fbpx

Akciós hétköznapok

Hétköznap látogatna a Villányi Borvidékre? Ön kiválóan döntött! Villány hétköznap is rengeteg izgalmas programot tartogat és Öné a lehetőség, hogy madárcsicsergést hallgasson teraszunkon, vagy kellemes jazz zenére, egy pohár bort kortyolgasson Borgerezőnkben, élvezve a személyzet kitüntető figyelmét! Szállodánk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy hétköznap nálunk pihenő vendégeinknek is színes programkínálatot biztosítsunk, így lehetősége lesz villányi borkóstolókon, vagy kirándulásokon is részt venni, hétköznap is! Kérjük, fakultatív programok iránti igényét előzetesen, e-mailben jelezze részünkre! Ha ideje engedi, használja ki ezt a jó lehetőséget és foglalja le kedvezményes csomagajánlatainkat 20 % kedvezménnyel! A Villányi Borvidék és Szállodánk szeretettel várja, hétköznap is!

Hűsítő Nyár a Villányi Borvidéken

Elege van az irodában üldögélésből? Nem tud egy hétre nyaralni menni, de kicsit lazítani, hűsölni szeretne? Ugorjon le a Villányi Borvidékre néhány napra, egy pincehideg roséfröccsre, vagy egy hűs kajsziborra! Hűsöljön pinceéttermünkben; a Siklósi Fürdő medencéiben; vagy a Vylyan birtokon egy kellemes túra után, a Fekete-hegyen át! Hétköznapokon (vasárnaptól csütörtökig) 20 % kedvezménnyel foglalható! 

Romantikus Pihenés Villányban

Lepje meg kedvesét egy romantikus kikapcsolódással a bor és wellness jegyében a festői szépségű Villányi Borvidéken! Kóstolják meg saját pincészetünk kiváló borait egy gyertyafényes vacsora alkalmával hangulatos pinceéttermünkben, kényeztessék magukat a Thermal Spa Siklós élményfürdőben, járják be ezt a csodálatos vidéket kettesben kerékpáron! Hétköznapi Akció: foglalja le Romantikus Hétvége csomagunkat hétköznapra (vasárnap-csütörtök éjszaka) most 20 % kedvezménnyel!

Bor és Wellness Villányban

Bor és Wellness Villányban csomagunk dupla élményt kínál a testi-lelki felüdülésre vágyóknak. Ajándékozza meg vele szeretteit és töltődjenek fel energiával a Thermal Spa Siklós élményfürdőben! Töltsék együtt a pihenést vidám, felszabadult hangulatban, egymás és a kiváló villányi borok társaságában! Hétköznapokon -20 % kedvezménnyel!