fbpx

Lazulni, lassulni vágyóknak

bor, wellness, relax... lassuljon Ön is velünk a Fekete-hegy lábánál!

Elege van az okos telefonok rémuralmából? Állandóan, valami pittyeg, csörög…rohanás és stressz az egész nap? Ideje, hogy lelassuljon kicsit! Nincs is erre tökéletesebb helyszín, mint Villánykövesd, a Borvidék legszebb és egyik legnyugodtabb települése. Hangulatos, gyertyafényes vacsora pinceéttermünkben, egy pohár bor és egy könyv toszkán hangulatú teraszunkon, naplemente, vagy estleg a Fekete-hegy sejtelmes ködbe burkolódzva….Távol a turistahadaktól, mégis történelmi és természeti szépségek ölelésében, élvezheti az időtlen békét, a hamisítatlan villánykövesdi életérzést.

Két Ünnep Közötti Wellness hétvége Villányban

Érvényes: 2023.12.26-2023.12.30-ig
Karácsonykor sincs alkalma igazán pihenni? Látogasson el hozzánk a Két Ünnep Között villányi wellness akciónk keretében és öblítse le a sok finom falatot és a karácsonyi sürgés-forgás okozta fáradalmakat néhány pohár vörösborral, majd relaxáljon a Harkányi Gyógy- és Élményfürdőben! A wellness belépőt a csomag tartalmazza! Minimum 3 éj foglalása esetén, szobánként egy három palackos ünnepi borválogatást vagy fejenként fél óra masszázst ajándékba adunk! 

Bor és Wellness Villányban

Érvényes: egész évben, kivéve kiemelt időszakok
Bor és Wellness Villányban csomagunk dupla élményt kínál a testi-lelki felüdülésre vágyóknak. Ajándékozza meg vele szeretteit és töltődjenek fel energiával egy masszázs keretében, vagy a Harkányi gyógy-és élményfürdőben! Töltsék együtt a pihenést vidám, felszabadult hangulatban, egymás és a kiváló villányi borok társaságában! Hétköznapokon -20 % kedvezménnyel! 

Romantikus Pihenés Villányban

Érvényes: egész évben, kivéve kiemelt időszakok
Lepje meg kedvesét egy romantikus kikapcsolódással a bor és wellness jegyében a festői szépségű Villányi Borvidéken! Kóstolják meg saját pincészetünk kiváló borait egy gyertyafényes vacsora alkalmával hangulatos pinceéttermünkben, kényeztessék magukat a Thermal Spa Siklós élményfürdőben, járják be ezt a csodálatos vidéket kettesben kerékpáron! Hétköznapokon 20 % kedvezménnyel!

Téli Kényeztetés a Villányi Borvidéken

Érvényes: 2023.12.01-2024.03.31-ig
Nem is vágyunk másra télen, mint egy jó pohár forralt borra, masszázsra, ellazulásra egy wellness fürdőben Villány környékén és persze…a szürke téli napokon, egy kis csokoládéra! Téli Kényeztetés csomagunk ideális választás a villányi vörösborok, a desszertborok és a csokoládék szerelmeseinek. Szerdától péntekig -20 %, EGÉSZ DECEMBERBEN -15 %  kedvezménnyel!

Nyugdíjas kedvezménycsomag

Érvényes: egész évben hétköznapokon, kivéve kiemelt időszakok

Élvezze a nyugdíjas éveket és töltsön el néhány pihentető őszi napot családjával, unokáival vagy barátaival a Villányi Borvidéken kedvezményes Nyugdíjas ajánlatunk keretében! Amennyiben Ön betöltötte 60. életévét vagy nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezik, úgy ezen csomag keretében  20 %-os kedvezménnyel foglalhat szállást nálunk. Színes programokkal várjuk!

Lazítós kiruccanás a Villányi Borvidéken

Érvényes: 2024.04.01-2024.10.30-ig
Lazítson Villányban barátaival! Engedje ki a gőzt és pihenjen szép természeti környezetben, jó borok társaságában! Fedezze fel a titkos túraútvonalakat és csavarogjon / piknikezzen borvidéki dűlőkben! Kiránduljon velünk és élvezze a panorámás kilátást a szőlőültetvényekre, a napfényt és az isteni borokat!

Ínyenc Tavaszi Wellness Hétvége Villányban

Érvényes: 2024.04.01-2024.06.30-ig
Ugye Ön is nagyon várja már a Tavaszt? Szüksége lenne végre egy kis Napsütésre? Szívesen napozna-relaxálna a Wellness-fürdőben, este pedig megkóstolná a villányi borokat, ínyenc tavaszi ízekkel bolondított finomságok társaságában? Látogasson el napos Villányi Borvidékre, a Villányi-dombság szubmediterrán ölén egy tavaszi hétvégén!