fbpx

Akciós hétköznapok

Hétköznap látogatna a Villányi Borvidékre? Ön kiválóan döntött! Villány hétköznap is rengeteg izgalmas programot tartogat és Öné a lehetőség, hogy madárcsicsergést hallgasson teraszunkon, vagy kellemes jazz zenére, egy pohár bort kortyolgasson Borgerezőnkben, élvezve a személyzet kitüntető figyelmét! Szállodánk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy hétköznap nálunk pihenő vendégeinknek is színes programkínálatot biztosítsunk, így lehetősége lesz villányi borkóstolókon, vagy kirándulásokon is részt venni, hétköznap is! Kérjük, fakultatív programok iránti igényét előzetesen, e-mailben jelezze részünkre! Ha ideje engedi, használja ki ezt a jó lehetőséget és foglalja le kedvezményes csomagajánlatainkat 20 % kedvezménnyel! A Villányi Borvidék és Szállodánk szeretettel várja, hétköznap is!

Bor-Relax-Wellness Villányban

Érvényes: egész évben, kivéve kiemelt időszakok

Bor és Wellness Villányban csomagunk dupla élményt kínál a testi-lelki felüdülésre vágyóknak. Ajándékozza meg vele szeretteit és töltődjenek fel energiával a Harkányi Gyógy-és Élményfürdőben! Töltsék együtt a pihenést vidám, felszabadult hangulatban, egymás és a kiváló villányi borok társaságában! Hétköznapokon akár -20 % kedvezménnyel!

Élményteli Aktív Pihenés Villányban

Érvényes: 2024.04.18-2024.08.31-ig
Ön is alig várta  már, hogy eljöjjön a tavasz és napfürdőzhessen a mediterrán Villányi borvidéken? Pihenjen aktívan Villányban!Ha nem szeret egy helyben ülni, viszont imád kirándulni, megismerni, akkor tartson velünk! Április 30-ig 10 % előfoglalási, hétköznapokon 30 % kedvezményt biztosítunk az árból!

Romantikus Pihenés Villányban

Érvényes: egész évben, kivéve kiemelt időszakok

Lepje meg kedvesét egy romantikus hétvégi kikapcsolódással a festői szépségű Villányi Borvidéken! Kóstolják meg saját pincészetünk kiváló borait egy gyertyafényes vacsora alkalmával hangulatos pinceéttermünkben, járják be ezt a csodálatos vidéket kettesben kerékpáron, sétáljanak a romantikus villánykövesdi pincesoron vagy a dűlőkben! Hétköznapokon akár 20 % kedvezménnyel!