Csomagok

Járt már a Villányi Borvidéken? Ha nem, akkor most itt a jó alkalom, ha pedig igen, akkor garantáljuk, hogy villánykövesdi családi szállodánkba érkezve egészen új oldaláról ismeri meg majd a borvidéket. Hozzánk nem csak szállni jönnek a vendégek, hanem hogy vendégszerető munkatársaink és a hotelt üzemeltető családtagok kíséretében, és más jókedvű vendégek társaságában együtt fedezzék fel a Borvidék szépségeit. Az igazi kikapcsolódás társas élmény, Ön is egyetért?

Mi található a csomagokban? Borvacsorák és borkóstolók hangulatos pinceéttermünkben; felfedező bortúrák a Villányi Borvidék kis falvaiban; kirándulások a Villányi Hegység és a szőlőültetvények titkos ösvényein, páratlan kilátással; díjmentes kerékpárhasználat szállodánkban, ingyenes belépőkuponok a helyi látványosságokhoz (pl. Zsolnay Negyed, Pécsi Kesztyűgyár, Siklósi Vár), vagy a helyi wellness fürdőkbe (Thermal Spa Siklós, Harkányi Thermalfürdő).

Ajánljuk kedvezményes csomagajánlatainkat az Ön figyelmébe, ha mindezen élményekhez egy csokorba gyűjtve, kedvezményes áron szeretne hozzájutni! Élje át velünk az autentikus borvidéki életérzést!

Többet szeretne tudni a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!