fbpx

Kiemelt téli ajánlataink

Ha beköszönt a hideg idő a Villányi Borvidékre, akkor sincs szomorúságra ok, hiszen az új borok már a hordókban vagy a palackokban pihennek, és csak Önökre várnak, kedves Vendégeink, hogy megkóstolják őket!  Tekintse át téli programajánlatunkat, mi mindent kínál a Villányi Borvidék télen!

Disznótoros Dőzsölés programunk keretében részt vehet egy autentikus téli, falusi disznóvágáson, ahogy illik korlátlan pálinkafogyasztással és hozzá vidám harmonikaszóval. Ne hagyja ki ezt az egyedi hangulatú disznóvágó mulatságot! A program keretében betekintést nyerhet a villánykövesdi pincészetek életébe és persze hordóiba is. 🙂

Ha Ön édesszájú és a hideg téli napokon jól esne egy kis boldogsághormon-injekció, akkor ajánljuk Téli kényeztetés a Villányi Borvidéken csomagunkat, csokoládés borkóstolóval, korlátlan forralt bor fogyasztással! Természetesen villányi vörösborból! Ha pedig a Két Ünnep között pihenné ki a karácsonyi sürgés-forgás okozta fáradalmakat, még egy masszázzsal is megajándékozzuk,  Két Ünnep közötti csomagunk keretében!

Ha pedig szereti a karneváli hangulatot, szeretettel várjuk Mohácsi Busójárás-Villányi Pincejárás programunkon!

Szeretettel várjuk Önöket télen is!

Ha beköszönt a hideg idő a Villányi Borvidékre, akkor sincs szomorúságra ok, hiszen az új borok már a hordókban vagy a palackokban pihennek, és csak Önökre várnak, kedves Vendégeink, hogy megkóstolják őket!   Élvezze a villányi telet a Hotel Cabernet***-ben, kényelmes szobákkal, hangulatos pinceétteremmel, a Mokos Pincészet boraival és különleges forralt italokkal, vidám hangulatú pincetúrákkal, disznótoros mulatságokkal, pálinkás lovaskocsis túrákkal, csokoládés borkóstolóval és persze a szokásos családias hangulattal várjuk Önöket!

Tekintse át téli programajánlatunkat, mi mindent kínál a Villányi Borvidék télen!

Téli Kényeztetés a Villányi Borvidéken

Érvényes: 2023.12.01-2024.03.31-ig
Karácsonyi ajándékötletet keres? Vagy egy kis téli ellazulásra vágyik? Akkor Téli Kényeztetés utalványcsomagunk ideális választás – különösen a villányi vörösborok, a desszertborok és a csokoládék szerelmeseinek. Nem is vágyunk másra télen, mint egy jó pohár forralt borra, masszázsra, ellazulásra egy wellness fürdőben Villány környékén és persze…a szürke téli napokon, egy kis csokoládéra! Szerdától péntekig -20 %, EGÉSZ DECEMBERBEN -15 %  kedvezménnyel!

Kettő az egyben: Mohácsi busójárás villányi pincejárással

Érvényes: 2025.02.26-2025.03.07-ig
Búcsúztassa a telet a mohácsi busókkal, és koccintson a tavasz közeledtének örömére egy jó pohár villányi vörösborral! Pénteken járja be a Híres Villánykövesdi Pincesor Pincészeteit, szombat-vasárnap pedig legyen részese a Mohácsi Farsangi Forgatagnak! A parkolás miatt ne aggódjon! A Mohácsi Busójárás ideje alatt 1 alkalommal oda-vissza transzfert biztosítunk Mohács és Villánykövesd között!

Disznótoros Dőzsölés Villányban

Érvényes: 2024.01.04-04.21-ig
Az őszi színkavalkád után nehezen köszöntjük  a hideg telet… a disznóvásgások azonban kétségkívül jókedvet csempésznek a borongós hétköznapokba! Töltse fel e szürke téli hónapokat élményekkel, hasát pedig minden földi jóval! Látogasson el hozzánk a farsangi időszakban egy izgalmas villányi program keretében és vegyen részt egy autentikus falusi disznóvágáson! Kóstolja meg az igazi villányi disznótoros reggelit, majd mulasson velünk és harmonikásunkkal az élőzenés disznótoros vacsorán!