszám esetén választható) levessel, desszerttel;
  • egy alkalommal bográcsebéd vagy vacsora (a csoport készíti el), kiegészítve köretekkel és desszertekkel (mi készítjük el) ;
  • a főzéshez szükséges alapanyagok, eszközök, áram, víz, vizesblokk, sörpadok és asztalok, igény szerint hangfalak biztosítása;
  • csapatépítő vetélkedő a főzés ideje alatt;
  • elpakolás, takarítás a helyszínen;
  • 1 alkalommal borkóstoló a Mokos pincészet boraiból, szállodánk hangulatos pinceéttermében;
  • 1 alkalommal pincejáró túra a villánykövesdi pincesoron, 10 fajta bor megkóstolásával, 3 pince meglátogatásával
  • konferenciaterem és technika használat;
  • parkolás privát parkolónkban;
  • korlátlan internethasználat (Wifi).

Legalább 2 éjszakára történő foglalás esetén az esti vacsorát követően valamelyik napon élőzenét (harmonikás/szintetizátoros) díjmentesen biztosítunk. Minimum 40 fő felett történő foglalás esetén karaoke/retro DJ is választható! (A DJ-t kisebb létszám esetén felárral tudjuk biztosítani).

*1 napos csapatépítés esetén a csomag a szállás és reggeli kivételével ugyanazon elemeket tartalmazza, mint az 1 éjszakás csapatépítő.

Amennyiben egyedi elképzelése lenne, a csomag elemei variálhatók más csomagok elemeivel, kiegészíthetők (lásd fakultatív programjaink lentebb)! További szabadidős programokra kérje  részletes ajánlatunkat!  

Amennyiben a programot egy tréning keretében, vagy a tréning mellett kívánja megvalósítani, a konferencia terembe bekészítést is tudunk biztosítani (üdítős, süteményes, stb.). Erre vonatkozó ajánlatunkat is e-mailben kérheti!

Érvényesség

2024. 01. 01. - 2024. 12. 31.

A csomag és a kedvezmények egész évben érvényesek, kivéve kiemelt időszakok. Kiemelt időszakok esetén kérje egyedi ajánlatunkat! Téli időszakban (november-február) ajánljuk figyelmébe Disznóvágó DínomDánom csapatépítő programunkat!

A programot hétköznap minimum 15 fő, hétvégén minimum 20 fő részvétele, vagy a 15 ill. 20 főre szóló programár kifizetése mellett tudjuk biztosítani. (Csak a programár: 19.900 Ft/fő).

Árak

Alábbi listaárainkból a következő kedvezményeket biztosítjuk:

Vasárnaptól szerdáig szóló kedvezmény: -15 %
Csütörtökre szóló kedvezmény: -5 %

 

Éjszakák számaKét-vagy háromágyas szobában
1 éj38.900 Ft/fő
2 éj69.900 Ft/fő
0 éj (1 napos csapatépítő)*24.900 Ft/fő

Fakultatív programok

Szállodánk által szervezett fakultatív programok:

  • pincejáró túra a Villánykövesdi Pincesor műemléki pincéiben;
  • borkóstoló a Mokos Pincészet boraiból;
  • vezetett kirándulások a Fekete-hegyen, az Ördögárokban, a Szársomlyón vagy a Templom-hegyen (időjárástól, évszaktól függően);
  • dűlőjáró élményautózás az Ördögárokban, igény szerint behűtött Mokos borokkal és piknik-csomaggal;
  • bortúrák a Villányi Borvidéken (Borvidék Nagyágyúi vagy Titkos Gyöngyszemek nyomában Bortúrák);
  • gyümölcsborkóstoló a Mokos Pincészet 100 % palkonyai gyümölcsből készült desszertboraiból;
  • birtoklátogatás a Mokos Család Pincészetében és birtokán;
  • lovaskocsikázás a Villányi Borvidéken;
  • hajókirándulás a Dráván;
  • pálinkakóstoló a Mokos Pincészet palkonyai pálinkáiból;
  • BorVegas – vidám boros casino-játék sommelier vezetésével;
  • disznótoros dőzsölés, disznóvágás egy igazi falusi ház portáján (novembertől márciusig elérhető);
  • élményszüret a Mokos pincészet szőlőbirtokán (augusztus végétől szeptember elejéig elérhető);
  • boros csapatépítő játékok a Mokos Pincészetben.

Fakultatív programjainkra kérje csoportos ajánlatunkat!

Wellnesselni szeretne? Relaxáljon a Siklósi Thermalfürdő vagy a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő élménymedencéiben! Kedvezményes belépő jegy iránt érdeklődjön a recepción (+3672-493-200)!