fbpx

Akciós hétköznapok

Hétköznap látogatna a Villányi Borvidékre? Ön kiválóan döntött! Villány hétköznap is rengeteg izgalmas programot tartogat és Öné a lehetőség, hogy madárcsicsergést hallgasson teraszunkon, vagy kellemes jazz zenére, egy pohár bort kortyolgasson Borgerezőnkben, élvezve a személyzet kitüntető figyelmét! Szállodánk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy hétköznap nálunk pihenő vendégeinknek is színes programkínálatot biztosítsunk, így lehetősége lesz villányi borkóstolókon, vagy kirándulásokon is részt venni, hétköznap is! Kérjük, fakultatív programok iránti igényét előzetesen, e-mailben jelezze részünkre! Ha ideje engedi, használja ki ezt a jó lehetőséget és foglalja le kedvezményes csomagajánlatainkat 20 % kedvezménnyel! A Villányi Borvidék és Szállodánk szeretettel várja, hétköznap is!

Bor és Wellness Villányban

Bor és Wellness Villányban csomagunk dupla élményt kínál a testi-lelki felüdülésre vágyóknak. Ajándékozza meg vele szeretteit és töltődjenek fel energiával egy masszázs keretében, vagy a Harkányi gyógy-és élményfürdőben! Töltsék együtt a pihenést vidám, felszabadult hangulatban, egymás és a kiváló villányi borok társaságában! Hétköznapokon -20 % kedvezménnyel! 

Romantikus Pihenés Villányban

Lepje meg kedvesét egy romantikus kikapcsolódással a bor és wellness jegyében a festői szépségű Villányi Borvidéken! Kóstolják meg saját pincészetünk kiváló borait egy gyertyafényes vacsora alkalmával hangulatos pinceéttermünkben, kényeztessék magukat a Thermal Spa Siklós élményfürdőben, járják be ezt a csodálatos vidéket kettesben kerékpáron! Hétköznapokon 20 % kedvezménnyel!

Téli Kényeztetés a Villányi Borvidéken

Nem is vágyunk másra télen, mint egy jó pohár forralt borra, masszázsra, ellazulásra egy wellness fürdőben Villány környékén és persze…a szürke téli napokon, egy kis csokoládéra! Téli Kényeztetés csomagunk ideális választás a villányi vörösborok, a desszertborok és a csokoládék szerelmeseinek. Szerdától péntekig -20 %, EGÉSZ DECEMBERBEN -15 %  kedvezménnyel!