fbpx

Csapatépítő Programok

Csapatépítés, dőzsölés és élmények egy füst alatt Villányban!

Céges csapatépítő programot vagy tréning helyszínt keres a Villányi Borvidéken? Mi mindkettőben tudunk segíteni! Köszönhetően kreatív  csapatépítő programjainknak, biztosan felejthetetlenné tesszük az együtt töltött időt kollégái számára. 

A Hotel Cabernet *** kényelmes szobákkal, hangulatos pinceétteremmel, tréning termekkel, ízletes, házias vidéki reggelivel, vidám pincetúra és borkóstoló programokkal, házias konyhával és közvetlen, családias hangulattal várja az Ön csapatát is Villánykövesden, a műemléki pincesor közvetlen szomszédságában!

Szállodánk szobakapacitásáról, tréning és csapatépítő helyszínről bővebben itt olvashat >>

Tekintse át csapatépítő program kínálatunkat!

Nyomozós-Borozós Csapatépítő Program

Krimibe illő kalandokkal várja Önt és kollégáit a Mokos Pincészet Palkonyán! A falu a játék idejére egy titokzatos ál-bűntény helyszínévé válik. A rejtély megoldásához egy profi nyomozó gárda szükséges, ami akár az Ön kollégáiból is állhat. Keressenek nyomokat, kössék össze őket, harcoljanak az idővel és derítsenek fényt az ügyre! A játék a festői borvidéki falun vezeti át a játékosokat!!

Titkos Elixír kincskereső játék csapatépítő program

Az egyik vendég egy kincs után kérdezősködik, amelyről még a Nagyapja mesélt neki. Egy titkos receptről, melyet az ősi svábok rejtettek el Villánykövesden, és amely azonos az istenek italával, az örök egészség titkát hordozza! Vajon hogyan kerültek a svábok Villánykövesdre? És hova rejtették az általuk készített Titkos Elixír receptjét? A játék kiváló villányi csapatépítő program, a résztvevők együttműködését, összehangolódását igényli, és egyben nagyszerű lehetőség egy kis kikapcsolódásra, vidámságra, borozásra is.

Pincéről Pincére Guruló Csomag

Nevezzen be kollégáival egy villányi csapatépítő pincejáró túrára, és miközben egy 10 boros borkóstolón is részt vesznek, megismerkedhetnek a borász szakmai fortélyaival, és magukkal a gazdákkal is. A csapattagok is bizonyosan közelebb kerülnek egymáshoz, a bor áldásos hatásának és az oldott hangulatnak köszönhetően. A program végén a domboldalban fekvő pincékből (100 m) már csak be kell gurulniuk szállodánk ajtaján!

BorVegas – Casino- és BorÉlmény Villányban

A céges szakmai tréning mellett csak pár óra szabadidőre futja az időből? Vagy esetleg kötetlenebb, társas csapatépítő programot keres, amit fiatalok és idősek egyaránt játszhatnak, fizikai kihívások nélkül, ráadásul nem kötött időjáráshoz sem? A játék keretében a csapattagok egyúttal a magyar borvidékek is játszva megismerkedhetnek, játszva, sommelier vezetésével!

Kvíz csapatépítő játék Villányban

Kvíz csapatépítő program Villánykövesden! A kvíz kilépett a Tv világából, és a pub-okon és éttermeken keresztül most akár az Ön munkatársainak asztalára is kerülhet, a villánykövesdi Hotel Cabernet-ben! Ha könnyű szórakoztató programot keres csapatának a borkóstolás mellé, akkor Kvíz csapatépítő játékunk ideális választás!

BorászTusa – Boros Csapatépítő Tréning

Ügyességi-logikai vetélkedőben gondolkodik, de nem szeretne zsákban ugrálni sem? Akkor válassza BorászTusa Csapatépítő Programcsomagunkat, melynek során a csapatok összemérhetik ügyességüket és a borokról szerzett tudásukat. A tusa során eldől, melyik csapat lenne a legjobb borász (mind a szakmai tudást, mind a pincebeli feladatok szervezését illetően). Természetesen jó villányi borban sem lesz hiány!

Bográcsos csapatépítő főzés a Villányi Borvidéken

Közösen főzni mindig kiváló program, de különösen kellemes lehet a palkonyai szőlőhegyek panorámás kilátásával, vagy a villánykövesdi pincesor lábánál. Látogasson el hozzánk és válassza Bográcsos csapatépítő játékunkat, melynek során nemcsak kiváló ételeket főzhet munkatársaival/barátaival, de csapata egy vidám vetélkedőn is részt vehet, a közös főzés jegyében.  Ha ezt a programot választja, akkor egy vidám, beszélgetős, borozgatós, bográcsos délutánban lehet része, opcionálisan egy kis izgalommal, játékkal fűszerezve.

Szüreti Csapatépítő Csomag Villányban

Ha unja a szokványos csapatépítő feladatokat és mégis valami olyan programot szeretne csapatának, ami összekovácsoló erejű, egyúttal kikapcsoló, felszabadító, akkor hozza el a team-et szüretelni! Korlátlan rozéfogyasztás, vidám szüreti feladatok …és máris jó a hangulat. Emellett a csapat tagjai betekinthetnek a szőlő feldolgozásának és a modern borkészítés folyamatába is.

Csapatépítő disznóvágás a Villányi Borvidéken

Ha közelít az év vége, akkor bizonyára Ön is fontosnak tartja, hogy megjutalmazza kollégáit egy jó kis csapatépítő dínom-dánommal! Töltse fel beosztottjai energiaraktárát igazi borvidéki és gasztronómiai élményekkel egy disznóvágó program keretében a házi készítésű kolbászok, hurkák, stifolderek fellegvárában, Villányban! A csapatépítő élmény és a jó hangulat garantált!

[/vc_column][/vc_row]