Kiemelt téli ajánlataink

Ha beköszönt a tél a Villányi Borvidékre, akkor sincs szomorúságra ok, hiszen az új borok már a hordókban vagy a palackokban pihennek, és csak Önökre várnak, kedves Vendégeink, hogy megkóstolják őket! És persze a sok színes téli program is Önökre vár Villányban! Tekintse át téli ajánlatunkat, mi mindent kínál a Villányi Borvidék télen! Töltse nálunk a Két Ünnep közötti időszakot Mámorító csomagunk keretében, vagy ünnepelje velünk az Új esztendőt a Mokos Pincészet különleges színháztermében. Szilveszterezzen velünk!

És ha tél, akkor persze ne felejtkezzünk meg a farsangi szezonról sem! Disznótoros Dőzsölés programunk keretében részt vehet egy autentikus téli, falusi disznóvágáson, ahogy illik korlátlan pálinkafogyasztással és hozzá vidám harmonikaszóval. Ne hagyja ki ezt az egyedi hangulatú disznóvágó mulatságot! A program keretében betekintést nyerhet a villánykövesdi pincészetek életébe és persze hordóiba is. 🙂

Ha Ön édesszájú és a hideg téli napokon jól esne egy kis boldogsághormon-injekció, akkor ajánljuk Mennyei Hétvége csomagunkat, csokoládés borkóstolóval, korlátlan forralt bor fogyasztással! Természetesen villányi vörösborból!

És persze, hogy a tél ne maradjon örökké a nyakunkon, el is kell űznünk azt…ki mással, mint a mohácsi busókkal. Válassza “Kettő az egyben: Mohácsi Busójárás, Villányi Pincejárás” csomagunkat, Mohácsra a transzfert mi biztosítjuk! A Busó csomag értékesítése átmenetileg szünetel! Egyelőre a rendezvény megtartásáról nincsenek információink!